Helluuuu!

Jag har visst blivit riktigt dålig på att uppdatera tidigt, klockan är redan 17 ju. Älskling slutar egentligen vid 16 men fick ett sms av honom förut där han skrev att han skulle jobba över. Vet dock inte hur länge. Så jag får väl äta själv, ska ju bara äta tacosrester från igår så är ju bara att värma. Yummie! :) Eller faktiskt, så tycker jag inte tacos är så gott längre. Vi har nog förätit oss på det, vi satt nästan och grimaserade igår. Nä tacka vet jag riktig mat som wok osv :) That's yummie!

Har inte så mkt vettigt att skriva nu så jag återkommer senare! ;)

Puss så länge!

Vad tror ni om detta?


Passar bilderna ihop? Blir det bra så här eller ska jag ta bilderna i en storlek så dem fyller hela ramen? Som jag har tänkt nu är det alltså två st RIBBA-ramar från Ikea i storleken 70x50cm. Korten kommer framkallas i storleken 50x40cm. Egentligen tycker jag att svarta ramar hade varit snyggast, men vita passar bäst då vi har vitt och ek här hemma. Men det blir väl bra så här va? Jag tror allt det! :)
Blir mkt prat om dessa svartvita bilder nu, men jag vill bara vara säker på att det blir bra. Ramarna kostar ju ändå 159:-/st och korten kommer gå på drygt 200:- tillsammans. Däremot börjar jag fundera på att ha dem över sängen istället för soffan. Men det blir ett senare problem ;)

Väggvinyl

Denna väggvinylen har jag bloggat om förut, men nu har jag blivit riktigt sugen på den. Fasen, den blir ju som en fondtapet eftersom den är så stor. Frågan är om den ska vara bakom sängen, bakom soffan eller på en tom vägg? Vad tror ni blir snyggast? För visst är den fräck?

Kostar 1089:- och finns hos Favoritsaker.se.

ÖVERLYCKLIG!

Här sitter jag och kollar igenom ALLA fotomappar efter bilder på Bianca samt gör om dem till svartvita för att jag tänkte jag skulle lägga upp några här som jag gjorde med Bioz-bilderna så ni kunde hjälpa mig välja. Hade nämligen gett upp hoppet om den där försvunna bilden. När jag nu suttit och gjort kanske tio bilder svartvita, vet ni vad jag hittar då? Jo, min favoritbild på Bianca såklart! Den låg i en blandat-mapp så där har ju inte jag tänkt på att kolla. Åh, jag är så lycklig! Så nu måste ni ju få se den omtalade bilden :)

Önskar bara jag hade en så tuff bild på Bioz med... Hittade förresten två till fina bilder på Bioz nu när jag letade Bianca-bilder. Visst är dem fina?

Nu blir det till att framkalla :) Måste bara bestämma mig för en Bioz-bild också... Men tror jag vet vilken jag ska ha.
Åhhhh *lycklig lycklig lycklig*

Här är ett urplock av dem jag hittade på Bianca:

Vackra katter, fattar inte att ni är mina :)

PUSS

Hej allihopa!

Det blev visst sent igår ser jag... grejen är den att jag dessutom inte gick o la mig förren en timme senare än mitt senaste inlägg heller. O när jag väl gick o la mig kände jag direkt av min RLS, men eftersom jag inte ville väcka älskling som skulle upp och jobba en timme senare så fick jag stå ut och försöka ligga så stilla som möjligt. Ni som har RLS vet hur svårt och obehagligt det är att ligga stilla :( Usch, jag hoppas den här perioden är slut snart... vill kunna sova när jag är trött!
Nu har jag precis betalat lite räkningar, sånt är aldrig kul, men tyvärr ett måste. Planer för kvällen finns det väl inga direkt. Älskling slutar nu vid 4, sen blir det väl middag och möjligtvis att vi åker till mina päron och lämnar tillbaka bågfilen vi lånade igår. Annars blir det nog en lugn kväll med plugg och söndagsfilmen :)
Hoppas ni har en bra dag!

PUSS

Natti natti

Gaaaah så spännande det slutade! Länge kvar till september ju ;(
Nu är det nog dags för sängen. Stackars älskling ligger o sover sen länge, han ska upp om 2 h och 20 min... hehe. Inte jag ;P
Nehe mina vänner, hoppas ni sover gott, för jag antar att ni redan sover, så hörs vi senare idag :)

PUSS

One Tree Hill


Sitter och kollar på dem sista avsnitten på säsong 5 av One Tree Hill nu. Det är sååå bra! O vilka vackra människor! Vackrare får man leta efter, man blir ju alldeles bländad. Självklart är ju min favorit Sophia Bush (bilden) med i serien. Hon har Det.
Nä nu ska jag se det sista avsnittet, sen får jag vänta till september. Snyft. Hihi :)

PUSS

Dagens outfit 28/6-08


-Tunika, Lager 157
-Jeanskjol, HM
-Leggings, HM
-Armband, HM
-Halsband med uggla, Cubus

(kjolen ser jättebred ut på bilden, men det är nog jag som står lite konstigt för det är den inte annars)

Sen uppdatering

Hejsan hejsan! Blev visst väldigt sen uppdatering idag. Vi har inte varit hemma mkt alls. Först var vi i Ankarsrum och åt middag o så, sen åkte vi till mina föräldrar och hämtade lite galgar, sen har vi bara gjort iordning en garderob till mig. Den har stått tom länge eftersom det varken funnits någon stång eller hyllplan i den. Men nu fick vi en stång när vi var i Ankarsrum så nu slipper jag ha mina klänningar och tunikor i byrån. :)
Nu tänkte jag lägga upp dagens outfit, sen ska jag kolla om det finns några nya avsnitt av Våra bästa år ute på Days.nu.
Uppdaterar säkerligen senare igen :)

PUSS

What happens in Vegas

Nu har jag och älskling sett film, ikväll blev det What happens in Vegas med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Det var nog den roligaste komedin jag sett på länge! Satt och skrattade hela tiden. Härligt! Den får definitivt 5 av 5 i betyg av mig.
Väldigt sevärd med andra ord, iaf om man älskar att skratta :)


Världens bästa!


Det är få som bryr sig om mig så mkt som du gör, och det fick jag bevis för ikväll <3 Förlåt att jag gjorde dig orolig söt. Jag kan inte ens beskriva med ord hur mkt du betyder för mig, men jag hoppas du vet det iaf! Världens finaste och bästa vän är du hjärtat <3 Tack för att du finns och har stått ut med mig i över 6 år. Jag hoppas du står ut med mig resten av livet för vi ska hinna med mkt tillsammans innan vi sitter där tillsammans på ålderdomshemmet hihi ;) PUSS till världens bästa! 

Kattutställning

Imorgon skulle jag vilja åka till Kalmar och titta på kattutställningen, men älskling verkade inte så intresserad av det så jag slutade prata om det. Kostar ju ganska mycket att åka dit, så det får bli en annan gång. Men det hade varit skoj, särskilt eftersom det även var huskatter imorn.
Nu håller jag på och tvättar, fattar inte hur det kan bli så mkt tvätt när man tvättar hela tiden. O så har vi en kycklingpaj i ugnen som vi ska äta med vitlöksbröd och cider. Fira våran månadsdag lite :) Bara tre månader kvar till vi firar 6 ÅR nu, helt otroligt! Skulle så gärna vilja åka till Rom eller Paris då, men pengar, pengar :( Kanske om det ordnar sig med jobbet och vi båda har en bra inkomst i höst. Vi får se helt enkelt :)
Nä nu ska jag stoppa in en sista omgång tvätt i maskinen. Hörs senare!

PUSS

Dagens outfit 27/6-08

Idag kör jag på bekväma kläder. O jag behöver fortfarande gå ner i vikt...

-Leggings, HM
-Tee med Tinkerbell, HM

5 år och 9 månader <3

Vart tar tiden vägen?

27 september 2002 - dagen det blev du o jag

RLS

I natt har jag inte sovit nåt heller, men inte pga Bianca den här gången (okej, lite pga henne också) utan pga av min RLS (restless legs syndrome). Det är väl typ den mest ofarliga sjukdomen man kan ha, men oj va jag hatar den iaf! Låt mig sova liksom! :( Jag borde verkligen söka hjälp för den, men eftersom jag är en "periodare" så glöms det ju bort då jag inte känner av den. Men nu har jag alltså kännt av den flera nätter i rad och det lär nog hålla i sig några nätter till.

RLS är en kronisk neurologisk sjukdom som kännetecknas av en stark obehagskänsla i benen när patienten sitter stilla eller ligger ner, särskilt på kvällen och natten. Detta leder till ett oemotståndligt tvång att resa sig och/eller att röra på benen vilket också får obehaget att minska eller upphöra. På morgonen minskar eller försvinner ofta symtomen.

Symtomen kan vara smärtsamma men beskrivs vanligen som "myrkrypningar". Det kan också upplevas som att det drar, suger eller spänner djupt inne i benen, inte i lederna. I svårare fall upplevs "myrkrypningarna" även i armar eller bål. Personer med RLS ses ofta röra på tår, fötter och ben vilket ger ett rastlöst intryck. Barn med RLS kan uppfattas som hyperaktiva eller att de har växtvärk.

De allra flesta med RLS får också ofrivilliga periodvisa ryckningar eller sparkar med benen i sömnen (eng. periodic limb movements, PLM). Det resulterar i dålig sömnkvalitet och uppvaknanden. Ofrivilliga rörelser i vaket tillstånd ses också ibland. RLS drabbar oftast kvinnor.

Lider du också av RLS? Läs mer här.


