This is what I do right now.

image141
Ett nödvändigt ont. Boooooring!

För fem år sedan.

Juni närmar sig med stora kliv och så även studenten. Har till och med sett att många bloggare redan (!) tagit studenten i år. Det får mig att tänka tillbaka på min egen. Åh vilken underbar dag!
image136
Jag och Anne
image137
STUDENT 2003
image138
image139
Jag o en vän som alltid kommer betyda massor, trots det som blev...
image140
Jag med föräldrar och syskon <3


Är det någon dag i livet jag vill ha tillbaka så är det nog studenten. Underbart!!

Det blir nog plugg istället.

Det blev en Cornermeny idag! Gott med hamburgare och Coca Cola ju :P Fattar inte hur jag kunde tycka det var äckligt när jag var liten.. skumt det där. Hihi.
Jag blev åksjuk i värmen den lilla biten till Corner så jag vill nog inte åka på nån roadtrip längre. Får bli imorn kanske, fast det ska väl bli lika varmt då. Nä, det får bli plugg istället ikväll. Minst 2 uppgifter ska jag göra + göra klart den jag redan påbörjat. Så 3 då kan vi säga. Bäst o sätta igång!
Förresten så hade älskling sett fel på schemat. Han jobbar kväll måndag-onsdag och natt fredag-lördag. Så jag behöver bara sova själv 2 nätter nästa vecka ;) Dock på helgen, ännu läskigare ju, hihi.

Puss

Mina fisungar!

image134
Fina fina Bianca! *hatar vårt rosa badrumsgolv*
image135
Bioz favoritplats! Hon har det bra ute på balkongen :) *dålig bild, motljus*

Roadtrip?

Så där ja, då har man städat lite iaf.. har även rensat lite smaskiga jordgubbar till efterrätt :) Nu e bara frågan vad man ska ha för middag..? Det ständiga problemet. Har inte ens tänkt på det eftersom jag inte är hungrig. Får väl se vad älskling är sugen på. Måste ju duscha också. Sen skulle jag vilja ta nån liten roadtrip och fota lite, får se vad karln i huset säger :) Lite varmt att åka bil kanske... men med nervarvade rutor löser sig ju allt förstås ;)

Talk to you later, kisses.

Sova ensam.. :S

Snoozade hela förmiddagen, tyvärr. Gick inte upp förren älskling kom hem på lunch strax efter tolv. Då åt vi lite tacosrester tillsammans. Nu är han tillbaka på mötet och kommer hem om drygt en timma. Han hade tittat lite på sitt schema och tydligen börjar han redan på måndag och ska då jobba NATT! Alltså, skitbra pengar och skitbra att han börjar redan nu, men fasen va jag inte kommer kunna sova nåt nästa vecka!! Han trodde han skulle jobba natt hela veckan (han bara skummade igenom schemat). Jag har aldrig sovit själv i lägenheten! Töntigt kanske.. men va fasen! Jag är ju såååå mörkrädd! Hehe.. men det går nog bra :)

Jag har inte ens duschat och klätt på mig än, kanske bäst att göra det innan han kommer hem. Tänkte diska och göra lite fint innan också, alltid han som gör det annars. Hihi. Tänkte han skulle få slippa det idag när han suttit på tråkig information hela dagen :) Snäll jag e va, haha. Bäst å göra det innan jag duschar kanske, annars lär jag ju inte hinna :P

Puss

Hot hot hot!

Våran utetemperatur stod på 42 minusgrader i morse, haha! Liiiite missvisande bara eftersom det är hur hett som helst ute idag. Jobbigt om den är trasig nu... man går ju liksom efter den när man klär på sig om mornarna...
Vi har iaf bara varit borta i lekparken idag. Satte oss i skuggan och käkade lite lunch. Jag o Alicia hade vårt första gräl idag, hihi.

Har inte blivit att jag ringt chefen idag heller, får passa på o göra det imorn när Christopher är iväg på information hela dagen på sitt sommarjobb. Fatta hur härligt det är, att vi får LÖN båda två i ett par månader! Aldrig hänt förut... eller jo, 2003. Men det va länge sen och då bodde ju jag hemma hos mamma o pappa. Ska bli sååå härligt att få in två löner. O förhoppningsvis får vi csn båda två i höst. Great! Kanske det blir en utlandsresa i höst då iaf? Hoppas! Här kommer iaf lite bilder från den extremt varma dagen.. kunde inte välja ut bara några stycken idag så tog dem två finaste som stora och resten som klickbilder. Så klicka på! :)

image103
Alicia
image104
Isabell

                           
(Klicka på bilderna för större storlek)



Och nej, det var inte utnyttjande av städtjänster, dammsugaren var inte på ;P hihi.

Nu ska vi äta tacos, see ya later!

PUSS


Godmorgon fredag!

