Börjar vakna till liv..

Ojojoj, va trött ja är! Somnade vid 3 och blev nyss väckt av älsklingen. Jag är helt borta! O så svettig sen! Har gått bra idag iaf, höll på att somna i soffan, men det gäller att va på alerten med dem där två ;) Gick till affären (Netto, närbutiken, 5 minuters gångväg), det tog nästan 2 timmar fram och tillbaka. På tredje försöket kom vi iaf fram ;) Deras katter alltså... man måste stänga in dem när man ska nånstans för dem följer efter. Ja ni kan ju tänka er ;) O på tredje försöket ville inte Alicia följa med... haha, ja jag säger då det.
Nä, dags att komma på vad vi ska äta. Bara en ensam natt till nu :)

PUSS
 

Uppe med tuppen!

Ah fy fan, va länge sen jag va uppe så här tidigt, haha. Ska strax bort till Madde, ska ha barnen idag till 14-tiden. Var ju där iaf igårkväll och då frågade hon om jag kunde vara barnvakt idag, o det e ju klart att jag kan :) Blev dock inte många timmars sömn i natt... får nog sova när jag kommer hem. Eller hålla mig vaken o somna tidigt ikväll. Gick o la mig vid 2 i natt för att jag tänkte att några timmar behöver jag ju iaf, men var ju inte ett dugg trött så somnade inte förren 4-5 iaf. O inte ens då fick jag sova.. Bianca! Så har sovit till och från under ca 2½ timma. Yey liksom. Klockan ringde 6.40 hihi.
Nej, dags att rusa, ska vara där borta senast 7.25. Hörs sen! (om jag e vaken hihi.)

PUSS

Taklampor


Är inte dessa nyheter från Ikea väldigt lika dem lampor jag bloggade om för länge sen i min gamla blogg?

Bild: Ikea

Armband - BagsandFashion.com

Dessa läckra armband skulle inte jag tacka nej till. Kostar 229:- och finns hos BagsandFashion.


Onsdag

Det har varit lite dåligt uppdaterande dem sista dagarna, har haft bloggtorka. Förhoppningsvis är jag på g snart igen. :)
Idag vet jag inte vad det blir. Just nu ligger älsklingen och sover, han jobbade i natt och ska jobba två nätter till. Själv gick jag upp för två timmar sen. Liiite tidigare än vanligt iaf ;) Vet inte vad vi ska hitta på under eftermiddan/kvällen. Åka till affären iaf. För ikväll är det final i Girlicious så då ska jag banne mig äta räkkrustader! (om jag inte ska till Madde vill säga, vet inte hur det blir med det riktigt).
Nu ska jag ta mig nåt att äta så jag klarar mig till middagen.

PUSS


För tv-dosorna

Såg detta i en inredningstidning en gång och tyckte idén var bra. För visst hamnar dosorna lite överallt? Gillar inte när dem ligger på bordet. Så idag när vi var på ÖoB hittade jag en kruka som matchar dem vi har i fönstret. Billig var den med så jag slog till. Man behöver ju inte ha dem under bordet som jag och hon i inredningstidningen, men jag tyckte iaf att det var en kul idé att ha dem i en snygg kruka.

Dagens outfit 29/7-08



-Tunika, Lager 157
-Jeansshorts, Vero Moda
-Leggings, Netto
-Halsband SNÖ of Sweden, present från Madde

Älsklingen tycker jag är så töntig som tar dem här bilderna så han var tvungen att tönta till det på en egen outfit bild, haha:

-T-shirt, Cubus
-Byxor, Team Sportia
-Resten, ???

Favoriter från gårdagen <3

Var en sväng till mamma igår igen, tog med oss katterna och det blev en hel del fotografering, både av mig och älskling. Tänkte bjuda på några favoriter.








Underbar bild på underbar katt! <3

Mitt lilla hjärta! <3


Bianca gick in och sökte trygghet med Bioz, men Bioz bara slog henne hehe. Min stackars lilla kisse, hon älskar Bioz så mkt men Bioz bara blir arg på henne jämt. Hi.


Min fina mamma <3

PUSS

About me

Hittade denna utmaningen hos Therez.

1) Vad åt du till frukost?
- Ett päron :P
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
- Mja, det kommer nog en sådan i nästa inlägg om den inte blev allt för hemsk ;)
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
- Min sötaste Madde!
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
- Svart
5) När var du arg senast?
- Jag har temperament så är nog arg lite varje dag, hihi
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
- Det var nog när jag o älskling träffades, o allt roligt jag o Lina hade (visst? :)) 
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
- Klassen, hatade verkligen min klass (gymnasiet)!
8) Yoga eller löpning?
- Inget av det
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
- Oxfilé såklart!
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
- Läser inga regelbundet, men köper jag nån gång en tidning så är det inredningstidningar.
11) Favoritkaraktär i deckare?
- Gillar inte deckare 
12) Teveprogram du aldrig missar?
- Oj, jag kan nog räkna upp dem flesta som går. Men två serier jag inte missat ett endaste avsnitt av är LOST och One Tree Hill! Men så började jag ju följa dem genom att köpa boxarna oxå... ;)
13) Vem är du avundsjuk på?
- Alla som har pengar
14) Din bästa revansch?
- ??? 
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
- Har ju aldrig haft nån chef direkt..
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
- Fiskpinnar och ris. Vidrigt!
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
- Sophia Bush!!
18) Kaffe eller te?
- Inget av det
19) Skostorlek?
- 34/35, hihi.
20) Hur ofta är du på IKEA?
- Några gånger om året, alldeles för sällan ;P
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
- Skulle bygga hus, precis så som jag vill ha det. Åka på min drömresa till Kalifornien. Fylla upp min garderob. Köpa alla möbler jag vill ha till det nya huset. Skänka pengar till alla djurorganisationer. Om det blir nåt över tar vi en resa till :)

Ni som vill, ni är utmanade!

5 år och 10 månader <3

Nu är det bara 2 månader kvar till vi fyller 6 år tillsammans! <3 Vad ska man hitta på då?
Idag firar vi iaf våran dag på olika håll, jag hemma, älskling på jobbet. Sånt är livet ibland.
Grattis till oss iaf! <3 <3 <3

Hihi, älskar dig min galning! ;)


Bioz tycker det är varmt!


Snälla, när ska den här värmen försvinna?! Vart man är läser eller hör så älskar folk värmen, men jag bara hatar den! Längtar som en tok till hösten (dock inte till vintern). Den här värmen tar kål på mig! Man kan inte sova, man kan inte åka bil, katterna våndas, vi våndas... ge oss lite regn och molnigt, tack!

Det vore himla snällt...

Solbränd

Idag har jag bränt mig, så e lagom tomatröd nu :P Bonnbränna dessutom, haha!
Jag o älsklingen mötte upp Linda, Pär o Lindas bror nere på stan för att kolla på motorcykelkortegen. Vi blev ganska sena så hann bara se eftersläntrarna hehe. Gick i lite affärer också.
Sen skjutsade älskling mig och katterna till mamma på vägen till jobbet. Så jag var där i några timmar så katterna fick vara ute lite. E ju så hett i våran lägenhet. Vi låg i skuggan och myste.


Bioz tyckte att det var lika härligt som vanligt..

...o Bianca gömde sig i en buske. Där låg hon på samma fläck i flera timmar. Skitig som fan blev hon! Hehe, min lilla stackars plutta :)


Själv satt jag i skuggan och hade det skönt, men lyckades ändå bränna mig senare :(

Jag stannade hemma ikväll. Blev erbjuden både att följa med Linda o Pär ut, samt att hänga med Cissi o Fredrik + Cissis mamma o co en runda på stan. Festa kände jag inte för, och rundan på stan hade slutat med att jag hade fått gå hem själv.. så tackade nej till båda. Är ändå så trött. Men hade ju varit skoj förstås! Saknar mina tjejer... :(

Nu kommer älsklingen snart och Bianca står och skriker vid ytterdörren som vanligt när hon har varit ute (men ändå vill hon inte va ute när hon väl är det).. Jaja, konstigare katt får man leta efter ;)

PUSS

Gratis sms?

Här kan du skicka 2 gratis sms per dag samt spara ihop till krediter. En kredit = ett sms. Är du flitig kan du få massa gratissms varje dag :)

Bli medlem här.

Ett smalt förflutet


Kommer jag nånsin se ut så här igen? Känns som helt omöjligt just nu.

Myskväll med Madde o Alicia

Nu har Madde och Alicia gått hem. Vi käkade onyttigt (hm, får sluta med sånt imorn...), såg filmen Transamerica med Felicity Huffman, den gick på femman. Lite seg, men helt okej. Alicia somnade i soffan sötungen.