Älskling bara sover

Fy fasen vad tråkig älsklings första lediga dag efter att han jobbat natt är. Han har sovit heeeela dan. Först sov han till typ 16, sen har han sovit i soffan och nu gick han och la sig runt 22... o här sitter jag rastlös och uttråkad. Har egentligen massa plugg jag bara måste göra, men det blir inte. Kanske skulle passa på nu? Imorn lär han ju vara piggare och då är det dessutom vår månadsdag (5 år och 9 månader) + att jag kanske ska ut till Linda eftersom det inte blev häromdagen.
Men nu funderar jag på att skala lite räkor och sen kolla på Sex and the city m.m, så får vi se om jag orkar plugga lite sen ;)

PÖSS 

Dagens outfit 26/6-08

Det är väl inte bara modellbloggarna som kan lägga upp dagens outfit? Näe då, jag kan jag med. Även om jag klippte bort huvudet och håller in magen ;) Men det är ju en början iaf :)

-Stickad långkofta som klänning, HM
-Linne, HM
-Caprileggings, Åhléns
-Halsband, fått av kära mor

Inte meningen

Ny dag, nya tag! Nu är älsklingen ledig i 3 dagar igen, härligt! Sen jobbar han dag och det är ju helt okej för då sover ju jag iaf :P Nee men många av timmarna. Visserligen sover jag ju på natten med när han jobbar, men det är ju så tråkigt att va ensam just på natten. Hellre på dagen då.
Idag vet jag inte vad det blir, Christopher sover fortfarande och han lär nog vara trött hela kvällen nu när han jobbat 3 nätter i rad... men vi ska åka och handla lite iaf, hade tänkt göra köttfärslimpa till middag idag :)
Chefen har fortfarande inte ringt. Vet inte när jag ska ringa, om jag ska ringa.. vet ingenting. Hade jag fått jobbet skulle han väl ha ringt vid det här laget? Det är ju snart juli... Hatar att inte veta. Hatar att jag måste höra av mig hela tiden. Gaah! Det är jämt så här när jag blir glad för något och börjar planera allt vi kan göra nu när vi har pengar, då bara tas det ifrån mig igen... jag måste sluta bli så glad för allt. Jag vet ju att det inte är meningen att jag ska vara glad och lycklig, det bara är så. Jag vet det. Men ändå lär jag mig aldrig.

Hoppas ni mår bra :)

Älsklingar

Mina missar låg precis och höll om varandra i soffan (syns knappt eftersom dem smälter in i varandra), men 2 sek senare var dem i luven på varandra, hihi. Men det var ju kul så länge det varade :P

Choklad- och bananmuffins

Har bakat precis, mumsiga muffins med vit choklad och mosad banan :) Receptet hittar ni här inne hos Fanny.
Så här blev mina:

Jag hade ingen Marabou hemma så fick bli lite hackad ljus blockchoklad ovanpå istället :)

Ny klänning

Var och hämtade ut Haléns-paketet idag. (orkar inte fota det jag hämtade igår, var ändå inget speciellt). Det var tre klänningar, men jag kommer bara behålla denna:


Kommer antagligen ha den på Williams dop i augusti :) Ska bara droppa några kilo först ;)

Fin va? :)

Sömnlös natt

I natt har jag inte fått sova nånting knappt för Bianca. Varför har vi fått alla problemkatter, haha? Hon har fått sig nån fix idé att sitta inne i sovrummet och slicka på väggarna till jag reser mig upp och går och ger henne mat. Gash vad jobbigt det är! I natt var det dessutom värre än nånsin. Först vid 2 gav jag henne mat när jag gick o la mig för att jag skulle få sova några timmar (annars börjar hon direkt), sen när jag hade legat i sängen kanske en halvtimme-timme så spyr hon upp all mat! Så bara gå upp och torka... sen när jag gått och lagt mig igen kommer hon självklart direkt och börjar slicka eftersom hon är hungrig igen efter att ha spytt upp maten. Ville inte ge henne direkt så hon skulle spy igen så jag gav henne bara några bitar.... vilket självklart resulterade i att hon fortsatte slicka till jag gav henne mat igen... så fortsatte det så där till älskling kom hem typ... så jag sov lika länge som honom idag =/ Fattar inte, på dagarna nöjer hon sig (oftast) med dem 3 ggr dem får mat... men på natten ska hon ha hela tiden! Låt mig sova liksom... Det började ju när vi målade sovrummet vitt, så vi trodde ju det va nåt i färgen och testade därför att måla vitt igen fast med en annan sort... hjälpte uppenbarligen inte. Har dessutom sett henne slicka ute i vardagsrummet också nu. Hon slickar på allt. På foton, duschdraperiet, tvättmaskinen, väggarna, ja allt. Nån som vet vad det kan bero på? Är ju så rädd också att hon får i sig massa saker som inte är bra för henne.. Plus att jag vill sova!!!!! ;)
Men visst är hon fin? :)

Dags för sängen

Funderar på att gå o lägga mig. Bara går omkring och oroar mig och drömmer om ett bättre liv, haha. Lika bra att sova då. Eller åtminstone lägga mig o kolla på tv, lika gärna som å sitta här. Måste bara ringa älskling först o säga gonatt och fixa iordning lite. Tänkte komma upp skapligt imorn och plugga lite, sen vid 4-5 ska jag ut till Linda. Så länge sen vi sågs nu!
Hämtade förresten ut ett HM-paket idag, men var inget speciellt i, kanske visar det imorn då jag ska hämta ut klänningarna från Haléns. Som jag iofs inte vet om jag kan behålla nu när jag inte vet om jag får jobba mer...? SKITJOBBIGT!
Jaja, som sagt, bara oroar mig så lika bra å sova :P

PUSS o natti :)

Bianca med tungan ute, bara en kattunge :)

Vardagslyx

Nu har älskling åkt till jobbet och jag har precis fixat mig lite gott snacks. För vem har sagt att man inte kan lyxa till det lite mitt i veckan, mitt i natten och helt ensam? :P Haha. Så jag ska hugga in, sen blir det väl alla serier som går nu i natt + kanske lite plugg om jag orkar. Men nu väntar räkorna! Svårt dock att äta räkor när man har två katter som går med nosarna i vädret hela tiden... "Vaaar är räkorna matte?" Hihi. Mina gullungar :)

Våra bästa år

Gomorron eller goförmiddag :P
Sitter o kollar på Våra bästa år. Förut var jag helt besatt och kunde inte missa ett enda avsnitt, men nu är det inte ofta jag verkligen sätter mig ner och kollar på det. Typ bara när jag är hos Linda som inte kan missa, haha. Trodde inte nån kunde va värre än mig ;) Men idag tänkte jag att jag skulle kolla. Förstörde ju för mig själv när jag började läsa vad som kommer hända 4 år framåt, därför det inte är lika kul att titta längre. O så bara byter dem ut skådespelarna till ännu sämre... hihi.
Nu har det börjat igen.

PÖSS

Dagens linne

Inte mkt att visa upp kanske, men här är linnet jag köpte idag. Organic cotton är det så det var klart värt 80 spänn, även om ett vanligt kostar 50. Man ska vara rädd om vår jord! :) Såg nu att det är en fläck på det, men men... syns nog mest på bild, såg det ju inte när jag provade det. Resten av det jag köpte var present till Linda, vet inte om hon läser bloggen, så lägger inte ut bild på det. Ska träffa henne antingen imorn eller i övermorrn. Hon fyllde ju för bara 3 månader sen, haha, bättre sent än aldrig. Hm, linnet var det ja :P Här är det:

LOVE THE COLOR!

Ledsen och överkänslig


Ikväll har jag haft det jobbigt. Varit sur och gråtit om vartannat och jag vet inte ens varför. Har det ganska jobbigt nu med ovetandet kring jobbet och pressen med tentan. Så ikväll ville jag inte alls att älskling skulle gå och jobba, vilket resulterade i att jag började stortjuta... suck. Hatar det. Så nu sitter jag här med värsta huvudvärken istället. Bra jobbat liksom. Hoppas jag är på bättre humör imorgon!
Om man skulle ta och kolla om man hittar nåt gott att äta.. finns inte mkt (en av anledningarna till att jag surade), men nåt kanske man kan hitta sig.

PUSS o hoppas ni är gladare än mig ikväll :)

Stan med Cissi

Seg som jag är så hann jag inte skriva nåt här innan jag åkte ner till stan, trots att jag inte skulle träffa Cissi förren halv 2 (kom dessutom 10 min försent, haha). Sov länge, duschade länge osv... hihi. Men nu är jag hemma iaf. Har haft jättenice på stan, som vi alltid har gums o jag :) Köpte lite grejer på stan, visar sen. Eller ett linne bara, det andra är present.
Nu kommer snart mina föräldrar på lite fika. Ska bli trevligt :) Sen ska älskling jobba natt så då blir det en pluggnatt för mig. Behövs, länge sen jag pluggade nu!
Men nu måste jag sticka, men hörs senare!

PUSS

Godiiiiis!

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem med godis, så sugen! Han är ute och åker med en kompis och skulle köpa med sig lite godis hem till mig. :)
Regnar ute igen, som vanligt. Känns som detta kommer bli en skitsommar. Inte mig emot iofs, gillar ändå inte riktig stekhetta. Uscha! Men det behöver ju inte regna liksom... särskilt inte om jag ska jobba.
Har lite bloggtorka idag, vet inte riktigt vad jag ska skriva om så det blir lite glest mellan uppdateringarna.. men men. Nya tag imorgon :) Vid kl 20 nu ska jag se filmen på 5:an, dem kör ju verklighetsbaserade filmer på söndagar nu. Sånna brukar alltid va bra, och sorgliga... sånt som jag gillar :D

Hoppas ni har en bra kväll!
PUSS

Vi 2002 :) <3

Äntligen!