Friday it is! Barnen kom hit vid 8 och nu har vi barnprogram på, men barnen tycker balkongen är mkt roligare :) Christopher sover fortfarande men han borde väl komma upp snart iaf. Ska ringa chefen sen o se om jag ska komma ut idag eller någon annan dag. Isf går vi ut till Lysingsbadet sen med barnen, så kan vi äta lunch där med. Vi får se sen helt enkelt! Hur eller hur ska vi ut och blåsa såpbubblor iaf ;)

Hej så länge!

Pictures of the day

image98
image101
image99
Hon somnade, hihi :)
image100


Natti natti!

7 timmar

Så där, nu har katterna (och vi såklart) varit ute i hela 7 timmar! Skönt tyckte vi alla, utom möjligtvis Bianca som helst av allt ville gräva ner sig nånstans och gömma sig ;) Söta lilla du!
Nu blir det Medium, sen ska jag lägga upp lite bilder :)

Pöss!

Gomorron torsdag!

Satte klockan på 9.15 men jag snoozade till 10. Gick upp och tog hand om lite tvätt. Ska strax stoppa i en ny maskin. Sen en dusch. Sen ska vi packa in katterna i bilen igen och bege oss bort till mamma o pappa. Mysigt! Funderar på om vi ska ta och köpa fästinghalsband till dem först. Det var nämligen en fästing som kröp på Bioz när vi var ute häromdagen. O jag e så överbeskyddande med mina katter :) Det första jag tänker på är inte hur äckligt det blir o ta bort fästingen, utan jag tänker på om dem skulle bli sjuka av dem... uscha! Äckligt också förstås..
Iaf, jag har inte ringt sommarjobbschefen idag för vi tänkte att vi kan passa på att gå ut dit imorn när jag har barnen. Eftersom det ligger ute på Lysingsbadet så kan vi ju samtidigt tillbringa dagen där ute. Kan ju bli mysigt! :) Men vi får se vad väderleksrapporten säger och vad tiden blir o så.. Men en tanke iaf!
Nu ska jag fixa klart tvätten och sen göra iordning mig. Gissar på att katterna (läs Bioz) vill komma ut så fort som möjligt!

Puss

Onsdagstradition och jobb

Nu är jag hemma, eller jag har varit hemma i drygt en timma, från Madde o min onsdagstradition. Dvs tv-kväll (3:an) och chips hemma hos henne! Nice ju :) Man ska hålla på traditioner ;)
Imorn har jag inte barnen, men jag ska ändå försöka komma upp runt 9. Pappa hade nämligen träffat chefen på mitt eventuella sommarjobb när han var ute på golfbanan (sommarjobbet är i en glasskiosk bredvid golfrestaurangen) och han hade tydligen tappat bort mitt nr. Men nu var det iaf klart att han skulle få ha även glasskiosken (som ska drivas som ett café) och han har hållit den platsen åt mig :) Iaf så hade han hälsat mig genom pappa att jag skulle komma ut någon förmiddag nu. Men jag tänkte att jag ringer först för han brukar aldrig vara där när jag kommer, så därför måste jag upp lite skapligt imorn. Håll tummarna att jag får jobbet!! Eller håll bara en tumme förresten, båda betyder ju otur :P
Nu ska vi äta lite tomatbröd, sen får det nog bli natti..

Puss o sov gott!

Dagens shopping

Gick på stan med älskling när vi hade lämnat av barnen. Jag fick lite pengar av mami o papi häromdagen att köpa mig lite kläder för. Idag har jag fyndat!
image95
Äntligen har jag ett par jeansshorts att ha över ett par tunna leggings! 200:- på Vero Moda.
image96
Sen blev det lite välbehövliga baslinnen från HM...
image97
Sen tog vi bilen upp till Karlsson (!) för jag ville köpa Uggle-halsbandet jag suktat efter.. Hittade då även ett par söta ballerina för endast 40 spänn! Som hittat!

Tack mami o papi! <3

Dagens bravader i bilder

Jag hann inte hänga med Linda på promenad, hon var för snabb hihi, så jag slänger in lite bilder nu istället!
image87
Lillfisen tycker det är lika roligt att kika ut från vår balkong som storasyster gjorde när hon va liten :)
image88
Så söt man kan va då!
image89
Det är himla gott med mat asså..
image90
Systrarna bus och Christopher hemma hos oss
image91
Så här reagerade Bioz när vi kom hem med barnen, haha
image92
O lilla Bianca var lika rädd som vanligt när det kommer folk, intryckt bakom tvn..
image93
Tycker ni barnen är fina i sina klänningar? Gå in här. *smygreklam för dig Madde* :)
image94
Fin, eller hur?! :)


Vi har självklart inte bara suttit inne hela dagen, vi var bara hos oss på lunchen, vet inte varför jag inte tog några kort ute idag. Men ombyte förnöjer ju så ;P

Vilken dag!

Strålande solsken, söta barn, älsklingen och en snabbshopping i stan! Kan det bli så mkt bättre?
Nu ska vi laga lite mat, sen ska jag kanske ut o gå en sväng med Linda, Hampus o vovven om jag hinner. Bilder kommer senare!