Gladare unge får man ju leta efter! :)

Snart kommer älsklingen hem, saknar honom! Imorgon ska vi ner och kolla motorcykelkortegen på stan, det är ju MC-dagarna här nu. Ska träffa Linda o Pär där nere. Ska bli kul att se hur Hampus reagerar på allt :) Sen på kvällen vill Linda ha med mig ut. Det var ju bestämt innan att vi skulle ut med Cissi också, men tydligen hade Linda glömt det så nu ska hon ut med Pär o hans kompisar (Hampus ska sova hos sin farmor) och då undrade hon om jag ville med. Så nu vet jag inte om Cissi ska med eller ej. Skulle ju va skoj o festa med dem båda. Men får se om jag hänger med eller ej. Är ju ändå ensam på kvällen imorn också så då kan jag ju lika gärna ha kul istället :)

PUSS

Min räddare i nöden!

Madde är min räddare i nöden i alla lägen! Det hon skulle göra ikväll blev inställt så hon kunde träffa mig ikväll :) Nu slipper jag sitta hemma själv och tänka på mina problem, och istället får jag vara glad i några timmar! Tack Madde, du är en ängel! <3

Ledsen o ensam

Usch, idag är ingen bra dag. Länge sen jag kände mig så här ensam i själen. Alltså inte ensam för att jag är ensam hemma, utan mer känslan av att inte ha någon. Ni förstår säkert. Det är iaf ingen rolig känsla. Vet ju själv vad det beror på men det kan jag inte gå in på i bloggen.
Den här känslan, och det som gjort att jag känner så här, har iaf fått mig att vilja dra från stan. Börja om från början någonstans. Med älsklingen o katterna såklart. Dem vill jag alltid ha vid min sida! <3 Träffa nya människor, nya miljöer, nytt hem, kanske till o med att vi kan hitta oss varsitt jobb. Ja tack! Det skulle vara så himla skönt att bara börja om från noll. Skulle ju självklart sakna stan och alla jag tycker om här, men det känns som jag skulle behöva en nystart för att må bra. Frågan är bara i vilken ände man ska börja?

Testar lite

Kan man ha så här? Ni får tänka er att väggarna är vita och att den står på en vit tv-bänk. Funkar det? Synd bara att jag tog orkidéen från fönstret, hihi.

Ganska fint ändå va?

Nya mattan





Som ni ser så är den lite "veckig", men det är bara för att den varit ihoprullad och jag hoppas det försvinner fort. Känns så skönt att vardagsrummet håller på att bli vitt steg för steg. Bara väggarna som ska bli vita nu. Sen vill jag ju ha en vit tv-bänk med men jag tror vi lugnar oss till vi har råd med en platt-tv så vi kan köpa en smal tv-bänk. Det ska även upp två vita stora ramar med svartvita foton på katterna, ovanför soffan. Sen är det vitt vitt vitt, just the way I like it ;)

Nu ska kilona väck!

Jag är så peppad nu! Jag vill verkligen gå ner i vikt. Mitt slutliga mål blir till nästa sommar. Jag har verkligen hatat att inte kunna köpa snygga linnen nu i sommar och sen trivas i dem. Jag känner att jag behöver skyla mig för att jag är så tjock. Det är inget kul att känna så. Så nästa sommar ska jag va fin! Har sagt så här så många ggr nu, men jag vill så gärna! Har suttit och skrivit upp en veckas middag nu, eller ja, jag har bara kommit på 6 rätter än. Sen ska jag börja dagen med en fruktsmoothie, så imorn blir det att handla massa frukt + yoghurt. Plus lite annat då till maträtterna. Pepp pepp! Vill tacka Fanny som fått mig så här motiverad. Hennes fina bilder på nyttig mat får en att vilja rasa i vikt!
Det svåra för mig blir att röra på mig, det är jag verkligen superdålig på. Samt att hålla mig borta från godis och sånt. För mig gäller det att hålla mig borta helt eftersom jag inte kan ha en dag i veckan då jag får äta. Då trillar jag dit igen. Så bort med allt sånt!
Ska försöka ta en promenad imorn. Antagligen kommer Linda hit då så då kan jag dra med mig henne :)

Wish me luck! :)

Jag tänker göra en Ricki Lake!


O fatta hur mkt pengar man sparar på att inte äta massa skit!!


Today

Hej!
Vi har varit i Ankarsrum hos Christophers föräldrar hela dagen. Hans syster och hennes man samt deras två barn är där. Det är så roligt, för hans systerdotter som är 3½ blir jättearg om hon inte "får" (dvs ingen förstår vad hon vill) sitta bredvid mig när vi äter. Hihi. Det är rätt komiskt att alla barn dras till mig, som inte är någon barnmänniska, haha. Men det är skoj, jag älskar ju dem barn jag känner såklart! <3 Man kan säga att jag är "barn-jag-känner-kär" ;) För jag ser inte dem som barn, jag ser dem som små individer som jag älskar väldigt mkt! :)
Alltså har vi inte fått på mattan förren nu. Jag har tagit kort men dem blir så mörka, så jag ska ta nya imorgon i dagsljus. Då kommer det upp bilder här :) Jag är nöjd iaf. Vardagsrummet känns mer komplett.
Annars har det inte hänt nåt speciellt sen senast jag skrev. Cissi o Fredrik skulle ju komma ikväll, men det blidde inget :( Så vi har roat oss med städning o så ikväll. Plus att vi stannade en stund extra i Ankarsrum för C ville ju umgås så mkt som möjligt med sina systerbarn o så. Vi ska antagligen upp till dem (Vaxholm, Stockholm) 7-8 augusti. Ska bli skoj!
Hoppas ni haft en bra dag!

PUSS

Dagens shopping: linne + halsband


(Ursäkta lapparna, hihi)

Hemma och nöjda!

Vi har varit hemma ett bra tag, kom väl hem runt 21. Men sen har vi ätit och jag har haft så ont i huvudet + att det ju varit massa bra på tv ;) Hann ju inte till Madde tyvärr, men vi får ta igen det en annan kväll ju!
Vi är iaf nöjda och belåtna med dagen. Vi har testat sängar så nu vet vi precis vad vi ska ha. Kommer bli lite dyrare än vi trodde eftersom ingen av oss gillade dem billigare madrasserna. Nu hittade vi varsin madrass som passar vår vikt och längd, så det känns bra. Blev inte jättemkt dyrare, blev väl som om vi hade köpt med stommen ungefär. Så ja, det är ju tur att vi inte ska ha den med ;) Dessutom ska vi få sängben av Christophers syster, i rostfritt som vi ändå hade tänkt köpa :) Hoppas dem är snygga bara, men annars är ju inte ben så dyrt att köpa till sen. Sen så köpte vi en matta till vardagsrummet, vi passade på nu eftersom den fanns inne, alltid annars när vi ska ha den så har den inte funnits. O eftersom vi inte köpte nåt annat av det vi skulle ha så föreslog älsklingen (!) att vi skulle köpa mattan. Bild på den kommer imorn :)
Jag köpte mig även ett blommigt linne på Gina Tricot. Rea! :) Och ett halsband med en... uggla! Haha. Också på rea fast på Cubus. Älsklingen hittade sig 4 billiga t-shirtar. Så som sagt, nöjda o glada! Bilder på mina fynd kommer strax i ett eget inlägg, o bild på mattan kommer som sagt imorn!
O just det, köpte vit sprayfärg också så jag kan spraya en ljusstake jag har ;)

PUSS

IKEA-time!

Nu åker vi! Det blir Linköping. Kom fram till att det är bättre att ta Öland när vi bara ska dit, blir så stressigt annars. Man vill ju va på Ikea en stund..
Vi är lite sena som vanligt haha, men dem har ju öppet till 20 idag så det är ju lugnt. Får se om jag hinner hem till jag ska till Madde, annars får hon klara sig utan mig ikväll :) Som det ser ut nu så lär jag väl inte hinna, men vi får se!
Ha en bra dag, hörs ikväll!

PUSS

Fan va duktig jag e! ;)

Nu kommer älsklingen hem när som helst och jag är heeelt slut! Nu tycker jag verkligen att jag förtjänar en tripp till Ikea :D Jag har hunnit med 18 av 25 punkter på min lista, inte så illa ändå. Det tar fasen längre tid än man tror. O ni ska veta att jag har varit och dammat o gnott på ställen jag knappt visste vi hade, haha. Vi är inga damma-människor, det händer inte så ofta om man säger så. Det blir att man dammsugar, torkar golv och plockar iordning liksom.. men nu så, nu e det rent! :)
Tyvärr kom jag aldrig till tenta-punkten.. ville bli klar med städningen, o ja, jag hann ju inte ens alla dem punkterna egentligen så... men nu är jag ännu mer peppad att göra klart den! Thina har nämligen lovat att bjuda ut mig på en cider när den är skickad o klar! Vilka vänner man har va? :) Tack gumman!
Nä, jag kommer sova gott i natt... vilket oxå var min tanke med den här städkvällen; att köra slut på mig själv så jag somnar i tid och där med kommer upp imorn så vi kommer iväg. Oftast mitt fel att vi inte kommer iväg faktiskt, pga mina dåliga sovrutiner. O ändå e det jag som klagar att vi aldrig åker nånstans, hahaha! ;)
Nä, nu kommer nog älsklingen strax, då ska jag dra med honom ut till soprummet och slänga allt skräp jag hittat :P

PUSS o natti!

