No Ikea?

Ehm... som jag trodde så blev det en lååång sovmorgon och Ikea är nog inte att tänka på idag. Men vi har ju tisdag också. Hade dock gärna åkt idag så vi hade kunnat hitta på nåt mer, på tisdag då. Imorn ska jag träffa Cissi :)
Så, vad ska man hitta på idag då? Jag har fortfarande massa uppgifter kvar på tentan så lite tid måste jag avsätta till det, men vill hitta på nåt också. Får sån ångest annars, att vi inte gör nåt nu när älskling är ledig. Vad som helst. Ut med katterna kanske eller nåt. Vi får se vad det blir!

Hoppas ni får en skön söndag!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Anna

haha jasså, när jag köpte avmaskningsmedel på apoteket fanns det för 6 kilos katter som om det vore det naturligaste, fast det kanske är hanar som väger den vikten, inte honor. Jag tyckte min kisse var väldigt liten och tanig för på sina knappt 3

2008-06-15 @ 14:17:21
URL: http://annaphe.se
Postat av: jayne

Tenta.. vad läser du???

Ikea... jag har precis kommit hem därifrån.. men nästa gång åker jag UTAN maken... in..ta vad du ska ha..till kassan..Jag som älskar att bara gå där...och titta..känna..och..drömma.. men.. men..

Jag fick köpt det jag skulle köpa..bra det juh!!Katter,.. hur många har du?

Vi har två, en som är ny i huset som precis åkt ut i trädgården. Han bet vår lilla honkatt som vi haft i 5 år... men..ja...han älskar att vara ute så han blev bara glad för det. De behöver lite frizon..ha ha ha.. Brukar gå bra mellan dem..men ibland så... Hur är det med dina??

2008-06-15 @ 14:27:11
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Gossip and Fashion

ha en skön söndag du med :)

2008-06-15 @ 14:33:54
URL: http://ninablogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag älskar vara på ikea haha :D

2008-06-15 @ 16:32:31
URL: http://puuccii.blogg.se/
Postat av: Anna

Nää stackar liten plutt :) Du får ta och kasta boll med henne som bara attan så kanske hon tappar det där :) Kolla bara på mig, när jag kastar boll och och leksaksmöss så slutar det alltid med att jag ligger avtuppad i något hörn, det är ett jäkla springande och kastande :p

2008-06-15 @ 16:32:41
URL: http://annaphe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0