Puss

Presentkort på din favoritbutik?

Är du intresserad av att få gratis presentkort på t.ex HM, Åhlens, Lagerhaus m.m. eller kanske gratis biobiljetter passar dig bättre? Klicka här och registrera dig på GratisBio. Du får 50 p som välkomstpresent + 25 p extra om du värvas utav mig (vilket du automatiskt gör om du klickar på länken). Sen är det bara att börja samla dina egna poäng genom att anmäla dig till nyhetsbrev, klicka på länkar, värva andra osv. Superenkelt! Den enda gratissidan som faktiskt funkar! Lycka till :)

Mina nya pjucks ;)

Äntligen har jag ett par vita tygskor! Dem kom igår i en Ellos-påse :) Även en gul topp medföljde, men jag vet inte om jag e så nöjd med den. Den får stanna ändå eftersom den bara kostade 59:- och att skicka tillbaka kostar ju typ 35-40 spänn. Nån gång kanske jag kan ha den... inte så länge jag äter godis dock :P
image86
De duger väl?

En utedag med barnen

Tänkte lägga upp lite bilder från dagen när jag tog med barnen (Nanny hihi) bort till mina föräldrar och satt ute på en filt i solen. Härligt! Brände mig dock rejält.. jag har ju tyvärr inte lyckan att bli brun :( Bara bränner mig. Det börjar med att det är knallrött, sen blir det prickar/eksem, sen flagnar det bort, sen blir det vitt igen :( Får aldrig känna mig riktigt sommarfräsch, lite trist. Har heller aldrig hittat nån bra BUS, nån som har nåt bra förslag?
Hur eller hur ;) Här kommer bilderna..
image80
Tittut söta unge!
image81
Passar man som Nanny eller? ;) hehe.
image82
Min mamma var populär idag :)
image83
Alicia fick en god knäckemacka...
image84
...då blev hon så hääääär glad :D
image85
Klart storasyster ska va med på en Nannybild oxå ;)


Nu blir det Gossip Girl och Desperate Housewives med en påse godis (fy mig!), sen (eller i en paus kanske) ska jag visa er mina nya skor! :)

Pussen så länge

Lindex

image79Denna söta toppen hittade jag på Lindex (länken går direkt till plagget). Den måste jag kolla efter nästa gång jag är inne i butiken nere i stan. Himla söt! Undra om den är lika söt i verkligheten..
Jag tycker man hittar massor på Lindex nuförtiden. Så var det väl aldrig förr?









Bild: Lindex

Nya soffbordet

Om 3 veckor kommer vårt nya soffbord!! Vi måste försöka sälja det gamla + en tavla så vi har råd att betala nissarna när dem kommer med det. Vi beställde det för drygt en månad sen och tänkte att vi har två månader på oss att få ihop pengarna. Ja men visst, nu börjar det dra ihop sig och vi har väl till halva bordet ;) Men det går nog bra, det är så snyggt och kommer passa så bra hos oss när vi har målat väggarna vita också. Vitt, vitt, vitt ska det va! :)
image77
Bild: Ellos

Recept på Pollykakan

image76
3 ägg
2 dl socker
200 g choklad (helst mörk, t.ex. marabou eller blockchoklad)
100 g smör
½ dl vetemjöl
1 påse Polly original

Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och lägg i chokladen och rör tills
den också smält. Blanda ner chokladsmeten i äggsmeten och tillsätt mjölet
(rör om väl) och i med Pollyn.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter (fäst gärna ett bakplåtspapper i botten så går det superlätt
att få ur kakan sen). Grädda i 175 grader, ca 20-25 min (kakan ska vara kladdig).

Min kommentar om kakan:
Jag tyckte den var alldeles för söt och rekommenderar att man inte har i hela påsen med Polly.
Jag smörade formen istället för att ha i bakplåtspapper. Hade den inne i 25 min.
Serverade med vaniljglass. Grädde funkar säkert det med.

Receptet hittade jag här.

Gårdagen i bilder

Nu e jag hemma efter en riktigt mysig dag med barnen. Mer om det senare :) Tänkte visa lite bilder från gårdagen. Enjoy ;)
image65
Vackra, vackra du!
image66
Bianca får lite glass för att glömma att hon är rädd :)
image67
Pappa o älskling
image68
Mamma o pappa <3
image75
Käraste "lilla" lillebror..
image69
Min fina Bioz! Vilken blick, haha.
image70
Åh, lilla söt!
image71
Du är så perfekt, mitt lilla hjärta!
image72
Tänk att man har två perfekta sötnosar :)
image73
image74
Hittade lite blommor också :)


Som vanligt lägger jag inte upp alla bilder jag tog, det blir lätt tröttsamt för er då :P

Nu e jag trött..