Svalöv ska utgå

Min älskade vän Cissi har varit på Ikea idag, och hon skickade ett sms till mig förut och informerade att serien Svalöv ska utgå inom kort. Fatta va ledsna vi blev nu eftersom vi båda vill ha dem sidoborden (som sängbord) plus att Cissi vill ha soffbordet i den serien (fast jag hade för mig att du ville ha ett annat Cissi?). Ni som inte vet vad jag pratar om så är det alltså dessa sidoborden som jag bloggade om för ett tag sen:

Jag är så besviken nu! Dessutom verkar det som att dem har höjt priset på dem. Förut kostade dem 695:-, nu står det helt plötsligt 799:- på hemsidan. Är det bara för att dem tänker att folk passar på att köpa dem nu innan dem utgår så då höjer dem priset för att tjäna lite extra på det? Dåligt isf! Dem borde ju sänka om det är en utgående vara.. Hur ska jag lyckas få ihop 1600:- på kort tid när jag inte har nån inkomst? Det är jämt så här när vi bestämmer oss för nånting, då utgår det.. alltid så med Ikea! Faan va ledsen jag blev nu..

Ikväll ska jag hinna mkt!

Har precis gjort en check-lista på saker som ska hinnas göras innan älsklingen kommer hem vid halv 1 i natt. Jag är mycket flitigare om jag gör en lista som jag kan bocka av när jag har gjort något. Det mesta handlar om städning, men även om tentan. Får se hur mkt jag hinner! Fast älsklingen lär ju inte se att jag gjort något iaf. Haha. Häromdagen när han kom hem frågade jag om han inte såg vad jag hade gjort. Han bara "Hm.... jo! Du har lagt på en duk på bordet!" Ehm, mjo för den hade ju bara legat där i sådär tre månader. Haha! Nej lilla älskling det var inte det jag hade gjort ;)

Älsklingen har varit så duktig idag också och betalat av våran skuld till Citibank. Nu är det sista gången vi tar lån eller krediter på annat än hus, bil osv. Det är så skönt att bli av med dem! Fast vi kommer ju betala in pengar varje månad på hans fond istället, men man slipper ju räntan iaf och blir av med den snabbare! Hatar krediter och lån, usch. Snacka om att slänga pengar i sjön!

Nej, dags att ta tag i listan om jag ska hinna allt! Hörs antagligen inte förren i natt... fast en paus måste man ju få ta ibland iofs ;)

PUSS

Inredning på Ellos

Nu har jag surfat runt på Ellos inredningssidor. Hittade ett vitt linnetyg som jag beställde och ska sy en gardin av till sovrumsfönstret. Måste bara hitta en fungerande symaskin också ;)
Sen så hittade jag denna coola lampan;

Kostar 299:- Vore kanske nåt på sängborden sen när det är helt vitt i sovrummet? Vore ju annorlunda om inte annat! Ska definitivt ha dem i åtanke.
Bild: Ellos

Headern fixad!

Så där. Nu är headern fixad! Stor som jag ville ha den :) Hos mig täcker den hela skärmen, men antar att ni andra har större skärm än mig ;) Så fort älskling kommer hem så löser sig allt. Igår var det stoppet i toan, idag min header, haha!

Puss på er!

Inredaren är tillbaka! ;)

Ursäkta headern. Fick inte riktigt till den, får be älskling hjälpa mig när han kommer hem. Får se lite konstigt ut så länge.

Alltså är det bara jag som är dålig på att äta ordentlig mat när jag är själv? Jag har ätit muffins och varma mackor idag. Bra mat liksom... inte. Man kan ju undra varför man ser ut som man gör ;P Imorn ska jag se till att äta nåt bra!

Jag är så glad! Jag har fått tillbaka mitt intresse för inredning. Okej, det försvann aldrig helt, men det svalnade ganska rejält där ett tag. Men nu är jag mig själv igen! Letar massa inspiration, tjatar på älskling att vi ska köpa det o det, bloggar om det osv. I´m back! :)

Nu ska jag kolla runt lite mer efter prylar jag vill ha. Kanske kommer det upp lite inredningsinlägg senare!

PUSS

Alltid måndag

Tjohej!
Måndag... känns som det alltid är måndag? Älskling jobbar bara två dagar nu, sen är han ledig två :) Då blir det Ikea på onsdag. Älskling föreslog att vi skulle åka till Kalmar så vi kan åka över till Öland också :) Tyckte jag lät som en bra idé! Hoppas det blir så nu! Sen på torsdag ska vi träffa Cissi o Fredrik. Ska bli riktigt roligt för det va länge sen nu! Sen jobbar han fredag-lördag-söndag, sen ledig bara en dag, jobbar tre dagar, ledig en dag (o då sover han eftersom han jobbat natt), efter det jobbar han tre dagar igen... SEN äntligen är han ledig fem dagar i sträck! Då hoppas jag på några dagar i Stockholm eller liknande. För då är vi redan inne i augusti och har inte gjort nåt vettigt alls denna sommaren. Femte lediga dagen ska vi ju på Williams dop också :) Cissi, vad önskar ni/han er i doppresent?

Just det, jag följer inte med ut till Linda idag. Känner som jag skrev igår, plus att jag behöver avsluta den städning jag påbörjade igår. Ska plugga också. Börjar få riktig panik över tentan nu. Tänk om jag inte blir godkänd! Det betyder ingen inkomst i höst heller... det går inte! Näe, måste ta tag i det på riktigt ikväll. Innan juli är slut ska den va inskickad!

PUSS

Ölandsbron, när vi var där 2003 (är det sååå länge sen!? Jisses!)

Kluven

Fastnade framför söndagsfilmen på femman, så hann inte dammsuga. Så kan det gå ;) O så blev det stopp i toan när jag höll på och torka upp efter vår kära katt. Så hade inte kunnat dammsuga ändå. Älsklingen fixade stoppet när han kom hem :) Haha, jag är inte så händig.. sen så visste jag ju att han skulle komma snart, haha ;P
Nu har jag bakat mina favoritmuffins. Choklad- och bananmuffins med bitar av vit choklad samt marabou mjölkchoklad ovanpå! Godaste som finns! Det är samma som jag bakade här. Där kan du även klicka dig vidare till receptet.
Imorn står på schemat att åka ut till Linda. Cissi o Fredrik ska oxå dit. Men älskling jobbar ju så jag känner att jag kommer bli lite av ett femte hjul. Två barnfamiljer och så jag liksom. Så lutar åt att jag inte åker med. Vill så gärna träffa dem, jättelänge sen jag träffade Linda nu.. men ja, vi får se helt enkelt. Samtidigt tråkigt att vara ensam hela kvällen, men plugga behöver jag ju så nåt att göra har jag ju ändå. Well, vi får se hur jag känner imorn. Ni är snälla som tänker på mig iaf =)

Ny header har jag ju som ni säkert ser ;) Men jag är missnöjd, så det kommer antagligen dyka upp en helt ny istället. Nya bilder, nya färger, nytt allt! Jag tröttnar fort ;)

PUSS

Söndag

Ensam hemma idag. Älsklings enda lediga dag denna omgången. Men jag valde att stanna hemma när han åkte till sina föräldrar för att träffa sina syskon som är där på besök. Tänkte jag lika gärna kunde vara hemma o städa och göra annan nytta. Så jag har diskat och håller på o tvättar för fullt. Tänkte plocka iordning lite och sen dammsuga också. Välbehövligt om man säger så ;) Ska försöka plugga lite också om jag hinner innan han kommer hem, annars får jag göra det lite senare. Städningen först iaf.

På onsdag drar vi till Ikea och provar sängar! :) Tänkte att det är bäst att veta vad vi ska ha innan vi drar med oss släp, annars kanske det blir dyrare än vi har råd med o så står vi där med ett släp men inga sängar. Så det blir bättre så här! Tänkte också att vi då kan passa på att köpa alla smågrejer såsom ben, kopplingsbeslag osv. Så man inte står där med madrasserna och så är benen slut eller nåt. Känns skönast att ha allt sånt innan på nåt sätt. Ikea är ju annars känt för att ha slut på saker när man kommer dit. O har vi köpt ben så måste vi ju köpa madrasser sen, ingen återvändo liksom ;) Hoppas också på att kunna köpa lite annat när vi ändå är där. Ett nytt dekorationsträd t.ex. Sen vill jag ha en ny lampa till köksfönstret. Känns ju onödigt att bara åka dit för att prova sängar. Nåt måste man ju köpa, eller hur? :)

Nu ska jag fortsätta med städningen, hörs senare!