Nu funkar internet igen! Eller ja, egentligen funkade det redan i natt när älsklingen kom hem och sa att det bara var att starta om datorn (jag är så jävla oteknisk!), men jag har inte orkat skriva... jag är fortfarande helt slut efter min enda jobbdag. Haha. Idag får det bli pizza och godis för det var jag sugen på hela kvällen igår.
Imorn ska jag äntligen träffa min Cissi! Vi ska gå på stan. Åh vad jag saknar henne! Vi har mycket att prata om nu iaf :)

Nu ska jag fixa iordning mig, hörs senare!
PUSS

Tröttare än tröttast

Jag har gnällt på älskling för att han sover så mkt nu sen han började jobba. Nu förstår jag honom. Jag har jobbat en dag och känner mig heeeelt död. Först sov jag till typ 13.30 idag, sen somnade jag igen runt 17 och vaknade 20.30, och då kände jag att jag skulle kunnat gå och lägga mig för natten. Herreguuuud. Dessutom värker det i muskler jag inte ens visste jag hade. Haha. Otränad, svar ja.
Har inget internet på min dator just nu, därav den dåliga uppdateringen idag. O ja, för att jag har sovit då. Nu sitter jag vid älsklings datorn, men det känns inge bra att sitta inne på kontoret. Blivit van att kunna sitta vid tvn med min bärbara. Så ska nog sluta nu.. Hörs igen när mitt internet är tillbaka!

PUSS

Hylla till vardagsrummet

Jag är inte riktigt nöjd med vasen med grenar i som vi har i vardagsrummet (se klickbilden) så jag funderar på denna hyllan dit istället. Skulle bli för tomt att inte ha något där tror jag, fast ska ju testa det först såklart. Sen när (om) vi köper ny tv-bänk kommer den antagligen bli kortare än den gamla så då tänkte jag ha vasen med grenar på den sidan istället. Iaf, om vi ska ha den här hyllan så ska den självklart inte fyllas, utan kanske en enkel vit vas högst upp, tre ljuslyktor på andra planet, reseböckerna (med vit rygg!) på näst sista och så kanske nån sovplats till katterna längst ner eller varför inte en korg? Tror det kan bli bra. Den kommer isf hängas på väggen, bara en bit från golvet, så inte Bioz kan kissa sönder den ;) Lilla buskatt som fortfarande inte förstår hur man använder lådan :P

Vad tror ni om det? Kan det bli bra? Vita väggar då, dem ska ju målas snart (om jag får bestämma). Vitt, vitt, vitt ska det va, nåt annat vill jag inte ha! :) Troligtvis flyttar vi även soffan en bit längre från fönstret med, finns gott om utrymme åt andra hållet.


(obs! gamla soffbordet..)

Glasskiosk-kvinnan? Haha.

Nu är jag hemma efter 9½ timmars jobb. Puh. Det känns om man så säger. Chock för kroppen som gått hemma sen förra sommaren (5 veckors praktik) och innan det också ett år osv... Men nu är jag hemma iaf! Har haft en ganska rolig dag faktiskt. Stressigt dock. Precis bredvid glasskiosken så har dem det årliga midsommarfirandet, så runt 3 så blev det helt plötsligt kö till mig efter att det kanske varit en kund i kvarten. Kön va alltså typ 2 m bred och 25 m lång (dålig på avstånd men nåt sånt haha). Shit va jag blev stressad då! Men som tur var blev jag avlöst av en av kockarna sen så jag fick sätta mig och fika lite. Cissi o Fredrik kom och hälsade på också, sötnosarna :) Men blev inte mkt prat för dem kom preciiiis innan kön blev så där lång. Blev bjuden till dem i Cissis pappas husvagn efter jobbet, men jag ville bara hem...! Men tack ändå, snälla ni e som tänker på mig :) O mamma o pappa blev jag också bjuden till, där dem är med sina vänner och min morbror... men orkade inte dit heller. Haha.
Iaf, ni kan ju glömma det jag skrev igår om att jag inte längre är arbetslös. Iaf än så länge. När jag skulle gå hem sa nämligen chefen att jaha då hör vi av oss nästa vecka, imorgon ska en annan tjej provjobba. Hm? Okej. Jag TROR att det är jag som har missuppfattat, så jag får väl skylla mig själv, men ändå inte så kul när jag gått och trott att jag har sommarjobb. Men jag vet ju inget än, det kanske jag har. Menar, dem behöver ju fler ändå om glasskiosken ska va öppen varje dag, för inte tänker då jag jobba varje dag. Så pengakåt är jag inte! Vi får hoppas på det bästa helt enkelt :)
När jag kom hem duschade jag, slängde kläderna i tvättmaskinen, utfodrade katterna och fyllde på med vätska i min uttorkade kropp samt tog en huvudvärkstablett. Aj. Kollade i kylen och där låg en smarrig smörgåstårta och en chokladkaka. Gulleälskling!! <3 Sen tittade jag på köksbordet och där låg en lapp. Haha. "Kära glasskiosk-kvinna. Det finns smörgåstårta i kylen. Bara att äta om du blir sugen. Puss Bubba" Ahahahaha! Glasskiosk-kvinna? Höh? :) På jobbet blev jag kallad glasstjejen av chefens svärmor, hihi. O så tog hon ett kort på mig när jag satt och åt mat inne i restaurangen. Haha. Ja herregud. :) Dem här smeknamnen lär jag väl få leva med nu om jag ska jobba där ute. Vilket jag hoppas på såklart.

Men men, nu ska jag gosa med katterna. Tror ni jag har saknat dem nåt idag eller? Såg Bioz redan nere från vägen när jag kom hem (hon låg på balkongen). Blev alldeles varm i hjärtat. <3

PUSS

Y-E-Y!

Nu ni, nu är klockan över tolv vilket betyder att jag inte längre är arbetslös! Fy fan va skönt! :)

Det betyder även att det är midsommarafton nu (än så länge en regnig sådan!). Så med det önskar jag er alla en GLAD MIDSOMMAR!

50 first dates

Sitter och kollar på 50 first dates med Adam Sandler och Drew Barrymore. Den går på 6:an nu och jag har väl sett den sisådär en triljon ggr :P Den är ju så bra! Vad ser ni på tv ikväll?

Halsband

Mamma hade inte bara rödbetor med sig, utan även ett fint halsband till mig som hon hade fått men inte tyckte var hennes stil. Vilken tur att hon har en dotter som äääälskar smycken då! :D Visst är det fint?

Jobb & rödbetor

Fick äntligen tag i chefen nu till slut, en något förvirrad chef dock haha. Inte så mkt till planering. Han frågade vad jag ska göra imorn, he, ja jobba tänkte jag. Ska iaf dit vid 10.30 och sen jobbar jag till 17-18 ungefär. Beror väl lite på hur mkt kunder det är och om det regnar eller ej osv. Skönt att veta nu iaf! Får lära mig snabbt imorn dårå... pust.

Snart kommer min snälla mamma hit med rödbetor så jag kan göra mig lite pyttipanna :) Mammor är bra!

Hörs senare, puss!

Är det nu man ska bli nervös eller?

Alltså, jag börjar jobba imorgon. Jag vet inte vilken tid. Jag ska ut dit idag och lära mig sakerna. Jag vet inte vilken tid. O detta blir ju inte mindre nervigt när jag flera ggr försökt ringa chefen utan att lyckas få tag på honom. Vad f-n ska jag göra?! Jag är en väldigt orolig och nervös person och detta gör ju inte direkt saken bättre.

Jag får helt enkelt åka ut dit oanmäld och hoppas att han är där, och att han inte spelar golf som sist när vi hade bestämt en tid. Haha. Dessa golfmänniskor. ;)

Wish me luck today and tomorrow!

PUSS

Besöksrekord

Idag (läs igår) har jag haft besöksrekord här på bloggen. Välkomna alla nya! :D Hope you'll come back :)
Hemkommen från Madde sen 1½ timme tillbaka. Tog en promenad hem istället. Paranoid som jag är trodde jag alla bilar som körde förbi skulle stanna och jag skulle bli kidnappad :P Men hem kom jag iaf.

Gosh, snart fredag! Jag får paniiiiiiiik!

Blir uppe en stund till, men säger natti nu. Kanske det kommer nåt mer inlägg, den som lever får se ;)

Sex and the City at Madde's place

Nu ska jag strax gå bort till Madde (Thina hänger inte med) och kolla på resten av Sex and the City, sen kommer älskling och hämtar upp mig efter jobbet strax efter 12.
Fick inte tag på bossen förut heller, så det blir att gå upp tidigt imorn och ringa honom. Svarar han inte får jag helt enkelt åka ut dit. Jag måste ju liksom prata med honom imorn, vet ju inte när jag börjar på fredag annars. O jag känner ju att jag vill ut dit imorn och bekanta mig lite med det jag ska jobba med.
Nej, ska fixa iordning mig lite nu, sen off to Madde's place! Ha en underbar kväll! ;)

Tankar om en ny säng

Vi ska ju försöka köpa en ny säng till hösten eller nåt och jag sitter och funderar på vad jag vill ha. Jag vet redan va sambon vill ha men för mig är det big no no. Han vill ha Malm-sängen i ek från Ikea. Jag ville oxå ha den innan alla andra köpte den. Nää jag vill inte ha samma säng som alla vi känner har. Dessutom är jag trött på våra Malm-sängbord så jag vill ju kunna byta dem med. Jag vill ha något liknande dessa som sängbord:

Jag kan även tänka mig den vita Malm-sängen, men eftersom den inte är kritvit går den ju inte att ha till vilka sängbord som helst, så nu funderar jag på att bara köpa två madrasser och ben till. Sen får vi väl tänka ut nåt för problemet med att katterna vässar sina klor på hörnen av sängen. Kanske nåt kraftigt tyg på hörnen och sen sånt där överdragstyg? Vill iaf inte ha nån kappa eller "kjol" eller vad man kallar det, för det funkar inte med katter. Det blir bara hårigt när dem kryper under sängen. Det som är bra med detta är att vi sparar typ 1500:- på att inte köpa stomme + att vi behöver ju faktiskt inte byta ut sängborden direkt. Ta lite i taget liksom. Ny säng måste iaf inhandlas! Ni ser ju hur vår nuvarande ser ut. Baksidan med att ha katt ;)

Dags för ny säng va? :P Dessutom e den bara 120 bred *trångt*

Hittade denna coola sängen på nätet, men kanske lite väl vågat för min smak, haha.