Nu är det dags för sängen om jag ska orka upp imorn och ta hand om barnen. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt för C kan inte följa med mig så jag är själv med dem. Återstår att se!
Imorn får ni recept+bild på Pollykakan, bilder från dagen och självklart bilder på skorna och toppen jag fick från Ellos idag! :) Kanske lite bilder från morgondagen med... får se om jag tar med kameran, dåligt med batteri..
Go natt!

PUSS

Varm kväll

Va varmt och skönt det har varit ikväll! Vi kom hem från mina föräldrar för en timma sen. Katterna har fått vara ute i 4 timmar ikväll! Skönt tyckte Bioz. Rena rama skräcken tyckte Bianca ;) Fast mot slutet släppte det lite och hon kunde slappna av lite mer. När vi kom hem fick vi duscha av Bioz (för andra gången den här veckan!) för hon kröp under altanen och blev hur smutsig som helst. Det gjorde Bianca med, men försök duscha henne liksom... mission impossible. Så liten men ändå så stark..
Pollykakan var ingen höjdare direkt om jag ska vara ärlig. Möjligt att den blev misslyckad, men särskilt god var den iaf inte. För söt och seg för min smak. Kommer iaf ett recept sen för den som ändå vill testa den själv :)
Nu ska jag äta lite (Pollykaka? haha), så kommer det bilder senare i ett separat inlägg.

Puss så länge

Pollykaka

Nu står Pollykakan i ugnen (den läcker dock för min bakform verkar inte va tät?!), sen när den är klar ska vi packa in katterna i bilen o åka bort till mamma o pappa o fika med mitt bakverk ;) Försöker få med oss Bianca också för tycker hon ska lära sig vara ute lite ibland. Hon behöver ju frisk luft hon med. Kameran hänger med såklart! :)
Recept och bild på kakan kommer självklart det med till kvällen.

Hej så länge!

Good morning sunshines! :)

Vaknade för rätt länge sen, men legat och dragit mig litegrann... idag står det plugg, bak och gå ut med Bioz på planeringen. Får se om mami o papi vill komma på en fika sen oxå :) Juste! Har ju fått mina vita tygskor + topp från Ellos, det måste ju hämtas ut sen! :)
Madde skrev precis att det blir en vecka med barnen igen :) Alla dagar utom idag och kanske inte torsdag heller, det får vi se. Hon vet nog tiderna lite närmare efter jobbet idag.
Jag borde ringa chefen på mitt eventuella sommarjobb med och fråga om det blir nåt eller ej... Var typ 3 veckor sen jag pratade med honom nu och han skulle ringa när han visste nåt..? Jag får väl ta mig i kragen :P Jag har, för er som inte vet, fruktansvärd telefonskräck :S
Nehepp, man kanske skulle äta lite och duscha o klä på sig och så vidare, hihi. Klockan e snart 12 och jag har nyss gått upp liksom... bra bra :)

Puss o kram

London i mitt hjärta

Idag har jag ett sånt sjukt sug efter att åka utomlands! Eller bara åka iväg till Stockholm eller nåt, bara för att komma iväg. Saknar London idag. Kan inte fatta att det var så länge sen liksom, 2004. Det är ju fyra år sen!

image58
Jag vid Towern. Hot hot hot var det den dagen! (jacka? hm...)
image59
Underbara Themssen med Tower Bridge.... gaah, vad jag längtar tillbaka!
image60
Kan det bli mer London än så här??
image61
Kungligt till max!
image62
Big Ben
image63
Vi på Trafalgar Square:)
image64
Kensington Palace i Kensington Gardens. Här kan vi snacka vacker natur mitt i storstan!



Älskar London! Skulle lätt kunna tänka mig att bo där. Finns inget negativt med staden. Underbara människor, underbar natur och storstad i ett, lätt att ta sig fram överallt med tunnelbanan... allt är perfekt! Plus att det tar mindre än 2 timmar hem till Sverige och är superbilligt att flyga! Kan det bli bättre?

Haha, vad jag behöver är en ny utlandsresa. Jag behöver en ny upplevelse så jag kan lägga London-resan bakom mig, haha. Nej, men det va skoj! Kommer aldrig glömma det. Första gången jag flög också ju! Det ni :P

Dags för sängen tror jag.... Go natt!

PUSS PUSS


Grattis älskade mamma på Mors dag <3

image57
Mami o jag

Dagen i bilder

image47
På väg in till mormor.
image48
Mormors land innan arbetarna satte igång.
image49
Pappa jobbar för fullt :)
image50
Mormors land efteråt. Blir fint sen när det börjar växa :)
image52
Utsikt från mormors baksida.
image53
Älskling <3
image54
Mami o papi <3
image55
Grillat!! Gott gott gott :) Älskling o pappa hugger in :)
image56
Mormors goda pajer! Mums!