PUSS

Drömrum!

Det här skulle man ju inte tacka nej till!

Jag tänker mig att sovrummet där uppe ligger i plan med resten av huset, och sen att trappan ner går till "källaren" på huset (fast det rummet sitter inte ihop med resten av källaren för det skulle va lite läskigt hihi). Där nere skulle man kunna ha garderob (walk-in-closet), mysrum och badrum. Kanske en bastu med :P O allt ska gå i vitt som på bilden såklart! Åh vilket lyx! Fast gubbarna som ligger där vill jag inte ha ;)
Bilden är tagen från Ikea.

Livstecken

Jag lever... men det är nätt o jämnt :P Huvudvärk och helt supertrött. Återkommer vid piggare tillfälle ;)

Lilla William

Nu är jag hemkommen från Cissi o William :) Pappa skjutsade och mamma hämtade, bra med snälla föräldrar :) Vi har kollat på film (en väldigt annorlunda men rolig film eller vad säger du Cissi? haha), tror den hette typ The Salomon brothers... eller nåt, hihi. Komedi iaf. Fikat lite och snackat lite skit med William ;) Så stor han har blivit! O en liten charmör e han allt, såå söt :) Tyvärr hann han bli hungrig innan jag tog fram kameran, så han e inte så glad på bilden. Men jag e ju glad iaf, haha!

Strålande!

Idag är en bra dag (förutom att älsklingen strax går till jobbet då). Först fick jag ett sms av Cissi som frågade om jag ville komma till henne ikväll, såklart jag vill liksom :) Måste bara ringa henne först o tala om det, haha. Sen öppnade jag IF Metall-räkningen. Big surprise! Sänkt avgift från och med denna månaden :D Big smile! Hihi. Jag som klagat över att jag får betala nästan 500 spänn i månaden utan att få nåt tillbaka från dem, o så sänks den! Kan inte bli bättre :) Men för att klaga lite då så är den ju fortfarande för hög ;)

Nu ska jag umgås med älskling i 20 min innan han går, sen ringa Cissi o så få i mig nåt att äta. Hm.. o ringa mamma om skjuts kanske? Hihi.

PUSS

Det kryllar av ugglor

Jag samlar ju, som ni vet, på ugglehalsband. Jag har länge letat på Tradera men det kommer aldrig in några, så nu tänkte jag att jag skulle kolla på Ebay för skojs skull. Haha, tror ni jag ångrar mig eller? 1135 träffar! Tog ett tag att kolla igenom. Iofs var det alla smycken överhuvudtaget med ugglor, men säkert 40-50% var halsband. Jisses! Jag ville ju ha dem allihop!
Valde ut några favoriter att visa iaf:









Hehe, oj då, höll på att bli alla bilder jag sparade ner iaf.. svårt att välja ;) Men ni fattar nog grejen nu... Just nu skulle jag inte ha något emot att bo i USA alltså hihi.

Någon som vet någon bra svensk sida med smycken där det finns med ugglor?

Ja, nu vet ni ju iaf vad ni ska köpa till mig när jag fyller år ;)

Fullspäckad dag

Oj, denna dagen har det verkligen varit full rulle hela tiden. Men det är bara kul! Nån gång måste man ju lyfta arslet från sofflocket med ;)
Först åkte jag o mamma till Willy's o handlade lite eftersom jag skulle bjuda Thessan på lunch. Mamma betalade ;)

Sen kom glada Thessan :) O det bjöds på...

...varma mackor!!!

Efter det tog Thessan o jag bilen upp till Mio och glodde lite. Tittade ännu mer på soffan jag vill ha, nämligen denna:

Stor suck! Den e sååå snygg i verkligheten och så skön!

Sen åkte vi hem till Thessans söta kisse...

...och åt glass! :)

Visst är dem söta? :D

Sen kom älskling och hämtade mig strax innan 5. Åkte bara hem och åt sen åkte vi till Willy´s och storhandlade. Nu är det smockat i kyl o frys igen ;)
Nu ikväll har vi varit ute på Lysingsbadet. Träffat moster för allra första gången :) Jätteroligt! O hon och hennes man var jättetrevliga :)
Nu är jag ganska trött och jag tror nästan (men bara nästan) att jag kommer gå och lägga mig samtidigt som älskling ikväll. Han jobbar kväll imorn så han får ju sova ut imorn iaf. Stackarn. Han sliter han hihi.
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)

PUSS

Onsdagkväll

Alla vet väl vad onsdagkväll betyder vid det här laget :) Tjejkväll hos Madde såklart! Alicia är ju bara för rolig alltså. Madde hade frågat henne häromdagen om hon hade några kramar kvar till mamma (Madde alltså). Då svarade sötungen "Nää, Jenka (jag) har tagit allihopa!" Hahaha! Hon har börjat skylla på mig nu fast att jag inte ens är där. Häromveckan sa hon att jag hade ätit upp alla ostarna, haha. Söto! <3
Nä, nu ska jag umgås lite med hjärtat innan han går och lägger sig, han börjar 7 imorn. Har inte träffat honom på hela dagen :(

PUSS

Snabb leverans!

Idag kom min uggleklocka. Jag beställde den tidigt igår morse och fick den idag :) Det kallar jag snabb leverans. Betalad o klar är den oxå! Jag rekommenderar definitivt BagsandFashion.

Bild: Privat

Till köket


Funderar på denna väggvinylen till vår köksvägg där vi idag har tavlor. Trött på tavlorna och vill ha något som inte alla andra har. Denna kostar 469:- och finns hos Favoritsaker. Vore det inte snyggt? Tror det skulle bli perfekt där för väggen är inte mycket bredare än själva vinylen. Men först måste väggarna målas vita så det blir ett senare köp isf.

En dag i det gröna :)

Tog med oss Bioz och åkte till mamma o pappa. Där var även min bror och hans sambo och det bjöds på grillat och tårta! :)











Han e så trevlig min lillebror ;)


Det var min dag det! :) Hoppas ni haft en bra dag!

PUSS

Bagsandfashion.com

Gick ju bra, RLS säger jag bara... sök för det Jennica, för i h-vete så du kan sova nån gång!!

Iaf, klickade hem den här klockan förut.

Jag o mina ugglor ;) Kommer antagligen sätta den i en silverkedja och använda det som halsband istället. Blir väl mitt fjärde eller femte ugglehalsband hihi. Love it! Detta kostar 129:- och kommer från min nya favoritbutik på nätet, www.bagsandfashion.com. Massor, och då menar jag verkligen massor, av snygga smycken, klockor, väskor mm mm. Superbilligt och dessutom fraktfritt! Allt är inspirerat av dem stora märkena, så om du precis som jag älskar billiga kopior tycker jag du ska ta dig en titt på sidan! Du lär inte kunna välja bland allt :) Men eftersom det är fraktfritt kan man ju alltid beställa igen. O igen. O igen. ;P

Nä nu ska jag göra ett nytt försök till sömn.
PUSS

God natt!

Nä, nu säger jag god natt! Ska krypa ner hos älsklingen, ställa klockan på ringning och hoppas på att vi kommer iväg nånstans imorn!

Sov så gott!

Natti <3

Ovanför tvn?

Skulle inte dessa vara lite coola att ha snett ovanför tvn? Tyckte dem va skittuffa! Men man kanske skulle känna sig uttittad ;P 269:- hos Inreda.

Cool väggvinyl

Hur cool var inte denna väggvinylen då? Hade jag haft plats (och pengar) hade jag inte tvekat en sekund! Den kan ju liva upp vilket tråkigt rum som helst. Finns hos Inreda och kostar 1500:-

Antagningsbesked

Fick antagningsbesked 1 nu från VHS. Men eftersom jag skickade in ansökan för sent (som vanligt!) så får ju inte jag veta om jag kom in förren i antagningsbesked 2. Men jag sökte som vanligt några kurser som man har säkrad plats på så jag vet ju att jag hur eller hur kommer plugga. Plus att jag kom in på några kurser på komvux. Nu gäller det bara att fixa den här tentan jag har med så jag kan få csn. Jobbigt att plugga om man inte får några pengar. Känns inte lika motiverande då på något sätt. Sen så vill jag ju självklart hjälpa älsklingen med ekonomin (jag bor ju också här liksom!).

Vad har ni för planer för hösten? Ni som inte har fast jobb eller fortfarande går i skolan vill säga. Helst skulle jag vilja jobba eller utbilda mig till något ordentligt, men man får ta det som det kommer..