Men jäkligt coolt!

Skillnaden mellan killar och tjejer... eller?

Jag är lite smått allergisk mot oreda (tyst älskling!) så när det ser ut så här i sambons låda vill jag gärna riva ut alla hans kläder och lägga dem i fina högar, så som i min låda. Men varför ser det alltid likadant ut dagen efter igen? Är det bara min sambo som inte kan hålla fint i sina lådor? Är tjejer mer noggranna än killar eller har det inte med könet att göra överhuvudtaget?

Sambons oreda.

Mina fina högar ;)


Det konstiga är att älskling är så noga med allt annat, disk och dammsugning osv... o tur e väl det för där e jag en slarver istället ;)

Spårlöst borta

Nu har älsklingens kompis letat efter fotot på Bianca och HAN HITTAR DET INTE! Fatta hur ledsen jag är nu, gråten sitter typ i halsen. Jag ser fotot framför mig så tydligt, så det är extremt irriterande att det inte går att hitta. Fattar inte varför inte jag eller älskling har det i någon av våra mappar, varför finns det inte sparat någonstans? Djup suck..

God morgon solstrålar!

Idag är jag inte pigg inte, tror jag fick en knäpp i natt då jag insåg att jag börjar jobba om två dagar och att det är slut på att sitta uppe länge och att ligga och dra sig om mornarna.. så vad gör jag? Jo jag är uppe till typ 5! Haha! Jaja, men jag kom upp skapligt idag iaf, halv 11 tror jag klockan var. Skulle ju upp och ringa chefen om när jag ska komma imorgon, men fick inte tag på honom.. får försöka igen. Vad gör jag om jag inte får tag på honom??
Idag står det plugg på schemat först (ovanligt va? haha), sen ikväll ska jag och Thina till Madde och ha Sex and the City-kväll, yey! :)
Älskling är inte hemma mkt idag. Han stack på brandinfo/övning med jobbet kl 8, kommer hem 12, och sen jobbar han mellan 15 och 24 :( Men det positiva e ju att jag får mer gjort när jag är ensam... säger jag och så sitter jag vid datorn och han kommer hem om en halvtimma, haha!

Tack för alla förslag till Bioz-bilden, just nu lutar det åt bild 2, eftersom jag tycker den passar bäst med Bianca-bilden. Som jag hoppas jag kan visa er snart!

Hoppas alla får en bra dag!

PUSS

Monza

Denna soffan väcker fortfarande ha-begär i mig. Önskar så att den fanns i vitt för då hade den nog varit våran nu. Vi tittade nämligen på den innan vi köpte vår nuvarande men jag envisades med att jag skulle ha en vit soffa. Vilket jag självklart fortfarande vill, men byter vi inom en snar framtid igen så får det banne mig bli denna även om den är grå. LOVE IT! Finns hos Mio och kostar 8995:-, finns även i andra varianter och färger.

Bild: Mio

Nya favoriter hos Ellos


Förstoringar i svartvitt

Jag ska köpa två stora vita Ribba-ramar på Ikea sen när vi åker dit. Där i ska jag ha svartvita kort på katterna. Lite svartvit konst över soffan, och vad är vackrare än ens katter? :) Jag vet vilket kort jag vill ha på Bianca (det som jag skrev om häromdagen att jag inte hittar, men nu ska älsklings kompis leta efter det i sina mappar), men på Bioz kan jag inte bestämma mig för vilket jag vill ha. Så jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig att välja :) Så här kommer en drös svartvita bilder på min Bioz. (lättare att välja sen kanske när ni ser vilken bild på Bianca den ska sitta tillsammans med)






Vilken är er favorit?

En hemmadag till

Vi valde att stanna hemma idag. Bättre att göra lite nytta hemma och sen åka till Ikea när vi fått lön och verkligen kan handla nåt istället. Man blir ju så frustrerad av att gå på Ikea utan att kunna köpa nåt :) Dessutom hade vi inte ens pratat igenom vad vi isf skulle köpa och då blir det bara massa tjafs på varuhuset ;)
Vid 6-tiden kommer Madde och dem för att hämta bordet (dem kom inte igår) så då blir vi äntligen av med det. Vet i sjutton hur länge vi hade fått ha det ståendes här annars. Kanske ingen som hade ringt på det om vi hade satt ut annons. Tur jag har Madde :) O tur jag har Thina som köpte tavlan :)
Dags att plugga nu, har ju faktiskt bara idag o imorn innan jag börjar, ja torsdag med iofs men då börjar jag ju på ett sätt eftersom jag ska dit och lära mig lite. Dessutom kan det va skönt att bara ta det lugnt kvällen innan. För övrigt spelar det nog ingen roll när jag skickar in tentan längre, läraren har säkert gått på semester nu ändå (?). Bara jag vet innan hösten så jag kan söka csn så är det lugnt. Men vore ju ändå skönt att veta direkt.. Ska hålla en tumme att han inte har semester :)

PUSS

Things we lost in the fire

Jag och älskling har precis kollat på film. Vi såg Things we lost in the fire, med Halle Berry och Benicio Del Toro. Lite seg i starten, men väldigt sorglig och gripande film. Har lite svårt för filmer som hoppar fram och tillbaka i tiden, men det var mest i början den var så. Vill man gråta lite ska man definitivt se den! Den får 3 av 5 i betyg av mig.

Halva reapriset

Fyndade lite på Ellos förra veckan, dock var nästan allt jag beställde slutsålt, men idag kom iaf ett paket med en kofta, 2 par trosor och ett linne. Koftan är såå snygg! Guldknappar o allt :) Linnet var för litet, men med tanke på att det kostade typ 20:- eller mindre kanske till och med så förlorar jag på att skicka tillbaka det. Dessutom kan jag ha det som sporre att gå ner i vikt :) Allt som allt med frakt gick det på 77,50. Överkomligt eller vad säger ni? :P

En skön bild.

Hittade denna bilden på nätet (kommer inte ihåg vart, men det var när jag sökte på katt på google) :) Den säger en hel del om hur vågade katter är :P Fast egentligen säger den kanske mer om björnen ;)

Det är alltså en katt som har jagat upp en björn i ett träd för att skydda gården nånstans i USA.

Ledsen i ögat

Jag är typ helt förtvivlad nu. Ska ju framkalla två förstoringar i svartvitt på katterna och jag har en favoritbild på Bianca som jag bara ska ha förstorad. Men jag hittar den inte på varken datorn eller i papperskopia! Problemet är att det är älsklings kompis som har tagit bilden och älsklingen tror att han tar bort sina bilder efteråt (?) så jag vet inte vad jag ska göra. Han ska fråga honom sen iaf om han har kvar bilden. Den är så cool och speciell, måste ha den!

Suck... vilka problem man har :) Men foton är ju verkligen oersättliga...

Regn..

Morrn morrn! (eller god eftermiddag kanske man säger vid den här tiden? :P)

Satte klockan på 11 idag för jag skulle sms:a Cissi, fick svar 13.30 att dem hade varit på sjukan med lille William sen 11, stackars liten har antagligen mjölkallergi :( Usch! Så det blev inte att ses idag tyvärr. Undrar när det ska bli av? Kommer alltid massa missförstånd eller annat i vägen.. saknar dig babe!
Iaf, kollade på Våra bästa år i sängen så det är därför jag är lite sen/seg idag. Skulle bort till mamma o pappa med katterna idag också hade vi tänkt, men det regnar ju. Har hört att det ska bli regn till midsommar också. Fasen, då kommer jag inte få jobba så många timmar eftersom han stänger glasskiosken om det är dåligt med folk (vilket det ju lär vara om det regnar). Får hoppas på solsken resten av sommaren sen iaf! Vill ju ha en ordentlig lön nu när jag väl får en! :)

Imorn blir det iaf Ikea! Det har vi bestämt nu. Det är ju vardag oxå så då gör det ju inget om man försover sig lite :) E ju öppet till 20.

Nu ska jag ta tag i lite här hemma.

PUSS o ha en bra dag!

Det blev en lång promenad

Oj då, vi skulle bara ut och gå en sväng, istället blev det att gå till affären och sen förbi mina föräldrar. Där fastnade vi. Tills nu. Hehe. Men nu är vi hemma iaf. Jag som skulle plugga ikväll. Så kan det gå! Träffade min bror också i affären. Han hade precis kommit hem från Hultsfredsfestivalen den rackarn. Skoj hade han haft. Inte ett dugg avundssjuk, det är inte alls min stil att gå på sånt där skit.
Nehe vad säger ni? Ska man sätta sig och plugga nu kanske. Blir nog lite varma mackor också. Fullkornsbröd såklart ;) Ska ju bli nyttig nu :)

Har ni haft en bra helg?


Tur i oturen

Vilken trist dag det här blev. Kunde varit på Ikea ju :P Fast lika bra det, för sitter här med mensvärk nu. Ibland har man lite tur i oturen :) Vi har bara varit på Rusta, som sagt, och sen tvättat soffan och fåtöljen. Blåbärsfläckar :P Men nu är det rent och fint igen!
Imorn blir vi av med vårt gamla soffbord också - Madde ska köpa det! :) Skönt, så trist när man köper nya möbler och inte blir av med dem gamla direkt, dem blir ju liksom i vägen då.
Nehe, om man skulle dra med karln på en promenad kanske? Ser härligt ut ute nu. Japp det får det bli.