Har varit en mkt trevlig dag! Busat med en överenergisk kusin Elin 5½ år. Ojojoj vilken energi den ungen har! Tog massa mer bilder, men alla kanske inte vill synas på nätet ;) Mamma, pappa o älskling får faktiskt tåla't ;)

Nu har jag sprängande huvudvärk så det blir vila för min del.. kanske återkommer senare om jag inte somnar :P

Puss

Ankarsrum och Gamleby

Det blir mkt landsbygd idag (många av er tycker väl att jag också bor på landsbygden men men), först ska vi till sambons föräldrar i Ankarsrum och fika lite, sen till min mormor i Gamleby på middag. Mys på hög nivå! :)
Har lite bråttom nu om vi ska hinna va nåt i Ankarsrum... hörs när jag kommer hem!

Tjing!

18

Plats 18 av 25..... Jag finner inga ord.

Men hallå...

....hur dåligt går det inte för Sverige i ESC!? SKANDAL!

Vi får väl se vilken plats vi hamnar på till slut, men det ser ju inte särskilt lovande ut.

Låt mig presentera..

....MIN BIANCA!! :)

image46

Vinner hon?

image45
Klart starkaste låten iaf! Heja!

Tjingeling!

Blev inte att vi åkte till mina föräldrar, vi började kolla igenom våra räkningar och sen sprang tiden iväg och vi insåg att det var för kallt. Stackars katt liksom, om man drar ut henne i bara 10 min.. snacka om besvikelse för liten :(
Vi får ta det på till exempel måndag istället. För imorn ska vi till min älskade mormor på middag! Blir jättetrevligt, som alltid där :) Tror att vi blir ganska många! Morbror med familj vet jag kommer iaf.
Nu har vi precis varit och köpt chips o dip till Eurovision. Hade totalt glömt bort att det va idag tills jag kollade TV-guiden om det va nåt bra på tv ikväll, hihi. Det var det ju! ;) Heja Charlotte! Jag tror hon har en ganska stor chans att ta hem det! Hon har ju gjort det förr och då med samma startnummer som ikväll. Eller vad tror ni?

Har även lagt upp en del saker på Tradera idag, här kan ni se mina auktioner.

Nu ska jag stoppa i lite kläder i tvättmaskinen! O leta fram lite fakta om Selma Lagerlöf. Hörs sen!

Puss o kram

Fullt upp

Tjing!

Hann inte uppdatera något förut på dagen, sov länge (eftersom jag somnade igår eftermiddag) och sen var det bara fort in i duschen och iväg till farmor. Det var bara jag och älskling + mina föräldrar där. Blev bjudna på väldigt gott fika iaf :) Tack söta farmor!
Nu är det väl tänkt att vi ska käka middag (vad?) och sen åka med Bioz till mina föräldrar så hon får va ute lite. Ja, vi har en katt till men hon hatar att vara ute. Så fort det kommer på tal (dvs antingen buren eller kopplet kommer fram och ja, vi har testat utan koppel men hon vill inte då heller) springer hon och gömmer sig. Haha, sötnosen. Men känns skönt att veta att hon trivs inne iaf. :) Bioz däremot trivs överallt. Finns inte en gnutta rädsla i den katten inte. Skönt det med! Tar med koppel så jag kan visa Bioz in action! Jag är dock fortfarande livrädd att ta ut henne fortfarande eftersom hon stukade ena benet förra sommaren. Vi trodde hon hade brutit det först eller att det var ur led eftersom hon drog upp det så konstigt. O va hon skrek och fräste. Det var nog det värsta jag varit med om. Fick åka till veterinären efter några dagar (dem ville avvakta) och när dem rakade av pälsen var hon alldeles blå. Min stackars lilla pälsboll :( Men jag kan ju inte gå och va rädd, hon måste ju få komma ut lite. Bara att inte tänka på det.
Nähe, om man skulle bestämma nåt att äta så det inte blir ännu kallare ute innan vi kommer iväg. Känns lite taskigt att ta ut henne bara 10 min för att man själv fryser.
Hörs sen!

Puss o kram

Låt mig presentera..

...min BIOZ! :)
image44
Imorgon är det Biancas tur :D

Sista inlägget för idag... så god natt allihopa!

Puss o kram

Typiskt mig!

Självklart så somnade jag efter maten och sov till 21. Alltså sov jag typ fyra timmar. Välbehövligt iofs, men jag vill ju gärna kunna sova i natt också. Dessutom skulle jag ju plugga. Har verkligen ingen lust och ork till det nu. Offra mig? Kanske. Vill ju bli klar så det är väl bara att köra. Ska skriva en av uppgifterna om Selma Lagerlöf. Hur svårt kan det va? Men samtidigt vill jag ju baka den där Pollykakan. Vi får se helt enkelt. Återkommer :)

Puss o kram

Plugg, plugg o återigen plugg


image43Ikväll måste jag ta tag i det här med pluggandet. Måste göra minst en uppgift klart och börja på en till! Nu är det bestämt. Bra. Hatar verkligen litteraturhistoria. Hade jag pluggat ordentligt när jag gick kursen hade jag sluppit det nu. Suck ;(
Nu är det mat! Köttfärslimpa och potatis! Mums :)


