Monza

Denna soffan väcker fortfarande ha-begär i mig. Önskar så att den fanns i vitt för då hade den nog varit våran nu. Vi tittade nämligen på den innan vi köpte vår nuvarande men jag envisades med att jag skulle ha en vit soffa. Vilket jag självklart fortfarande vill, men byter vi inom en snar framtid igen så får det banne mig bli denna även om den är grå. LOVE IT! Finns hos Mio och kostar 8995:-, finns även i andra varianter och färger.

Bild: Mio

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har pluggat upp lite betyg på komvux. Dock letar jag jobb och försöker komma undefund med vad jag vill göra, alltså kombinera både jobb och studier, det är inte det lättaste, men det måste man om man bor själv, vill göra något man gillar och samtidigt försörja sig på bästa sätt. Jag har skaffat en coach som ska hjälpa mig med just det här, att att finna jobb, att välja vad jag vill plugga till och kombinera det på bästa sätt för mig. Käns som att jag äntligen kanske är påväg någon stans. SJälv ?

2008-06-18 @ 01:55:27
URL: http://annaphe.se
Postat av: Anna

Tack detsamma! Det är inte lätt, men man får ta några steg i taget, det är inte skoj i början, men med tiden bör det ta sig och när man väl skaffat sina mål så vet man varrt man ska sikta, tillslut träffar man väll måltavlarn - tålamod är den egenskap som nog mest behövs här och kanske lite kämparglöd.

2008-06-18 @ 02:09:36
URL: http://annaphe.se
Postat av: Anna

Det tvivlar jag inte på! :)



Precis, som jag skrev nyligen, den kortvariga lyckan kan ses lite som en lyx i vardagen och den behövs, men ska man må bra i sig själv måste man nog lära sig leva med sig själv och livet som det är, vara tacksam för det som är tex.

2008-06-18 @ 06:53:57
URL: http://annaphe.se
Postat av: p.

Mn syster har en sådan där soffa, den är helt underbar. I början är den lite hård, men den mjuknar och stilen fungerar verkligen :)

2008-06-18 @ 19:06:25
URL: http://pernillaskog.blogg.se/
Postat av: p.

Mh, verkligen! :) nej jag är inte säkert, jag tror inte att det är tvättbarklädsen. Så man får ta det försiktigt med rödvin och sådant som ger hemska fläckar!

2008-06-18 @ 19:20:33
URL: http://pernillaskog.blogg.se/
Postat av: Josefin

hej. funderar starkt på att köpa denna imorgon. Då du verkar ha spanat in denna ett tag tänkte jag fråga dig om du har någon aning vad som gäller om man vill ha annan färg. är det då annat pris också? mio:s hemsida ger inte så mkt info.

2008-06-22 @ 00:27:46
URL: http://www.jossefinast.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0