PUSS

Dynor till utemöblerna

Varför hittar man alltid det man letat länge efter när man inte har råd att köpa det? Var en sväng på Rusta förut (och hittade självklart inte det vi skulle ha), däremot hittade vi dessa dynor till våra utemöbler. Som vi har letat efter dynor till stolar med låg rygg. Finns ju ingenstans! O hittar man så är det med massa fula mönster eller nåt. Men hur snygga var inte dessa?? Stilrena, grå och med låg rygg. Kostade 199:-/st, det var där det blev tråkigt, haha. E väl kanske inte så dyrt egentligen, men det blir ju ändå 1000 spänn när man ska ha fem stycken. Tror ni dem finns kvar om en eller två månader? Kanske rea om man har tur :) Jag vill ha kvar våra utemöbler om vi köper dem dynorna. Helt klart. Har ju varit inne på att sälja dem och köpa en vanlig soffa och ett soffbord eftersom vi har inglasat. Men, vill man inte ha det som en uteplats ändå? Blir ju annars bara som ytterligare ett litet vardagsrum bredvid det vanliga vardagsrummet. Nej, dem får nog stanna. Men bara om dessa dynor finns kvar när vi har råd :)

Bild: Rusta

No Ikea?

Ehm... som jag trodde så blev det en lååång sovmorgon och Ikea är nog inte att tänka på idag. Men vi har ju tisdag också. Hade dock gärna åkt idag så vi hade kunnat hitta på nåt mer, på tisdag då. Imorn ska jag träffa Cissi :)
Så, vad ska man hitta på idag då? Jag har fortfarande massa uppgifter kvar på tentan så lite tid måste jag avsätta till det, men vill hitta på nåt också. Får sån ångest annars, att vi inte gör nåt nu när älskling är ledig. Vad som helst. Ut med katterna kanske eller nåt. Vi får se vad det blir!

Hoppas ni får en skön söndag!

PUSS

Sockerberoende och lathet

Ingen bra kombination. Jag mår inge bra idag. Jeanskjolarna jag köpte förra sommaren är alldeles för små. Då köpte jag dem ändå i två storlekar större än vad jag brukade ha. I år fick jag köpa i ytterligare en storlek större. Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte bara sluta äta massa socker och fett och börja röra på mig? Jag förstår inte.
Stackars min sambo. Han skaffade sig en smal flickvän, men fick en fet. Stackars honom. Stackars min kropp.

Slängde precis massa godis. Fick så dåligt samvete. Nu får det va slut på all denna skit jag proppar i mig, o förgiftar min lilla kropp med. Det här är sista sommaren jag ska känna att jag inte kan visa mig i bikini (eller överhuvudtaget). Jag ska gå ner i vikt, och det nu!
GI-metoden har jag testat innan och det funkade ju (varför fortsatte jag inte?). Både syntes på vågen och i spegeln. Men så trillade jag dit igen, till sockerträsket. Kanske ska köra på GI igen? Mådde bra då också, typ aldrig ont i magen osv. Dyrt var det visserligen. Kanske går att komma runt på nåt sätt. Ska iaf börja cykla på motionscykeln igen. Dålig på det, och ändå står den här vid tvn. Sen så måste jag ju ta mig till och från jobbet i sommar så lite motion får jag ju "gratis".
Det blir nog bra! Skapar en ny kategori för det här. Nu när jag gått ut i bloggen med det så måste jag ju lyckas :) Nästa sommar ska jag känna mig fin!

Hur gör ni andra för att gå ner i vikt/hålla vikten?

Strandväska

Denna strandväskan från Favoritsaker.se tycker jag om. Funderar på om det kanske blir en beställning av den och lite annat smått och gott sen när jag får lön. Den gröna kostar 199:- och den blå 289:-. Jag vill ha den blå. Har tänkt ha den som helgbag, alltså en väska att packa lite i om man ska iväg över en natt eller två.

Timetravel

Sitter och kollar på Kate & Leopold som går på tvn nu. Funderar på om jag skulle våga resa i tiden om det gick. Tror inte jag skulle våga, skulle nog vara rädd för att fastna där. Men visst skulle det vara häftigt. Både bakåt och framåt i tiden. Hur eller hur så har jag sett filmen innan så jag kollar inte så noga. Men den är sevärd, så ni som inte sett den gör det!

Maaaaaaat!!!

Fy fasen va jag är hungrig nu! Ska äta grillkotlett, potatiskroketter och tzatziki. O så blir det nog lite fetaost o sallad till :) Mums!
Köpt cider och lösgodis till kvällen med. Kanske nån film? (ska ju plugga med, inte att förglömma ;))
Förhoppningsvis ska vi åka till Linköping imorn, Ikea o Ikano-huset isf. Skoj! Om vi orkar, hihi.. :)

Nä dags att hjälpa till med maten tror jag allt! Sååå härligt att ha honom hemma några dagar nu! <3

PUSS o ha en underbar lördagkväll nu!

Är den här smala katten min?!


Kan man tro att det här e gamla tjocka goa Bioz eller? Hihi.

Sommarplaner

Innan sommaren är slut (dvs innan sista augusti) vill jag ha gjort följande:

[ ] Varit några dagar i Stockholm (gärna med Thina o Kristian som vi sa!)
[ ] Shoppat i Växjö
[ ] Tagit en dagstur till Öland
[ ] Haft massa mysiga picknickar i Stadsparken
[ ] Varit på Kolmården (finns det något mysigare?) 
[ ] Åkt en tur med Freden
[ ] Massa annat skoj!

Så skulle jag gärna se att min sommar ser ut.. och eftersom vi båda har jobb kanske vi har råd att fullfölja allt för en gångs skull?

PUSS

Lediga tillsammans!

Pratade med Madde förut, ska inte ha barnen förren onsdag (min sista Nanny-dag också då ju, sorgligt!) så vi är alltså lediga båda två nu lördag-tisdag! O jag mitt sego ska försöka plugga klart imorn. Faen att man ska va så seg då! Vill ju åka nånstans med min älskling! Fast lär ju ändå bara bli över dagen så egentligen är det väl inte hela världen om jag har nån uppgift kvar. Men vore ju skönt att få skicka in tentan nån gång och slippa tänka på den. Har iaf fått lite gjort idag så det är ju bra. :)
Sen så tänker jag hela tiden att dem här dagarna är sista chansen för oss att hitta på nåt tillsammans i sommar, men egentligen, hur stor är risken för det? Vi lär ju ha fler lediga dagar tillsammans. Kanske inte 4 på raken, men ändå.

Nu är jag iaf ensam igen i natt. Trist som sjutton, men jag får mer plugg gjort när jag är ensam. Finns fördelar med allt ;)
Nä, nu ska jag fortsätta med Litteraturhistorian. See ya later!

PUSS

Vi, 2002

Det närmar sig

Hej!

Nu är jag hemma från vilddjuren. Längtar till älskling vaknar, har inte träffat honom sen igår :( Han hade inte kommit hem än när jag gick i morse. Känns konstigt. Inte van vid detta, hihi :)
Idag ska jag plugga järnet (känns som jag alltid skriver det?), och idag måste det verkligen göras. För nu är det sista natten älskling jobbar, sen är han ledig 4 dagar från och med imorn, sen efter det börjar ju jag också jobba. Har vi otur är det sista gången vi är lediga tillsammans i sommar. Så inte tänker jag plugga då! Högst en av dem dagarna och då isf imorn när han ändå sover halva dagen. Sen tänkte vi åka till Ikea på söndag kanske. Vet ju inte om jag ska ha barnen nästa vecka. Om inte så tänkte jag att vi skulle åka nån mer stans, Öland kanske? :)
På tisdag ska jag ringa the boss oxå och höra när jag ska komma på torsdag då jag ska dit och lära mig lite och bli hemmastadd. Sen på fredag börjar jag! Bara en vecka kvar nu. Det ska bli så roligt! Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas och att det blir lika roligt som jag tror :) Om inte annat så får jag ju lön iaf :)

Vad ska ni andra göra på midsommarafton?

In the middle of the night

Nu har jag faktiskt pluggat lite, och jag tänkte att jag skulle va uppe iaf en timme till. Först tänkte jag sitta uppe till 3 (av någon anledning får jag mer gjort på natten), men eftersom jag ska upp vid 7 för att vara barnvakt vid 8 kanske det inte är så smart.. blir ju bara 4 timmars sömn.. om jag ens somnar direkt. Så om en timme kryper jag nog till kojs, efter att ha ringt till älskling och sagt god natt förstås. :)

Satt o kollade i vårt London-album förut. Jag är sjukt sugen på en resa igen! 4 år sen nu... vi som sa att vi skulle resa en gång om året. Haha, ja men visst. Okej, vi har inte haft pengar dem senaste 1½ åren... men dem 2½ åren innan det då? Nej ändring på det nu! I höst eller vår SKA vi åka antingen till Rom, Paris eller New York. That's it! Helst skulle jag vilja åka redan i slutet på september när vi firar 6 år, men det blir nog svårt att hinna få ihop pengar redan till dess. Tyvärr. Men man kan ju försöka!

Nu ska jag plugga lite till innan jag går o lägger mig. Hörs imorn!


66% av mina älsklingar



KÄRLEK!

Dagens gratisshopping!

Gratis är godast, eller hur? Vid kl 16 drog jag med mig älskling och mitt presentkort ner till HM och testade kläder. Kom hem med en tröja och en skitsnygg jeanskjol och ändå har jag 150 spänn kvar på presentkortet. Gotta love HM! :)


Efter shoppingen gick vi till McDonald's och käkade lite välbehövlig mat.
Okej, NU ska jag plugga!! Vaddå dra ut på det...

Nån som vet?

Någon som vet vart man kan hitta en liknande radio (för högst 2-300:-) i vitt? Kollade Clas Ohlsons hemsida, men där fanns också bara träfärgade. Men kanske finns i butik?

Bild: Överskottsbolaget

EDIT: Denna hittade jag på Siba för 299:-, men har ni billigare förslag så ös på :)

Promenad

Hej alla glada!

Nu har jag varit på en promenad ner mot stan med Linda + son + vovve. Härligt! Ganska kallt ute idag, men bara man rör på sig så :) Kikade in en snabbis på HM, det skulle ju va sommarrea idag, men det va inte mkt att ha. Men hittade en del till ordinarie pris som jag tänkte åka ner och köpa när älskling vaknar. Ja, han sover fortfarande... det va väl en slitsam natt på jobbet kanske ;)
E så sugen på couscous, så det tänker jag tvinga älskling att äta till middag idag, hihi. Sen blir det plugg för hela slanten ikväll.