Bild: Bokus

Picknick

Hej alla glada! :D

Idag har jag och Christopher haft picknick med barnen på en stor kulle här i området. Mysigt! Sen softade jag o Isabell på filten medans Christopher och Alicia sparkade boll nere på fotbollsplanen. En sväng i lekparken blev det med!

image35
Katträff på trappan! Bara Kurredutten som fattas...
image36
Alicia tittar på nyckelpigan.
image37
Picknickmys!
image38
Alicia hugger in och Isabell är lite törstig :)
image39
Sööööööt!
image40
Ute o går med syrran högt upp på kullen :)
image41
Christopher, Isabell och Alicia
image42
Alicia plockade "blommor", först va dem till mamma, sen till mig,
sen till Christopher.. sen slängde hon dem på marken haha.


Nu ska vi snart äta. Har handlat grejer så jag kan baka också, får se om jag orkar ikväll dock.
Puss o hej!

Borde ju sova men..

...är inte tillräckligt trött för det än. Jag är sån som måste ha somnat till i soffan i princip innan jag kan gå och lägga mig. Inte bra. Men men, jag borde gå och lägga mig snart iaf för imorn ska jag va hos barnen senast 7.30.

Puss

Psss... jag bakade aldrig nåt. Vem orkar liksom? Hihi. Får helt enkelt bli imorn, och då det jag verkligen ville baka. Ni får se imorn :)

Baka?

Nu så sitter jag o kollar på Medium, bra skit ju :P Spelar in Dirty Sexy Money så det ska jag kolla på sen. Förut var jag ju och såg efter Hampus när Linda hade aguilitykurs med Nadja. Gick bra!
Söt som socker e du! <3


Gaah, jag är så sugen på att baka! Men Christopher vill inte åka o handla åt mig :P Så får bli imorn. Men jag ska nog slänga ihop en tigerkaka sen iaf. Till det finns det ju alltid hemma :) Ska ju fika ute med barnen imorn. Tidig morgon igen hihi.

Puss o kram

Bilder

Vi ska beställa pizza ikväll istället när jag kommer hem, så jag hinner slänga upp lite bilder nu innan jag ska träffa Linda o Hampus.
image27
Lite varmt med mössa idag, men hon bara skulle ha den på sig ;)
image28
Sötnöt försöker få oss att tro att hon är ledsen, yeah right liksom :P
image29
Även om man är barnvakt måste man ju ta hand om katterna med :)
image30
Isabell leker lite på golvet.
image31
Betty Boop hittade sin plats i Christophers knä. Goskatt!
image32
Tre söta.
image33
Glad eller vad? :)

Tar med mig kameran nu igen såklart! Så mer bilder kommer ikväll!
Puss o kram så länge

Hemma en snabbis

Nu är jag hemma igen från flickorna. Ska bara slänga i mig något att äta så jag ska iväg igen och ta hand om lille Hampus lite. Linda ska på uppvisning med hunden så jag och Hampus ska stå och titta på :)

Slänger upp lite bilder från dagen sen ikväll när jag kommer hem!

Puss o kram

Gomiddag!

Vilken skön sovmorgon! Hade gärna sovit en stund till dock, hihi. Men nu ska jag iväg bort till barnen igen! Sen ikväll kanske jag ska va barnvakt åt Hampus, min kompis Lindas lille son på 4 månader :) Mer om det sen..

Nu måste jag fixa nåt att äta och sen rusa!! Hörs senare idag!

Puss

Stackars mina katter

Har haft en trevlig kväll borta hos Madde. Som vanligt, på onsdagar, svullade vi onyttigheter samtidigt som vi beklagade oss över våra kroppar. Haha, vi är ju bara sanslösa alltså. :P
När jag kom hem blev det dusch av katt och badrum. Stackarn va dålig i magen och den andra hade spytt. Dumt med ny mat sådär. Vi fick ju ta över massa kattmat efter mammas o pappas "hittekatt" som dagen efter dem köpte mat blev hämtad av sina överlyckliga ägare. Men mina katters magar tålde tydligen inte den maten.. Stackars bebisar, va vi utsätter dem för massa onödigheter. Men nu är Bioz ren iaf! Och badrummet med för den delen, haha.
Nu har vi precis smaskat på lite vattenmelon och nu blir det nog några jordgubbar. Sen sängen och en sovmorgon! Börjar 11.30 imorn. Dock blir det nog längre än 3 timmar imorn så kanske vi hinner hitta på nåt skoj med barnen iaf :)

Puss o natti

Catylicious

image26




Klart Catylicious måste ha en cat tee! Denna söta kommer från Topshop och kostar 16 pund. Hittar massa söta tees (jag älskar tees!), men är det någon som vet om man kan skicka tillbaka och om det isf är svårt och dyrt? Man vill ju veta om man kan ha sakerna menar jag.





