Ljus eller mörk?


Jag måste verkligen göra något åt mitt livlösa hår nu! Men frågan är om jag ska färga det mörkt igen eller försöka bli blond igen? Vad tycker ni jag passar bäst i? Jag gillar båda!

Kommentarer
Postat av: Madde

Hehe, jag går själv i samma funderingar, ljust eller mörkt.. hrmm... Jag bara velar fram och tillbaka oc kan stundvis trivas med mitt nu halvblonda hår, men bara längtar efter att få färga det mörkt, sen när jag gör det vill jag a ljust igen, å sen mörkt... ja, en det bara går runt... tänk att man aldrig kan bestämma mig.. Tror egentligen att det handlar om att hitta en frisyr att trivas i så kan det här med hårfärgen känns mer självklart... Vill ha långt hår, vill vill, men varje dag när jag kollar i spegeln på mitt tråkiga hår vill jag bara kapa av det, något som jag efteråt säkerligen ångrar. trodde ju blond va min naturliga hårfärg, bullshit, min utväxt är allt annat än blond, snarare råttfärgad typ... Vad är din naturliga hårfärg jen, är det blondt?

Jag tycker du passar väldigt bra i båda färgerna, men om du ska a den mörkare varianten tycker jag du ska välja nån inte fullt så mörk färg, kanske typ nåt liknande chokladbrun? Det är en väldigt mysig färg med liv i... Men som sagt, tror det första steget är att hitta en frisyr man trivs med.

Lycka till!

2008-07-04 @ 09:19:50
URL: http://madeleneo.blogspot.com
Postat av: Nilla

Mörkt :)

2008-07-04 @ 14:46:48
Postat av: Malin Inspiration & design

Mörkt tycker jag. :)Finns ju så många fina bruna nyanser. Jag gillar med en aning rött i. :)





Lycka till med beslutet. :) Kraaaam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0