Tjing!

Nu kom han visst upp :)

Det blåste lite igår hörrni!




Bilder tagna av sambon på vår fototur igår. Gudingebadet utanför Loftahammar.

Jag kan också fota, hihi ;)

Bildbeviset haha :P

Nu är det sambon igen.. :)


Tyvärr så hittade vi inga direkt fina platser att fota igår + att det blåste så förjäkligt! Men det kommer, det kommer!

PUSS

Idag kom det!

Mitt presentkort på HM för 500:- från GratisBio! Imorn när älskling vaknar (han jobbar nu i natt) ska vi på stan och då ska det shoppas! Kanske nåt i kornblått? ;)
Vill du också ha gratis presentkort i din favoritbutik? Klicka här och registrera dig. Gör du det blir du värvad av mig (jenniiica) och får hela 75 p i välkomstpresent! Perfekt ju :) Och det funkar ju uppenbarligen!

Koola Anna-linnet


I love it! Börjat älska kornblått, hatat det förut. Men nu kommer det nog inhandlas mer plagg i denna färgen. Linnet budade jag hem från Tradera, helt nytt, för 78:- inkl frakt. Billigt o bra!

Barnvakt

Nu ligger Alicia o sover och Isabell far omkring och busar så jag passar på att sitta här. Shit va det regnade förut! Precis när jag hade varit och hämtat barnen såklart, så vi blev genomblöta! Usch! Men nu är vi torra ;)
Gah, nu händer det nåt ute i köket! Skriver mer sen :)

PUSS

Nya soffbordet

Här är vårt nya soffbord. Förbättring, don't you think? Klickbilden längst ner visar hur det såg ut innan.


 

Kvällspromenad

Nu har vi precis varit på en liten kvällspromenad (eller nattpromenad kanske?) för att jag skulle bli av med min skallebank. Hjälpte lite, men har fortfarande ont :( Jag är väldigt dålig på att dricka om dagarna nu när det är så varmt så det beror väl på det. Sen så luktar det jättestarkt om det nya bordet vilket säkert oxå är en bidragande orsak. Hade lika ont igår och det var ju då bordet kom. På tal om det så funkar det fortfarande inte att ladda upp bilder, så får väl göra det imorn istället. Kanske kan ta nya bättre bilder då oxå, i dagsljus. Har ju lite annat att visa oxå. Bl.a mitt nya Koola Anna-linne som jag budade hem från Tradera, skitfint :) O så bilderna från dagens roadtrip till Stock och Loftahammar då. Sen blir det väl dem obligatoriska Nanny-bilderna imornkväll med ;)
Nu ska jag försöka plugga lite.

PUSS


Error

Tydligen så går det inte ladda upp bilder just nu, så jag återkommer senare med bilder på soffbordet och från dagen.. o hoppas på att det funkar då!

Tjing så länge!

Gossip girl

Sitter o kollar på en av mina favvoserier nu; Gossip girl. Sketabra jöh! ;)
Ska ta bild på bordet sen + lägga upp bilderna från dagens roadtrip sen. Måste plugga massor ikväll också, så jag bara har att renskriva imorn när jag har barnen. Blir en heldag imorn, 10-30-20.45 :) Måste självklart ta ut dem lite också om det är fint väder, kan ju inte tråka ut dem med att bara vara inne hihi.
Hörs sen!

Puss puss

Hej där!

Dålig uppdatering idag. Har haft fullt upp. Först var vi tvungna att åka ner till banken och sätta in småpengar + ta ut sedlar eftersom dem skulle komma med soffbordet mellan 13-15. Dem kom väl runt 14-tiden så där. Fint är det! Bild kommer senare eller imorgon. Just nu känns det som vi inte har något bord, haha. Det är mindre än det gamla + att det är vitt som soffan så vid första anblick ser det ut som det inte står något bord där ;) Men det gör det ju! Vårt nya fina bord :)
Sen lagade vi mat. Testade Kattas ceasarsallad. Mumsigt!
Sen har jag mest pluggat och slappat. Åkte en sväng med bilen precis, ut till Gränsö o kollade läget. Inte en käft ute :P
Nu ska jag försöka bli av med min jäkla huvudvärk, sen blir det att plugga lite till om jag orkar. Sen sängen!

Pussas

Förtrollad

 
Nu har vi kollat på Förtrollad/Enchanted. Bra faktiskt! Mysig kan man nog säga. Den får iaf 4 av 5 i betyg av mig. Sevärd! Gillar man Grey's Anatomy måste man ju iaf se den ;) McDreamy liksom :)

Nu sitter jag och pluggar, tänker göra det till jag stupar. Nu är det slutspurten och jag bara måste bli klar innan helgen!

Imorn kommer soffbordet!!!!! :D

PUSS o natti

Jag och min genomskinlige sambo


Nu ska jag och min genomskinlige sambo äta massa onyttigt och se på Förtrollad, med Patrick Dempsey! Ögongodis!!! ;)

PUSS

Rastlös

Jag är sååå rastlös nu, vill hitta på nåt. Om det så bara är att åka till affären. Men älskling bara sover o sover... Han har i princip bara varit uppe och ätit idag, o suttit lite vid datorn. Jag hoppas han är piggare imorgon. Då vill jag hitta på nåt skoj! Han är ju ledig nu fram till onsdag 23.30. Skönt att ha honom hemma i natt!
Missade ju Isabells 1-årskalas idag med. Vi får gå bort och fira henne en annan dag snart :)

Men vad ska man hitta på nu? Kanske är nån film vid 9... får kolla. Well, jag skriver säkert sen igen. Bloggen är mitt enda nöje just nu ;P

PUSS

8 juni 2007

Ja då föddes det en söt liten Isabell! :)

Grattis hjärtat på 1-årsdagen!!

Fetaostfylld honungsmarinerad fläskfilé

Tjenixen!

Älskling sov till 15 och jag var inte mkt bättre jag :P Det är fasen svårt att gå upp när han ligger kvar. Vad ska jag göra uppe liksom? Haha.
Nu har vi iaf gjort en fetaostfylld honungsmarinerad fläskfilé som vi ska äta till pommes och tzatziki. Mums!

Marinera den med Santa Marias Honey Flavour-marinad, låt stå i kylen ett tag, bryn i stekpannan så den får yta.
Skär ett snitt längst hela filén och mosa ner massa fetaost, salta och peppra, sen in i ugnen. 200 grader i typ en halvtimma. Kolla så den inte är röd inuti! Servera med pommes/klyftpotatis, sallad och tzatziki. Mumma!

HM-paketet

Idag har jag varit och hämtat HM-paketet. Passet låg ju självklart här hemma. Hm... Iaf, så kunde jag ha det mesta. Tyvärr kunde jag inte ha världens snyggaste vita jeansshorts. Buhuu säger jag bara! Men vad gör man? Sen är jag lite osäker på denna:

Den är snygg och billig och jag skulle vilja behålla den, men den är lite stor i ryggen och jag måste ha hjälp för att få av mig den eftersom det inte är minsta gnutta stretch i den... Vi får se hur jag gör.
Detta kommer jag iaf behålla:

Armband på min minihandled :)

Ett långt linne som går att ha som "klänning" till leggings!

Ett vanligt kort vardagslinne.

Skitsnygg lång cardigan som jag kommer använda till leggings.


Nu har Christopher åkt till jobbet, så jag tänkte plugga och sen gå och lägga mig o kolla på tv. Vet inte om vi kommer gå på Isabells kalas imorgon. Älskling kommer ju sova länge och så känner han sig inte kry. Men present är fixad nu iaf! :)

PUSS

Till vardagsrummet


Samtliga saker kommer från IKEA.

Inredningsdrömmar

Vi funderar på att framkalla lite fina bilder Christopher (och kanske jag med för den delen) tagit med sin kamera. Förstoringar att rama in då alltså. Köpa lite fina ramar på Ikea och ha dem i t.ex vardagsrummet. Skulle nog bli fint :) Personligt om inte annat!
Det är så mkt jag vill köpa till lägenheten sen när jag får lön (!), tänkte göra ett litet kollage med saker sen och lägga upp här.  Om jag var duktig på ps hade jag lagt upp en bild på exakt hur jag vill ha det med, men ett vanligt kollage får duga ;) Utöver möbler och inredningsprylar så är det ju en jäkla massa vit färg som ska inhandlas för nu ska bannemig hela lägenheten bli VIT! Åh så snyggt och fräscht det kommer bli! Skulle även behöva måla badrums- och balkongtaket. Tråkigt men det ser inte så fint ut nu. Skulle även vilja ha någon ljus fondtapet någonstans. Vart och vilken vet jag inte, men det ska jag nog komma på :) En annan tråkig sak som måste inhandlas är innerkuddar till alla kuddarna i soffan. Dem har blivit helt konstiga så kuddarna står inte fint längre. Vi är ju ganska bra på att sitta och ligga på dem så dem förstörs tydligen ;) E ju dem billigaste på Ikea, får väl köpa några rejäla och sen sluta ligga på dem :P
Snart är iaf vårt fula LACK-bord ett minne blott för på måndag kommer det nya vita fräscha soffbordet! Ska bli så skoj o se hur det blir. Bra hoppas jag!
Nu ska jag pyssla ihop några kollage med vill-ha-till-lägenheten-saker!

PUSS

Ingen Cissi..?

Hemma igen efter en väldans snabbis på stan... skulle träffa Cissi vid Åhmans-parkeringen vid 1, väntade till tjugo i 2 men ingen Cissi dök upp...? Hoppas det inte har hänt nåt bara! Jag gick iaf ner en snabbis själv på stan men det va så tråååk så jag gick hem igen.. Nu är älskling vaken så kanske kan få med honom på presentjakt :)

Ha det så bra i värmen!!