Nu är det fixartime så jag hinner till Madde innan 8! Hörs sen! Pussen

Kvällen är räddad!

Ska tillbaka till barnen ikväll - fast för att umgås med deras mamma :) Det har ju blivit lite av en tradition att jag spenderar mina onsdagskvällar där och svullar chips, dip, godis och läsk. Alltid roligt med traditioner! Ikväll är det ju inget Top Model men det gör inte så mkt, har aldrig varit nåt stort fan av det iaf, däremot börjar ju Pussycat Dolls igen. Det kan bli kul! O Men in trees e ju bara fööör bra, och en släng av Sex and the City är aldrig fel ;) På tal om det så är ju min kära vän Thina i New York nu. Hon kommer hem på lördag så nästa vecka förväntar jag mig en myskväll med massa New York-prat och -bilder!! Snälla Thina? ;)

När jag kommer hem ikväll blir det storkattsbad. Dvs bad av våran stora katt Bioz :) Välbehövligt! Om vi säger så här, hon har lite för mkt och lite för lång päls i baken ;) Ja, ni kan ju tänka er, haha. Nä usch. Vad dum jag är mot min älskling, hon e ju världens bästa! Kärlek!

Puss o kram

Grattis farmor!

Idag fyller min kära farmor 79 år. Vi ska inte dit idag, utan vi tar det i helgen, men jag kan ju gratta henne här i bloggen iaf. Inte för att hon läser den men ändå ;) På bilden är det jag och farmor som pysslar inför julen när jag va liten, thihi.

image25

Hemma efter en dag med barnen

Så var man hemma igen efter en dag med barnen. Christopher (min sambo) var med från efter 9 så jag var bara själv med dem i typ en timme idag. Vi har varit på fotbollsplan och sparkat boll, i lekparken och gungat och så har vi kollat lite på barnprogrammen, käkat lunch och fikat. Bus med katterna med såklart :) En trevlig dag helt enkelt! Imorn är det bara 3 timmar och då är det lunch och sova som gäller så då kommer vi inte hinna hitta på så mkt med dem. På fredag däremot har vi tänkt gå till fotbollsplan igen och ta med oss lite fika och sen gå hem till oss, för idag ville Alicia gå hem och hälsa på Bioz o Bianca (våra katter) men eftersom Isabell sov i vagnen så gjorde vi inte det idag.
Lite bilder:)
image14image15
image16image17
image18image19
image20image21
image22image23
image24

Hihi, ja det va allt. På sista bilden försöker Isabell gosa med Madicken när hon äter, sååå söt :) Har massa fler bilder, men det blir lite mycket. Hihi. Svårt att välja bilder, man vill ju lägga upp alla! :)

Puss o kram

Dags för sängen..

Om man skulle ta och sova lite nu då så man orkar upp imorn. Måste duscha o tvätta håret imornbitti så blir nog att ställa klockan på 6.45 eller nåt. Ska va hos barnen 8.15 sen slutar jag 14.30. Hörs imornbitti eller på eftermiddan!

Puss o natti

Sophia Bush

image13
Min stora förebild är supersöta Sophia Bush. Älskar hennes klädstil, hennes hår, hennes skådespelartalang, ja allt!
I mina ögon är hon helt perfekt. På bilderna i min header har min fina vän Cissi (som är lika söt som Sophia hihi) gjort ett bra försök till att få mitt hår lika mörkt och vågigt som Sophias. Jag tycker hon lyckades riktigt bra! Tyvärr var ju inte lockarna permanenta, färgen försvann ganska fort och jag min dumbon klippte av håret. Hehe, så kan det gå. Men jag är väldigt nöjd med bilderna som togs den kvällen iaf. Det blir nog en färgning och kanske en volympermanent vad det lider. Älskar som sagt det där mörka lite lockiga håret!

            Visst är hon vacker?

Pigg som en mört

Dygnet har nått sitt slut, och imorgon ska jag upp tidigt igen för att agera nanny åt mina flickor :) Men jag känner inte för att gå och lägga mig ännu. Får nog bli ett inlägg till på bloggen innan. Har så mkt jag vill skriva om nu när jag inte längre begränsas av inredning. Äntligen kan jag få utlopp för alla mina intressen! :)

Puss o kram

Jag i kändisfrisyrer

Jag skulle verkligen behöva göra något radikalt med mitt hår. Just nu bara är det. Lite småtrist så där. Så jag gick in på Veckorevyn och gjorde deras test med kändisfrisyrer. 20 olika fick man testa och jag valde ut dem 6 som jag tyckte jag passade bäst i. (såg förjävlig ut i många av dem andra, haha)
image12

Guldkorn hos LaRedoute

image11
Dem har verkligen mycket fint på LaRedoute som jag skulle vilja ha, men detta är ett litet smakprov! :)

Puss o kram

Jessica Seinfeld

image10 
Jerry Seinfelds fru Jessica har skrivit en bok om hur man lagar mat med gömda grönsaker (för barnen), men jag som inte har barn själv skulle ändå vilja ha den. Inte för att jag behöver gömma grönsakerna i min mat, haha, dem äter jag ändå, men det finns även recept på kakor och tårtor med gömda grönsaker i. Skitbra ju!
Jag som har så svårt att sluta med godsaker kan ju iaf få dem lite nyttigare.