Puss, ska snart sova tror jag.. vi ska ju åka nånstans imorn.. sugen på en minishopping ;)

Dagens outfit 14/7-08


-Jeansjacka, HM
-Topp, Lager 157
-Kjol, JC
-Leggings, HM
-Vita tygskor, Ellos

Kompromissad lösning

Jag tror att jag och älskling har kompromissat oss fram till en lösning angående sängen nu. När vi räknade på det och han insåg att vi faktiskt sparar över 1000:- på att köra utan stomme så gick han med på det. Kompromissen blev att jag får själv spara ihop till dem vita sängborden + att byråerna i ek får stanna ett tag. Det kan jag väl stå ut med ;) Så dessa sängbord (som egentligen är sidobord) ska jag försöka få ihop pengar till:

Bild: Ikea

Säng, säng, säng..

Det är bara en tidsfråga innan vår säng faller ihop. Nu har Bianca lyckats klösa sig in till fjädringen. Hon får inte ens tag i nåt med klorna längre när hon försöker vässa dem på sängen. Den är en hemsk syn! Jag skäms verkligen för vårat sovrum och vill bara stänga dörren dit in så fort det kommer någon på besök.
Jag vill ha en vit säng (helst) men älsklingen fortsätter att envisas med Malm i ek. Jag känner inte för att köpa en "så länge"-säng. För blir det Malm i ek kommer jag inom en snar framtid vilja byta ut den igen. Gick in på ILVAs hemsida och hittade denna snygga sängen och sängborden i valnöt.


1699:- i 160-bredden som vi vill ha

649:-/st



Men det kanske inte är bra att blanda in ett till träslag i lägenheten? Gash, jag vet inte... jobbigt det här. Vi behöver verkligen kosta på oss en ny säng och då vill man ju köpa en båda blir nöjda med. Köper man en vit eller en i valnöt så tillkommer ju nya sängbord och byråer också eftersom det vi har nu är i ek. Så billigast och enklast är ju Malm i ek. MEEEEN jag skulle så gärna vilja ha något annat! Hur skulle ni ha gjort? Ska jag låta sambon bestämma för en gångs skull? :)


Inspiration - inredning

Tänkte bjuda på några inspirationsbilder. Finns ju inget roligare än inredning!





Lonely Sundaynight

Älskling gick till jobbet för drygt tre timmar sen. Har ätit lite gott och slötittat på tv. Inte mkt skoj på dumburken en söndagnatt vill jag lova.
Förut ikväll var vi borta hos pappa och firade honom, han fyllde 49 år idag :) Fikade och pratade lite skit :P På vägen därifrån såg vi en igelkott som sprang över gatan, och en bit bort satt en katt o tittade på den.. hihi, hoppas den inte blev attackerad bara =/ Men den har ju taggar så katten vill väl kanske inte va alltför närgången ;)
Imorgon, tisdag och onsdag är älsklingen ledig. Hoppas på fint väder och att vi för en gångs skull tar vara på hans lediga dagar och hittar på nåt. Vi säger hela tiden att vi ska hitta på nåt, men det slutar bara med att vi sover bort dagarna o sen degar framför varsin dator. Haha. Men det blir väl så. Efter 6 år tillsammans har man tyvärr kommit in i vardagen lite för mycket. Men jag älskar min prins! <3
Har så jäkla ont i mina vader (ja, av nån konstig anledning har jag ont i den andra också trots att jag bara hade kramp i den ena!), fattar inte vad jag gjort. Det enda jag kan komma på är att vi gick ner till stan igår, men hallå, det har jag ju gjort förr liksom?! Haha. Fick visserligen ont i vaderna då vi gick för att alla gick så fort... kan ju va det. Kanske var därför jag vaknade med kramp också. Skumt iaf.

Well, well... sova kanske? Får se ;P

PUSS

13 juli 1959

Då föddes min lilla pappa :)


Grattis pappa på 49-årsdagen! :)

Kramp

Tjo!
Vaknade tidigt i morse och hade kramp i vaden. Vaknade av att jag skrek rakt ut. Fy fasen va ont det gör alltså! Älsklingen hade inte kommit hem än så jag kunde ju inte få hjälp av honom att sträcka ut benet heller.. men jag fixade det själv. 5 min senare kom han hem, haha, ingen bra timing där inte :P Hade knappt sovit nåt när han kom hem för Bianca skulle bara hålla på och slicka på väggarna hela tiden. Så har sovit länge idag. Skönt. Älsklingen sover fortfarande. Hoppas han vaknar snart för vi ska bort och fira min pappa som fyller år idag. Skulle behöva äta mat innan dess också.
Fortfarande ont i vaden också, men det går väl över snart antar jag..

Vad gör ni en dag som denna?

Visfestivalen 2008

Den kom och den tog slut. Visfestivalen 2008 är över. Var ute ikväll. Först satt jag, Madde o Thessan hemma hos mig och förfestade lite, sen gick vi hem till Thina som hade fest. Efter det blev det stan. Thessan gick hem först, men jag o Madde var inte särskilt sena med att gå hem vi heller. Kom hem ca 2. Haft det trevligt iaf! Dock blev det nyktert för mig ikväll. Hann bara dricka en öl innan min mensvärk gjorde sig hörd. Fick bli en Ipren och då ville jag inte dricka samtidigt. Hellre nykter och inte ha ont, än onykter och ha ont. :)
Lite bilder kan jag ju bjuda på med ;)

Finaste Madde hemma hos mig.

Söta Thessan hemma hos mig.

Fina Thina med sin Kristian hemma hos henne.

Min fina Thina <3

Thina (t.h.) med sina systrar.

Thina o jag.

Madde o jag.

Thessan o jag.

Thina med sin syster i ett öltält på stan.

Thessan o Kristian i öltältet.

Thina o Madde i öltältet.

Tack för en trevlig kväll mina underbara vänner! <3

Kvällens partyoutfit 12/7-08



-Tunika, HM
-Linne, HM
-Jeanskjol, HM
-Leggings, HM
-Halsband, Cubus
-Armband, HM

Ute tillkom:
-Svart kofta, Lager 157
-Vita tygskor, Ellos

Djur älskar villkorslöst!

Det är ingen hemlighet att jag älskar djur, snarare tvärtom, jag är väldigt noga med att poängtera det. Detta filmklippet har fått mig, om möjligt, att älska djur ännu mer! Jag har aldrig gråtit, skrattat och njutit så mycket av ett filmklipp tidigare. Helt underbart! Titta, gråt, skratta, le, njuuuut! Glöm inte läsa texten till!



Det är alltså slutet som får mig att gråta. Kolla bara lejonets (vid namn Christian) reaktion när dem kommer och hälsar på honom efter ett år! Han minns dem! Djur är fantastiska, och jag önskar att alla människor på vår jord kunde förstå det och ta vara på vårt vackra djurliv istället för att bara bry sig om människan.

Titta en gång till vettja! :)

Sex and the City

Jag har precis sett Sex and the City - the movie nu och jag måste gå emot strömmen och säga att jag inte tyckte den var så bra... *duckar* ;) Nää slutade inte alls som jag ville och jag tyckte handlingen var lite seg och att den var aningen för lång. Hm.. å andra sidan har jag aldrig varit något stort fan av serien, så kan ju bero på det. Ska iaf ge den en andra chans och se den med text och bättre kvalité än jag gjorde ikväll. Så jag återkommer med ny recension ;)

Dagens i-landsproblem

Jag har redan börjat stressa över vad jag ska ha på mig imorgon på festen! Som tur är så har vi precis tvättat så jag har i princip alla mina kläder att välja på. Men blir det lättare för det? Njae.. helst skulle jag ju vilja köpa nåt nytt, men så onödiga ska vi inte vara. Nåt snyggt ska man väl kunna hitta även i min garderob. :) O hur ska jag ha håret? Skulle vilja locka det lite, men är verkligen värdelös på att göra det på mig själv.. ska ha utsläppt iaf.
Ah, väldigt roligt vetande för er det här, haha. Som sagt, dagens i-landsproblem. Man ska väl vara glad att man inte har större problem än så här. Jag har ju iaf kläder att ta på mig :)

Vad gör ni ikväll? Festar kanske :)

PUSS


Mina festarmammor ;)

Blev så glad nu, fick ett sms av Cissi, vi ska festa på MC-dagarna :) Linda och hon hade bestämt det, wiiie :) Är så glad att mina kompisar inte är sånna som blir tråkiga när dem får barn, nej dem är riktiga festarmammor ;) Haha! Nä skojar bara, men jag är glad att dem fortfarande är samma gamla Madde, Cissi o Linda :) Sötaste vännerna man kan ha! (ni som inte har barn också såklart!!)

Jag o finaste Madde

Älskade Cissi o jag för läääänge sen, haha

Bästa Linda och jag, oxå för lääänge sen ;)


Dags för lite nya partypics, don't you think? Mjooo :)

Bättre idag

Idag mår jag mycket bättre, så skönt! Sitter och väntar på att Våra bästa år ska börja, haha, jag är fast igen :D Men det är ju så dåligt så det blir bra! Hihi. Älskling är i Ankarsrum och hjälper sin farbror med nånting.. sen ska vi åka till tippen och slänga lite skräp. Ska bli skönt att komma ut lite, har inte varit ute sen i tisdags. Hoppas jag mår helt bra imorn för jag känner verkligen för att umgås med vänner, klä upp mig lite och göra mig fin :) Såå länge sen!