PUSS


Stan

Det gick ju bra det där, att sova ensam! Hade jag väl aldrig trott, haha! Man underskattar sig själv ibland :)
Nu ska jag snart kila ner på stan och möta Cissi. Skoj, va så himla länge sen vi sågs nu! Ska försöka (måste) hitta en present till Isabell som fyller 1 år imorn. Blir kalas och grejer :) Sen hem och äta middag, plugga och sova själv igen... Livet leker, don't you think? ;)

Undrar om det är väder för klänning idag. Vår termometer står fortfarande på minus då och då så den kan man ju inte lita på.. men det ser fint ut så får väl chansa! Kan va ganska skönt att frysa lite oxå :P

Tjing!

Saknar dig!


Så tråkigt att sova själv i natt... kommer jag ens gå o lägga mig??

Nationaldagen

Ja, idag är det nationaldagen, men bor man i tråkiga Sverige så märks den inte ens av. Tråkigt tycker jag! Visst kan man fira den ändå men hade ju varit roligare om det hade varit nåt slags jippo som i Norge eller USA. Iaf, idag kanske vi ska åka ut till älsklings föräldrar i Ankarsrum. Då blir det kanske nåt gott att äta som vanligt. Sen så jobbar ju älskling natt.
Nyss var Thina och Kristian här och köpte en tavla av oss, lite närmare bordet alltså. Som för övrigt kommer på måndag! Pratade med DHL igår. 
Idag har även älskling dammsugat och torkat golv och då kryper man in i hålet om man är en liten Bianca:

(bilden är från ett annat tillfälle)

Nu har älskling pratat med sin mamma och vi ska ut dit och äta pizza :) Mumma, den bästa pizzerian finns i Ankarsrum, åh så gott!

Hörs senare!
Puss
 

My job

Här ska jag jobba i sommar, ser mysigt ut va? :) Glasskiosken jag ska stå i kommer ligga nedanför trappan som går upp till uteserveringen.

Börjar bli lite nervös nu, samtidigt som jag ser fram emot det. Kanske ska sluta tänka så mkt? Hi.
Välkomna till Krabbes krog och glasskiosk i sommar! :)

Smakråd, tack!

Jag funderar på att klippa lugg och färga håret mörkt igen. Ska jag eller ska jag inte?


Funderar ju även på en volympermanent så det blir ungefär som jag har på bilderna i headern. Men man kan ju ha lugg ändå. Men vad säger ni? Lugg eller inte lugg? Vare sig jag volympermanentar eller ej..

Kärlek


Seriöst alltså..

...är jag seg eller är jag seg? Gissa vad jag inte har gjort sen jag skrev sist? Exakt. Pluggat. Suck, o nu kommer älskling hem om bara en timma. Jaja, jag får väl vara uppe sent och plugga.
Jag har heller inte hämtat mitt HM-paket för jag hittar inte mitt pass. Får hoppas att det ligger i bilen. Vart kan det annars vara? Jag som trodde att det alltid låg i min väska (använder det som leg just nu)... skumt.
Inte var det nåt roligt på tvn ikväll heller. Såg fram emot en massa olika program på olika kanaler, men inte en enda av dem går ikväll. Hänt?

Nu ska jag ta mig lite cheesecake. Vilket påminner mig om att jag skulle skriva receptet här... vilket minne man har. Haha.

Kram på er!

PS. Det skulle vara kul att veta vilka det är som läser min blogg. Ni är få men ungefär lika många varje dag. Är det samma personer varje dag eller olika? Skriv gärna vilka ni är! :)

Plugg

Hej!

Nu är jag hemma från mamma igen efter att ha ätit en smarrig tacomiddag :)
Är nu tänkt att jag ska sitta och plugga, och det tänker jag oxå göra, för efter idag så jobbar älskling bara två dagar (nätter) till, sen är han ledig i 4 dagar så inte tänker jag sitta o råplugga på hans lediga dagar. Det gäller att ta vara på dem nu, för vem vet, vi kanske inte är lediga samtidigt nåt alls sen i sommar när jag börjar jobba.

Pratade med min vän Cissi på msn förut.. va så länge sen! Saknar henne så mkt, och hennes söta lilla son som har blivit så stor av vad jag kunde se på bilderna hon skickade :) Hoppas vi ses nästa vecka som vi sa! O så blir det ju dop sen i augusti, sweet! :)

Nä, nu ska jag kasta mig in i litteraturhistorians värld! Hörs senare!

Kramkram

Blogg-flytt?

Min blogg ska tydligen flytta nu till den nya plattformen (?) så jag vet inte om jag kommer kunna logga in på några dagar från och med i natt.. men det återstår väl att se. Jag som hade tänkt roa mig med att blogga imorgon natt när älskling jobbar. Vi får väl se om jag kan göra det nu. Bästa vore väl att sova egentligen, haha :P

Nu sitter jag och försöker ta mig ork att gå och duscha. Ska bort till mamma sen vid 4 och äta tacos. Min bror kommer också. Min älskling jobbar, pappa jobbar och brorsans sambo är inte hemma så vi ska äta tillsammans idag vi tre :) Precis som igår :)

Hm.. fick mail nu, min blogg verkar redan vara flyttad och klar nu. Yey ;)

Just det, ska hämta paket med kläder från HM sen också :) Hoppas jag kan ha nåt av det iaf hihi. O så beställde jag precis ett presentkort från GratisBio på 500:- på HM :) Lycka! Det är så välbehövligt nu med lite gratis kläder :) Vill du också ha gratis presentkort eller biobiljetter så klicka här och registrera dig! Du får 75 p direkt.

Nä, nu är det dags att duscha o lite så dagen kan börja någon gång. Hörs senare!

Puss hela dan!

@ home

Nu är jag hemma igen. Inte skrivit så mkt idag på grund av att jag först var hela dagen hos mamma (typ direkt efter att jag ringt dit) efter att vi först varit runt i massa affärer och köpt jobbkläder till mig, sen gick jag bort till Madde nästan direkt när jag kommit hem. Men nu är jag iaf hemma igen.

Nu har jag alla kläder jag behöver utom ett par skor. Allt ska vara svart. Köpte tre kortärmade tröjor, en kofta och ett par byxor. Skönt att ha det gjort.

Sitter nu och njuter av att ha älskling hemma. Hade glömt bort hur tomt det är när han jobbar. Uscha. Kommer bli en ensam sommar det här. Men man vänjer sig nog och jag är verkligen överlycklig att vi båda har jobb!

Nu ska jag pussa lite på min älskling och fortsätta äta mitt godis och se på tv. Hörs imorn! Eller senare...

PUSS

Syster blir fru

Nästa sommar ska min syster stå brud har jag precis fått veta (misstänkte det innan men nu vet jag säkert). Den 29 augusti 2009 i Virsefjärda kyrka. Ska bli så roligt! Har bara varit på ett riktigt kyrkobröllop i mitt liv och det minns jag inte ens för då var jag bara typ 5-6 år. Nu blir det hårdträning och hårdbantning i ett år för jag ska minnsann hitta mig en riktigt fin klänning till dess och då måste jag ju va smal :) Hihi. Hoppas bara vi får träffa den blivande mannen innan för det har vi ju faktiskt inte gjort än. Det går snabbt i svängarna ibland ;)

Grattis systeryster och Daniel!
image158
Min fina syster och jag 2006.

Wiiiieeeee!

Nu så... jag börjar jobba på midsommarafton! JAG ska JOBBA!! Helt overkligt.. men sååååå härligt!! Nu ska det bara inhandlas jobbarkläder och ha en göra-sig-hemmastadd-i-glasskiosken-dag så är jag redo!! Det bästa av allt är att det är månadslön vilket innebär att jag hinner få pengar i sommar!! :) Redan nu i juni faktiskt :D

Skriver mer sen, nu måste jag ringa mamsen o papsen. Det är ju faktiskt papsens förtjänst :)

PUSS

Walking down memory lane

Vad bra man hade det när man var liten egentligen. Har en fotomapp på datorn full med bilder från när jag var liten. Tänkte visa några guldkorn.
image149
1995. Vi syskon när syrran tog studenten.
image150
Varför är man aldrig så här glad (om än tillgjord) på bilder nuförtiden?
image151
Jag och min älskade kanin Bobbo.
image152
Jag och världens bästa vovve. Whipp, farfars hund.
image153
Jag och lillebror i vårt tält :)
image154
Härlig bild på lillebror som nyss lärt sig gå hihi.
image155
Älskade, saknade farfar, jag och lillebror
image156
Jag och syster, första gången vi träffades. 1994.
image157
Nyfödd lillebror :) 1987.

Åh, vilka minnen! Är så oerhört tacksam för min barndom. Jag har verkligen inget att klaga på. <3
Bilderna hamnade inte i ordning, men det var för att dem låg blandade i mappen.

PUSS

Ensam ikväll igen

Tjo, har nu kommit hem från barnen. Har inte gjort särskilt mkt idag. Blev inbjuden i Alicias tält ute på baksidan, men jag gick ur ganska fort när jag upptäckte att det va fullt med kattkiss hihi ;) Tur jag e van! haha.
När jag kom hem möttes jag av det tråkiga msn-meddelandet att Thina är sjuk och inte kommer ikväll :( Jag som tvingade älskling att steka kyckling till oss innan han gick till jobbet. Haha, så nu har jag både mat och efterrätt för en vecka framåt :P Blir ensam ikväll igen alltså, men det är ju tur att det är två av mina favoritprogram på tvn då: nämligen Gossip Girl och Desperate Housewives :) O så kanske jag kan få lite plugg gjort idag istället, som inte blev gjort igår. Allt ont har nåt gott med sig :P
Nu sitter jag och mumsar på en muffin hihi.

Kram hela dan!

God morgon tisdag!