Bild: Adlibris


Nu sitter jag bänkad!

image9

Nanny

Även om klockan är 12 så är det morgon för mig.. Har varit vaken ett tag, men låg och drog mig länge. Så skönt! Jag är rätt seg efter alla tidiga mornar förra veckan då jag hade barnen. Jag är ju Nanny nu till två supersöta flickor som heter Alicia och Isabell :) Alicia är snart 3 år och Isabell snart 1 år. Busiga men underbara! Deras mamma Madde är en av mina bästa vänner. Kan det bli bättre? :) Imorgon är det dags igen så det var välbehövligt att sova ut lite idag, hihi. Jag ska ha dem onsdag-fredag denna veckan och jag hoppas på sol för jag och sambon har planerat att grilla lite korv med dem. Blir mysigt!

Planer inför dagen är att plugga, plugga, plugga. Jag ska försöka sitta nergrävd i böckerna mest hela dagen. Måste bli klar! Sen sitter jag självklart spikad framför tvn kl åtta ikväll när det är säsongspremiär av Gossip Girl. Finns det nån bättre serie just nu? Skulle va Våra bästa år då, haha, det ska jag kolla på alldeles strax! Men först frukost!

Puss o kram

Natti natti

Nu är det snart dags för sängen känner jag. Imorgon blir det plugg hela dagen! Måste bli klar med min hemtenta så jag kan lägga den bakom mig. Det är ju så skönt när saker blir färdiga och man kan sluta tänka på det!
Så natti natti alla och sov så gott!
image8

Korkad!

Jag sitter här och dippar chips och önskar att jag var smal. Haha, bra kombo va? E man korkad eller e man korkad? Varför fungerar man så? Jämt när jag o Cissi eller jag o Madde sitter på McDonald's pratar vi om hur missnöjda vi är med våra kroppar, att vi vill gå ner i vikt osv. Varför sitter vi då och smäller i oss massa skitmat på McDonald's? Seriöst... Jag erkänner att jag är korkad! Dummare får man faktiskt leta efter, haha. Idag skulle jag dessutom starta på nytt med ett sundare liv. Yeah right, klarade inte ens första dagen. Kanske imorgon?

Puss o kram

Dreams of Californication..

Jag kan inte släppa min dröm om att åka till Kalifornien i några veckor (och varför skulle jag?). Jag tänker på det nästan hela tiden. Eller iaf väldigt ofta. Jag har iaf kommit en bit på vägen, jag har öppnat ett låst sparkonto som jag tänkte ha till detta. Men alltid finns det något annat som pengarna behövs till, så vi får väl se. Men drömma ska man göra! :) Sen så har vi ju det här med min flygrädsla. Har bara varit i London förut och det tog ju inte ens 2 timmar. Sååå... 15 timmar på ett plan? Hm... kanske man skulle flyga några fler korta sträckor innan? Men då kostar ju det och då tar det ännu längre innan min dröm kan bli sann. Vill jag uppleva Kalifornien får jag väl helt enkelt genomlida flygresan! Den blir nog inte lättare för att jag flyger några ggr innan ;P

image4
Newport Beach (vad annars liksom? hihi)

Cashmere mafia

image3

Lite lagom besviken jag blev då när jag efter att ha sett Nytt läge, skulle se Cashmere mafia och så var det inget ikväll?! Var det säsongsavslutning förra veckan?? Nån som vet? Cashmere mafia är ju lite av en ny favorit. En sån där riktigt tjejig serie helt i min smak! :) Hoppas det bara var denna veckan det inte var något. Nehepp, nu ska jag fortsätta fixa lite med bloggen så den kommer igång på riktigt någon gång!

Puss o kram

Hej bloggen!

Gokväller!

Första inlägget. Spännande! :) Jag valde att byta blogg eftersom min tidigare blogg inriktade sig enbart på inredning, och jag kände att jag inte hade så mkt att skriva om där. Nu kommer jag helt enkelt skriva om vad som faller mig in för stunden. Självklart kommer det bli en hel del inredning eftersom det är ett av mina största intressen. Men jag känner att jag även vill kunna dela med mig av mina andra intressen såsom mode, katter, smycken osv. Vill kunna uppdatera dagligen om vad som händer i mitt liv. Då funkar det inte att ha en inredningsblogg, så från och med nu finns jag alltså här! :)
Hoppas ni kommer tillbaka för det kommer jag garanterat att göra!

Puss o kram

RSS 2.0