Nä nu har Våra bästa år börjat.

PUSS

Hej 80-talet!




Haha, själv skulle jag aldrig köpa en, men kanske tufft i t.ex ett tjejrum? Vad tycker ni? Ska vi skicka tillbaka dem till 80-talet eller? ;)
Dessa telefoner finns på www.missjuniversum.se och kostar 395:-/st.

Elaka kommentarer

Tjeena! :D

Nu har vi kollat på The Vanished som gick på 3:an, ätit lite goda äggmackor och nu sitter jag här och bloggar :)
Blev ingen chokladpudding och grädde för mig ikväll. Tappade lusten när jag fick en elak kommentar på bilddagboken. Jag skulle tydligen bli mycket sötare om jag gick ner i vikt och var inte alls vacker eftersom jag var överviktig. Kul att höra liksom. Hur kan man vara så elak så man skriver en sån sak? Jag vet att jag behöver gå ner i vikt liksom, men inte fan hjälper det att få sånna kommentarer. Feg jävel som va anonym också. Hon/han avslutade med att jag såg osäker ut och skulle ta kommentaren positivt. Hm?? Jaja, bara låta det rinna av en antar jag.

Åh, vill inte att det ska bli imorgon. Vill inte att älskling ska jobba natt! Hatar verkligen att vara ensam på natten. Tre ensamna nätter... O han blev ju bara ledig en dag nu, fick ju jobba dem två första lediga dagarna. Men det blir ju pengar. På lördag kommer jag ju inte vara hemma så mycket heller så jag blir ju bara ensam några timmar. Så finns det ju telefoner :)

Bjuder på en bild på mina sötnosar :)

Bianca var inte så stor här :)

Trött på det här nu!

Hej bloggen!

Fy satan i gatan vad jag hatar den här dagen. Är så trött på mensvärken nu så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Börjar bli rädd att det inte ska hinna gå över till på lördag när jag ska ut och festa. Vore så typiskt nu när det väl händer nåt skoj. Men jag ska inte måla fan på väggen än ;P
Idag skulle jag egentligen träffat Cissi o Linda på stan, men dem fick helt enkelt klara sig utan mig. Gick nog bra, hihi :) Istället har jag legat och glott på tv, städat och varit allmänt trött på't. Har även umgåtts med min bästa vän Ipren. Thi.
Ikväll ska jag trösta mig med chokladpudding och grädde, mums! Gick ju bra att vara nyttig, eller vad säger ni? Hehe ;)
Nä, ska ta tag i disken nu. Hörs kanske senare, är inte alls på blogghumör idag..
Hoppas ni har det bra där ute!

PUSS

Malm


Den här bilden får mig att vilja ha Malm-sängen i ek i alla fall. Jag tycker ju den är snygg och har man bara vitt till så blir det ju så här snyggt som på bilden. O visst ska väl sambon få bestämma nåt också? Dessutom går den ju alltid att måla eller bytas ut vid ett senare tillfälle. Det är ju trots allt madrasserna som är dyra.
Bild: Ikea

Till hösten


Dessa stövlar kommer det få bli för mig i höst. Men frågan är i vilken färg? Svarta var väl första valet, men så kom jag på att jag ju faktiskt har ett par svarta höststövlar. Kanske vita? Eller bruna? Eller både och? ;)
Självklart är dem inte i äkta skinn. Kostar 399:-/st och finns hos Ellos.

Fågelholk

Jag vill gärna ha en fågelholk på balkongen (som prydnad), men jag hittar ingen jag vill ha. Denna fanns tidigare på Inreda, men inte nu längre. Är det någon som vet vart det finns en liknande? Såg att dem hade en fågelholk på Netto för 39:-, men den fanns naturligtvis inte när vi var där (har ju iofs ett till Netto här i stan).

Gillar färgen och mönstret på denna!

Smärta

Anledningen till att jag inte uppdaterat sen igår morse är att jag somnade i soffan igår, sen gick jag och la mig 21.30. Idag gick jag upp 10.30 och hade dem hemskaste menssmärtorna på flera år! Så hela dagen idag har gått till att ha ont, duscha två ggr, knapra tabletter som inte hjälpt, gråta och nästan svimma ett antal ggr. Nu ligger jag i sängen och mår hyffsat iaf. Äntligen så hjälpte en tablett! Stackars älskling hade jättesvårt att gå till jobbet nyss (ja han fick jobba även idag... 15-24), han visste inte att det var så illa när dem ringde in honom, jag satt ju i duschen och grät. Så jag skrev ett sms till honom nu att jag mår bättre så han slipper oroa sig <3 Hoppas han slipper jobba imorn bara för fredag-lördag-söndag ska han ju jobba natt, så han måste ju få vila upp sig lite innan dess.
Nä nu ska jag försöka sova lite. Finns inget skönare än att sova efter mensvärk!

PUSS

Besviken?

Älsklings första lediga dag idag. Gissa vad han gör? Jobbar! Det var någons son som hade blivit sjuk så han fick åka och ta över hans pass, så han jobbar nu 10-16. Inte så farligt, men samtidigt inte så kul när vi trodde att han var ledig :( Men man ska ju inte klaga, han kan behöva alla timmar han kan få nu när inte jag fick jobba nåt. Så det var ju både positivt och negativt egentligen :)
Hade ju tänkt ha storstädardag idag, lär jag ju få ha själv då. Han lär ju inte orka när han kommer hem. Får försöka göra det mesta till han kommer hem. Ska iaf dyka ner i tvättberget och försöka reda upp det lite ;) Sen disk och lite småplock. Så får han ta resten sen :P Hehe, nää då.
Men nu lite bloggar, och sen frukost! Se, det resulterade ju i att jag kom upp i normal tid iaf :) Trots att jag gick o la mig vid 5. O väckarklockan har inte ens ringt än hihi. Bra bra :)

PUSS

Kvällen i bilder


Egobild innan jag gick :P

Söta Alicia :)

Isabell springer nästan nu :)

Min före detta blivande katt :P Haha, kan man säga så? ;) Paddy Poe!

"Titta!"

Katter o barn överallt ;)


Nu är jag alltså hemkommen från Madde. Älskling hämtade mig vid halv 1 efter jobbet. Nu lär det väl bli att sitta o kolla på alla komediserier som går hela natten, haha. Älskling är ledig i 4 dagar nu :D

Natti!
PUSS

Kvällen är räddad!

Madde är också ensam ikväll (med barnen förstås) så hon undrade om jag ville hitta på nåt. Självklart! Så det blir en promenad, inhandling av godis och sen film! Great :) Hörs när jag kommer hem!

PUSS

Dagens planer...?

Ny dag igen. Tycker inte ni också att dagarna bara rusar iväg? Ny vecka är det ju också. Vecka 28, vilket betyder Visfestivalsvecka! :) Får väl se om man gör nåt kul. Isf på lördag. Sen fyller pappa år på söndag så man bör ju vara relativt pigg iaf ;)
Älskling har precis gått till jobbet och jag funderar på vad jag ska hitta på idag. Har iaf sagt att jag ska ge tentan ett försök idag igen. Sen tänkte jag ta en promenad om vädret blir bättre. Det måste väl ha varit det värsta ovädret i år förut?! Herregud! Well, sen måste jag ju komma på vad jag ska äta idag. Alltid lika svårt när man är själv och dessutom måste ta nåt som finns hemma eftersom det är älskling som har the money ;P Eller nu har jag ju iofs Nanny-lönen på kontot... men vem känner för att gå till affären i detta vädret? Inte jag iaf. Finns säkert nåt i frysen... hihi. Reeen lathet.
Ska nog fortsätta lite med min receptbok sen också, kom inte så långt sist. Ska bli så skönt att bli av med alla dessa papper som har legat överallt. Lär nog slänga en del recept med. Varför ska jag ha kvar sånt jag aldrig kommer tillaga? Hm, jag har väääldigt svårt att slänga saker. Men men..
Nä, nu blev det väldigt ointressant vetande här, så ska nog ta mig en dusch och sen leta igenom frysen! :)
Vad ska ni hitta på idag, ni som är lediga? Eller är det bara jag som inte jobbar?

PUSS

Det var bättre förr ;)

Ja, iaf så hade jag roligare förr. Tragiskt nog så tar alla roliga bilder, särskilt festbilder, slut 2005... Okej, det var då alla började skaffa barn. Men jag har ju inga barn, så varför slutade mitt roliga då? Nej, på lördag hoppas jag på fest! Hittade lite fina bilder när jag kollade igenom mina mappar nu när jag äntligen kom åt dem igen.. Dem flesta är i svartvitt, men det är bara för att jag tycker det är så himla fint!