Satte klockan på 8, skulle ju till Lysingsbadet och prata med chefen. Snoozade lite och gick sen upp och ringde till honom istället. Jag tänkte att jag chansar på att han svarar, och det gjorde han! Jag sa att jag hade tänkt komma ut idag men att jag skulle vara barnvakt, så vi bestämde imorgon klockan 10 istället. Kanon! Jag kände liksom att eftersom jag har en tid att passa vid halv 11 (man vill ju inte orsaka att Madde kommer för sent till jobbet liksom hihi) så ville jag inte bara åka ut. Han kanske inte är där så jag får vänta, eller kanske inte har tid direkt.. då kan jag ju inte bara säga mitt i allt ihop att nä nu måste jag åka... så nej, det kändes bättre att ringa, och det gick ju bra! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå bort till barnen. Har saknat dem i helgen! Ska bli mysigt att få krama om dem lite :) Har ju så dåligt samvete för mitt o Alicias lilla bråk i fredags... :) Men men... ska som sagt bli mysigt! Blir ju själv med dem idag då eftersom Christopher börjar jobba halv 1. Så blir en lång dag utan älskling också :( Men ikväll kommer ju Thina!! Som jag saknat henne då! :) Vi ska käka middag ihop och så har jag ju slängt ihop en cheesecake till efterrätt, gott!

Nu är det bäst jag hoppar in i duschen!

PUSS

Ibland är man produktiv ;)

Har hunnit med det mesta idag. Har tvättat, städat lite, diskat, bakat muffins och gjort cheesecake. Allt utom att plugga. Mindre bra. Fick mail från läraren i en annan kurs idag att jag inte skickat in dem två sista uppgifterna. Gaah, jag blir galen. Vill bara va klar, så jag kan njuta av att inte ha nåt att göra fram till jag börjar jobba. På tal om jobb, så måste jag ut dit tidigare imorn. Får gå upp 8 och va där ute senast 9 istället, pratade nämligen med Madde förut och jag ska ha barnen 10.30. Nervös för att åka ut dit imorn. Ingen aning om vart man ska gå in eller hur chefen ser ut.. bara pratat med honom i telefon. Tur att han är världens trevligaste iaf! :)
Recept på cheesecaken får ni imorn. Den ska ju stå i frysen nu över natten så får ta bild imorn. Inte mkt att se iofs.. ser ut som glass i en vanlig plastburk, haha.
Nu ska vi äta tomatbröd och muffins, sen blir det väl att slökolla lite tv innan sängen!

Nattikram!

Chocolate cheescake muffins

Nu har jag bakat smarriga muffins, tänkte dela med mig av receptet :)

image147image148
Chocolate cheesecake muffins

200 g Philadelphiaost
4 msk strösocker
ca 5 dl vetemjöl (lite mindre)
2,5 dl strösocker
4-5 msk kakao
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 vispade ägg
2,5 dl mjölk
2 dl matolja
florsocker om man vill

Blanda philadelphiaosten och 4 msk strösocker (jag brukar hälla i bara, ju mer socker ju mindre ostsmak) i en liten skål tills blandningen är ljus och luftig. Sätt skålen åt sidan.
Rör ihop vetemjölet, 2,5 dl strösocker, kakaon, bakpulvret och saltet i en stor skål. Gör en grop i blandningen.
Blanda de vispade äggen, mjölken och oljan. Häll äggblandningen i gropen (av dem torra ingredienserna). Rör med några snabba drag ihop blandningen (den ska vara lite klumpig). Skeda upp 2 msk av chokladblandningen i varje muffinform. Lägg i ca 1 tsk av ostblandningen och avsluta med resten av chokladblandningen.
Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter, 190 grader. Pudra med florsocker om du vill förhöja synintrycket.

Jag valde att idag hacka lite mörk och ljus blockchoklad och slänga på dem innan jag satte in dem i ugnen!
Det blir ca 12 muffins med detta receptet. Använd ganska stora formar.

RIKTIGT GODA!!!

Läsvärda bloggar

Har sett att många av dem stora bloggerskorna har listat dem andra stora bloggarna och skrivit vad dem tycker om dem (vissa mindre snälla än dem andra). Det tänker inte jag göra, för det är helt enkelt inte min stil. Däremot tänkte jag lista dem bloggar som jag besöker minst en gång om dagen för att dem är bra (läser många andra också för att det är kul att läsa fjortisbloggar haha). Detta är iaf mina favoriter (utan inbördes ordning):

*Stina-Lee - den mognaste av dem "stora" bloggerskorna. Superhärlig tjej med båda fötterna på jorden! Uppdaterar flera gånger om dagen och lägger upp massa bilder. Bara bilderna på hennes supersöta hundar gör det värt ett besök!

*Nevnarien - superduktig och ambitiös tjej! Går du in här, vilket du borde, måste du kolla igenom alla hennes kategorier för alla har dem något att häpnas över! Hon kommer gå långt :)

*Therez garderob - en härlig blandning av vardag, mode och så lite inredning. Här hittar man alltid massa bra inspiration inom det senaste modet!

*Tvillingmamma - låt er inte luras av namnet, detta är ingen typisk mamma-blogg utan snarare en inredningsblogg (med inslag av barnprat förstås), låt er inspireras av hennes superfina hus!

*Katta - söt och mysig tjej med smak för det goda i livet, dvs mat, inredning o mode ;) Ta en titt vettja!

*Inspiration och design - älskar du inredning men har dåligt med pengar? Här kan du få budgettips flera gånger om dagen! Massa tips på billiga varianter av designprylar samt hur du själv snickrar och pysslar ihop inredning!

Läser många fler, men detta var mina favoriter just nu!

PUSS

Nyttig dag

Gissa vem som försov sig idag? Inte helt utan mening iofs... men åh! Jag bara skjuter det framför mig.. imorn e det jag som går upp kl 9 och är ute på Lysingsbadet senast 10! Så det så! Om jag inte har barnen då förstås? Måste prata med Madde innan jag bestämmer nåt.
Nu har Christopher gått till jobbet. Hans första dag, spännande! :) Fast han jobbade ju där för 6 år sen så helt nytt är det ju inte. Men liiite nervös var han nog allt :P Kommer bli konstigt att äta middag själv idag... om jag nu gör det för tydligen kanske han skulle komma hem på "lunchen" runt 17... får se helt enkelt. Kanske redan hunnit äta då iaf. E man hungrig så e man ;)
Idag blir det iaf råplugg, som sagt, ska även hinna med att diska, städa iordning lite och tvätta några maskiner. En inte så händelserik dag att skriva om med andra ord, men ack så nyttig hihi. Just det, ska ju slänga ihop en cheesecake också, och så tänkte jag baka cheesecakemuffins samtidigt oxå ;) Gott! Recept kommer såklart!

Talk to you later!

Coola väggvinyler

image144

Detta var ju bara jag! Denna väggvinylen skulle passa mig perfekt, galen i ugglor som jag är. Så fort jag ser nåt med ugglor (tröjor, inredning, halsband osv) måste jag köpa det.

Billigt var det med. 319:- hos www.favoritsaker.se. En uggla i storleken 37x50 cm och två stycken i storleken 14x19 cm.
image145









Eller varför inte denna coola? Skulle passa bra ovanför vår soffa, skulle se ut ungefär som på bilden :) Denna
kostar 1089:- och den går att korta av i rätt storlek (det är ju ganska högt i tak på bilden).

Matte söker husse.. eller inte.

Det var ju "Matte söker husse" ikväll, filmen alltså. Perfekt för oss! Fast matte (jag) har ju redan sin husse thihi :) Hann plugga liiite iaf. Bättre än inget. Imorn blir det råplugg. Är ju ensam hemma mellan 12.30 och 21.30 när älskling jobbar så jag borde kunna få en del gjort. Lättare att koncentrera sig när man e ensam. Å andra sidan brukar jag bli sugen på att städa, diska, tvätta osv när jag är ensam så vi får väl se. Kanske inte får någon ro till att sitta o plugga iaf (men måste ju!).
Sitter nu och kollar på En amerikansk varulv i Paris. Har inte kommit igång än så vet inte vad jag tycker om den. Skratta eller gråta liksom?

Tjosan!

Hej hå!

Inte blivit många inlägg idag inte. Åkte en sväng till mamma o pappa. Har solat, pluggat och haft med katterna. Mys som vanligt! Blev dock inte mkt pluggande gjort, alldeles för knölig gräsmatta att ligga på, så måste ta igen det nu. Försökt få tag på chefen också, men han hade nog inte mobilen på. Mkt att göra vid lunchtid på restaurangen. Så imorn ska jag åka ut dit runt 10, så måste komma i säng rätt skapligt. Men plugga måste jag innan jag sover! Upp kommer man ju alltid, man får ju tvinga sig själv :) Kan ju alltid sova sen när Christopher e på jobbet :P
På tisdag kommer Thina hit *saknat* så imorn tänkte jag slänga ihop en cheesecake! Mumsi!
Nu ska vi äta korv med bröd. Sen e det väl säkert nån film va? Ah o så plugga lite samtidigt såklart. O efter.

Puss o natti om vi inte hörs mer idag!

image142
Njuter för fulla muggar!
image143
"Om jag gömmer mig här så kan ingen ta mig" :)


Planer för dagen

Gomorron!

Jag fick faktiskt ganska mycket plugg gjort igår/inatt. Skönt! När man väl sätter sig och tar tid så går det ju, det är det där med att komma igång.. Men jag tog mig nog vatten över huvudet när jag skrev att jag skulle bli klar med 3 uppgifter, haha. Inte ens en blev helt färdig... Tar längre tid än man tror ändå.
Planer för dagen är att försöka få tag i chefen, plugga massor igen, kanske åka bort till mamma o pappa och sola lite, göra nåt skoj eftersom Christopher börjar jobba imorn.. men vad? Roadtrip ikväll när det är lite svalare kanske? Mmm, det återstår att se.

Nu ska jag börja dagen iaf!

PUSS


RSS 2.0