En av dem få bilder jag är nöjd med på mig själv

Jag o älskling ute på höstpromenad 2005

En till helt okej bild på mig

Linda, jag och Cissi - mina tjejer!!

Älsklingen ute vid Gränsö på vår höstpromenad

Jag och sötaste Linda på fest

Jag och min älskade Cissi på fest

Jag o Linda festar lite igen

Cissi, jag, Nina o Madde - mina tjejer!!

Jao, det blev visst några stycken :) Finns säkerligen fler guldkorn om man letar lite :) O förhoppningsvis ska vi skapa fler framöver! :D

PUSS

Dagen hos mormor

Nu är jag hemkommen från mormor. Åkte ju som sagt dit med mamma idag och vi har varit där hela dagen. Haha, jag låg fortfarande och sov när mamma ringde vid halv 2 o sa att vi skulle åka ;) Så det blev snabba ryck! Har ätit massa gott idag, både mat, efterrätt och fika. Måste definitivt cykla ikväll ;P Fick med mig tre burkar tomat- och äpplemarmelad (det är som äpplemos i konsistensen) så nu har vi så vi klarar oss länge :) Man använder det ju inte så ofta. Tur det, för det är huuur mkt socker som helst i! O så hade mormor köpt ett tårtfat till mig när hon var i Örebro, snällt! :) Fick oxå med mig lite smått jag kan sälja på torget... dock kan jag inte stå förren det datumet i september :( Denna månaden e det nu på lördag och då har älskling jobbat natt så jag tar mig inte ner med alla grejer.. o nästa månad e det samma dag som Willes dop.
Nu sitter jag och kollar på filmen på femman. Väntar på älskling.. men han kommer inte än på 3½ timmar :(
Hoppas ni haft en bra dag!

PUSS

Pluggproblem

Jag sa nog lite för mkt i mitt förra inlägg. Alltså, det har snart gått 4 timmar och jag har inte fått ett dugg gjort på tentan, och då menar jag verkligen inte ens EN mening! Jag har fastnat totalt! Lämnade dem svåraste uppgifterna till sist och det är dem jag försöker mig på nu... men jag hittar inte ens ämnena till dem i böckerna. Liksom, hallå... hur ska detta gå? Jag har diskat och plockat undan lite iaf samt varit ute o källsorterat. Skönt att ha det gjort till älskling kommer hem iaf. O jag har ju faktiskt försökt att plugga. Mer kan man ju inte göra liksom. Men samtidigt så måste jag ju bli klar med tentan och för att bli klar måste jag ju göra dem här sista uppgifterna.. hm...?

Pratade med mamma förut och jag ska nog följa med henne till mormor imorn. Hon skulle dit och göra tomat- och äpplemarmelad till mig och min bror. Mums säger jag bara! Det är sååå gott! Har saknat det som tusan, var nog flera år sen jag åt det. Det godaste som finns att ha till stek och köttfärslimpa! :)

Funderar på att baka dem där muffinsen nu iaf, så kan jag ta med till mormor imorn. Mamma skulle ta med sig paj :) Om jag skippar chokladen ovanpå samt har i liiiite mindre socker och vit blockchoklad behöver jag ju inte ha fullt så dåligt samvete iaf ;P Just det, har ju dinkelmjöl oxå! Kanon!

PUSS

EDIT: Jag hade inga muffinsformar! :'( Man kan ju gråta för mindre alltså...

Titta vad jag gör!


Förvånade? För er som inte förstår, så sitter jag alltså med den där förbaskade tentan som jag bara måste ha klar typ nu. Det var ju några veckor sen jag senast satt med den så det var väl på tiden nu :)
Nina ringde förut, hon kommer ner nästa vecka. Skoj! :) Festa tillsammans kanske?
Nä, back to work!

PUSS

När ska jag få sova?

Lika trött som vanligt. Bianca är allt jag har att säga. O ja, husse var en bidragande orsak idag. Man kan ju faktiskt ge sina katter mat när man går upp innan man sätter sig med hörlurar framför datorn. Nee, men matte kan ju va vaken både på natten och på dan. Ja det va ett smart beslut. Hmpf.

Ikväll är jag ensam.. älskling börjar jobba kl 15 och slutar vid midnatt. Har försökt få hit nån kompis, men ingen är på :( Så jag får väl försöka fördriva tiden bäst jag vill. Ska iaf äta god mat sen :)

Nu ska jag väcka liv i älskling igen så jag får träffa honom nåt idag, sen ska jag ringa pappa och se vad han ville förut när jag sov.

Ha en bra dag! PUSS

Då sitter man här igen

Jag som trodde jag skulle lyckas vända tillbaka mitt dygn. Tji fick jag, e inte ett dugg trött! Älskling och pälsklingarna ligger och sover och här sitter jag och gör typ ingenting. Det är för varmt för att sova. Funderar på att fixa lite i min receptbok kanske. Just nu är allt huller om buller. Skriver ut och klipper ut så mkt recept hela tiden så det bara ligger på hög. Har köpt en fin pärm med hårda blad som jag har börjat klistra in i.. men limmet tog slut för sisådär 1 år sen (harkel), sen har det inte blivit mer. Men nu har jag köpt ett nytt lim, så det ska jag nog roa mig med ett tag!

Tjing så länge!

Det kommer ta en evighet!

Nya kläderna / Dagens outfit 4/7-08



-Jeansjacka, HM
-Klänning, HM
-Caprileggings, Åhléns (ej med på bilden)

Det här var alltså vad som kom i paketet igår. Klänningen e så där barnsligt söt tycker jag. Kanske bara barnslig, vad vet jag, haha. Men jag gillar den, och för 39:- kan det väl va värt det ändå :)

Nu ska det gå!

Fy fan, jag gick o la mig tidigt igår (för att va jag alltså, ca 00.30) men blev väckt redan efter två timmar av Bianca och sen några ggr till, så i morse var jag heeelt slut! Antagligen även för att jag va uppe hela natten igår. Det var alltså ingen bra idé.
Idag har jag varit duktig och kört slut på mig själv på motionscykeln. Tänkte göra det varje dag nu. Varit duktig och inte ätit massa snacks oxå på några dagar. Jag hoppas denna gången är sista försöket, alltså att detta är gången jag når mitt mål och inte faller tillbaka i gamla mönster. Har inte tänkt bry mig så mkt om vågen den här gången, utan mitt första delmål blir att komma i förra årets jeanskjolar! Sen tar jag det därifrån. Nu ska jag klä på mig efter duschen och sen få med mig älskling bort till Netto o kanske en extra promenad på det.
Bilder på kläderna kommer sen!

PUSS

Ytterligare ett HM-paket

Haha, man kan tro att jag inte gör annat än beställer kläder hela tiden. Men det där går verkligen i perioder för mig. Idag fick jag iaf hem en jättesöt klänning (från barnavdelningen hihi) och en skitsnygg jeansjacka. Nöjd! Försökte fota mig själv i spegeln, men det gick inget vidare så får vänta till älsklingen kommer hem så får ni se det då!

Fan, fick mail från Buzzador nu att jag inte kom med i denna kampanjen... (man får testa grejer gratis och sen säga vad man tycker om dem)... typiskt när det verkligen var en grej som vi skulle behöva! Nämligen ett medel för katter som ska göra att dem inte får mjäll och att dem tappar mindre hår. Bioz fäller huuuur mkt som helst året runt och hon har även lite mjäll ibland. Åh, så besviken jag blev nu! :(

Yeah, yeah. Hör sen!

PUSS

3 juli 1976

Då föddes min kära storasyster :)

Grattis på 32-årsdagen! :)

%#&¤/#&¤%)¤%#%#%#!

Ja ungefär så känner jag nu! Jag somnade! Har sovit kanske 4 timmar nu, men jag är fortfarande lika trött så jag hoppas jag kan somna tidigt ikväll iaf. =/ Gick o la mig på sängen med flit för jag orkade verkligen inte va uppe kände jag. Fy.
Fick inte med mig älskling till Netto heller tyvärr. Får väl gå dit senare och se om det finns nåt kvar av det superbilliga.
Nu är det dags att fundera ut nåt att äta...
Älsklings återkommande fråga "Tyckte du det va smart att va uppe i natt?" Haha!

Puss

Still up!

O nu är det morgon och Netto öppnar om 45 min. Frågan är om jag får med mig älskling, han ser ut att sova gansk gott =/
Känner att jag måste hålla mig sysselsatt idag om jag ska klara av att vara vaken till iaf 21 ikväll. Blir nog många blogginlägg med andra ord. O jag får absolut inte lägga mig ner och vila nånstans för då somnar jag direkt! Inte särskilt sunt kanske att vara vaken så här länge, men det är verkligen det enda sättet för mig att vända tillbaka dygnet. Nu är det för sent hur eller hur, jag kan inte gå och lägga mig nu, då förvärrar jag ju bara dygnet ännu mer.
Nehe, har precis tagit en dusch så man kanske skulle ta o klä på sig och sen äta lite frukos? Mmm, låter som en bra idé :)

PUSS

Nattliga funderingar

Sömnlös natt. Bara ligger o tänker och oroar mig för allt. Bianca slickar. Kan inte sova. Funderar på att ta en dusch så jag piggnar till lite till och sen sikta in mig på att gå och lägga mig tidigt ikväll. Är det något jag behöver göra så är det att vända tillbaka dygnet! Det här är ohållbart. Ska jag gå ner i vikt nu så måste jag ju börja äta frukost och lunch, det gör man inte om man går upp kl 14... då blir det direkt på middagen. Inte bra alls! Frukost är verkligen A och O när man ska gå ner i vikt. Jag vill nå min målvikt till nästa sommar, alltså har jag ett år på mig. Det borde jag kunna klara. Men då gäller det att jag börjar nu och sen inte faller tillbaka i mina gamla mönster. Jag vill inte bara gå ner i vikt för att se bra ut, den största anledningen nu är för att jag vill må bra. Som det är just nu mår min kropp uruselt, och det skrämmer mig. Dags att ta tag i det här en gång för alla alltså! Är ni med mig?


Ljus eller mörk?


Jag måste verkligen göra något åt mitt livlösa hår nu! Men frågan är om jag ska färga det mörkt igen eller försöka bli blond igen? Vad tycker ni jag passar bäst i? Jag gillar båda!

Nyttig mat

Jag skulle behöva hjälp med förslag på nyttiga recept som inte är alltför krångliga. Någon som har bra förslag? Behöver inte direkt va nåt riktigt recept heller, bara olika råvaror som passar bra ihop. T.ex kyckling, röda linser, couscous och wokgrönsaker. Bara fyra saker men som ändå blir så himla gott! Kollar man på alla matsidor på nätet så är det så långa och krångliga recept. Ska va lätt och gå fort att göra!
Vi vill äta nyttigare men oftast när man har bråttom eller bara är väldigt hungrig är det lättare att bara slänga ihop nåt och då blir det oftast onyttigt. Som idag tänkte vi vara nyttiga, men vaaaaad skulle vi äta? Slutade med rostbiff och potatissallad. Det är ju nyttigt... inte! :(

Så ös på med era förslag! Kan självklart vara lite längre recept med, men behöver alltså inte nödvändigtvis vara det :) Helst utan såser och mjölkprodukter med. Så nyttigt som möjligt alltså :)


Invigning av Netto

Nu är jag hemma från Madde och nu har jag kollat på Sex and the city. Funderar faktiskt på att plugga lite nu. Eller gå och lägga mig. Kanske jag slipper RLS:en om jag går och lägger mig nu. Fast dem säger ju att om man har RLS ska man inte gå och lägga sig förren man är trött samt gå upp igen om man inte somnat efter en halvtimme. För att slippa besvären alltså. Så får se...
Skulle dock vilja komma upp senast halv 8 imorn så vi kan gå bort till invigningen av nya Netto. Vi ska få ett till Netto här i Västervik, och det kommer bli vår nya närbutik här istället för ICA Supermarket. Kanon! :) O imorn har dem massa billiga erbjudanden som man antagligen missar om man inte är där när det öppnar, lär ju ta slut för det var verkligen superbilliga erbjudanden! Men då måste jag antingen gå och lägga mig nu, eller va uppe till dess. Hehe.
Något muffinsbak blir det inte nu iaf, det får vänta till imorn faktiskt.
Mja, blir jag uppe så återkommer jag senare. Annars säger jag Natti nu :)
Just det, fick min Nanny-lön idag med :) Hihi, så nu har jag pengar igen :D Behöver dock spara dem till räkningarna buhuuu :(

PUSS

Onsdagar = Tjejkväll :)

Då var det dags igen, lite tjejkväll hos Madde. Onsdagar! :) Hon kommer strax och möter upp mig här utanför, hon har precis slutat jobba.
Har precis rensat typ 2 l jordgubbar som jag skulle smaska på ikväll om jag inte skulle till Madde (visste inte om det blev nåt förren för en stund sen), men får smaska på dem i natt istället. Ska ju försöka bli nyttig :) Ganska lätt på sommaren egentligen när det finns massa smaskiga frukter o bär att äta istället :) Dock tänkte jag baka muffins sen när jag kommer hem. Köpte ju övermogna bananer häromdagen för det, innan jag bestämde mig för att bli nyttig, så bäst att göra dem.. (undanflykter, I know) men sen så! No more sugar! ;P
Nä, dags att resa på sig och gå ut kanske.
Hörs senare!

KRAAAM

Onsdag

Hellu!

Fy satan va seg jag är. Jag säger varje kväll att jag ska upp tidigt, men det blir aldrig eftersom jag är alldeles för trött när jag inte sovit så länge (konstigt va? haha). Ställde klockan på 11 eftersom jag skulle träffa Cissi, men hon ställde in så jag fortsatte sova... Otroooligt dumt.
Idag tänkte jag att vi skulle äta supernyttigt. Vad sägs om kycklingfilé i ugn, broccoli och quinoa? Mmm, värt att testa.
See you later :)

Puss o kram!

Jennica vill ha!!!


Bild: Brandos

Åh dessa skor väcker svåra ha-begär för mig! Inte så jättedyra, gratis frakt och retur, syntetiskt skinn (stavas d-j-u-r-v-ä-n!), och såååå snygga! Men självklart var min storlek slut.. jag som var beredd att beställa! :( Hoppas det kommer in fler..

Snabbmat och film

Nu har Thina och Kristian precis gått hem. Det blev snabbmat och två filmer istället för minigolf och film. Älskling kom hem så sent från jobbet och var helt slut (han somnade till ena filmen hehe) så vi tar minigolf nån annan dag istället. Vi såg iaf Rendition (seg) och Bee movie (rolig!!). Så det har varit en trevlig kväll! :)
Nu ska jag nog kolla om det finns några nya avsnitt på Days.nu, annars blir det tv och sen sova.
Hörs sen eller imorn!

PUSS

Förresten... Försökte få en bild på mig o Thina, men hon vägrade vara med på kort (hon som är så söt!) så tyvärr inget roligt foto nu :( Men jag ska kanske ut med henne och hennes kompisar på visfestivalen, så då kan jag passa på när hon e lite lullig haha :P

Dagens outfit 1/7-08


-Cardigan med snörning, HM
-Linne, HM
-Leggings, HM
-Halsband, KappAhl
-Armband, halsband som jag fått av mamma
-Hår, alldeles för risigt haha

Husses katt

God morgon!

Lyckades inte komma upp vid 10, o inte heller 11.. hehe, men nu är jag uppe!
Jag börjar tro att Bioz är husses katt. Alltid annars kommer hon upp i sängen när man ropar på henne eller "klappar" på sängen och säger att hon ska komma. Men nu när jag har varit ensam dem här mornarna, tror ni hon kommer? Nää då, bara går och gnäller runt sängen, luktar lite på husses kläder och sen går hon igen. Jäkla katt! :P Haha.
Idag är det som sagt fullt upp så det är väl bäst jag tar tag i städningen nu. Hörs senare!

PUSS

Övertrött

Jag har kommit in i en sån där dålig period då jag är uppe hela natten och sover hela dagen. Jag tror jag är övertrött och därför kan jag inte sova. För när jag går och lägger mig är jag trött men kan ändå inte sova. Egentligen borde jag gå upp tidigt imorn (läs idag) och försöka få tag på chefen och ta reda på det här med jobbet en gång för alla. Frågan är om jag kommer orka. Får väl gå upp och ringa en gång och sen gå o sova igen...
Nu ska jag bara ge katterna mat (så jag slipper massa slickande i natt), sen ska jag nog krypa ner hos älsklingen.
Natti allihop!

Mått så dåligt.

Fy fan vad jag har mått dåligt nu ett tag! Mått väldigt illa och haft fruktansvärt ont i magen :( Kom efter att vi hade ätit korv med bröd. Testade en ny korv med smak av bacon och ost (låter nyttigt va haha), så det va väl den. Kommer aldrig mer våga köpa den. Men den var god haha :P
Imorgon väntar en rolig dag :) Minigolf och film med tilltugg tillsammans med älskling, Thina och Kristian. Det ser jag fram emot jättemkt! Var länge sen vi hittade på nåt med nån nu.
Sitter och läser alla roliga bloggar nu, och ska sen kolla på nattens avsnitt av Joey. Sen blir det nog sängen om jag ska orka upp och städa imorn. Vi ska nämligen va här o kolla på film, så behöver ju snygga upp lite ;)
Hoppas er dag varit bra!

PUSSAS

RSS 2.0