Dynor till utemöblerna

Varför hittar man alltid det man letat länge efter när man inte har råd att köpa det? Var en sväng på Rusta förut (och hittade självklart inte det vi skulle ha), däremot hittade vi dessa dynor till våra utemöbler. Som vi har letat efter dynor till stolar med låg rygg. Finns ju ingenstans! O hittar man så är det med massa fula mönster eller nåt. Men hur snygga var inte dessa?? Stilrena, grå och med låg rygg. Kostade 199:-/st, det var där det blev tråkigt, haha. E väl kanske inte så dyrt egentligen, men det blir ju ändå 1000 spänn när man ska ha fem stycken. Tror ni dem finns kvar om en eller två månader? Kanske rea om man har tur :) Jag vill ha kvar våra utemöbler om vi köper dem dynorna. Helt klart. Har ju varit inne på att sälja dem och köpa en vanlig soffa och ett soffbord eftersom vi har inglasat. Men, vill man inte ha det som en uteplats ändå? Blir ju annars bara som ytterligare ett litet vardagsrum bredvid det vanliga vardagsrummet. Nej, dem får nog stanna. Men bara om dessa dynor finns kvar när vi har råd :)

Bild: Rusta

Kommentarer
Postat av: Anonym

självklaart :D

hatar när man inte hittar det man ska ha

2008-06-15 @ 17:38:28
URL: http://puuccii.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja det också, men det är väll samma som för människor. Vi är väll inte heller så fulla med energi när vi är överviktiga, lite motion i taget så lossnar det mer och mer, detsamma med årken, så lite leka skadar inte även om maten dras ner på :)

2008-06-15 @ 17:40:50
URL: http://annaphe.se
Postat av: jayne

Det är så typiskt...

Jag sa innan till maken; När jag får lönen ska jag till Indiska... var så länge sedan..vill ha ngt därifrån.

Men...sa han..tror du att du hittar ngt när du har pengarna?

Svar:SÄKERT inte.



Dynorna var fina!!! Kan hopaps de finns kvar..och kanske tom på REA!!!

2008-06-15 @ 18:01:06
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har en Europe :) Det är en raskatt :) Lag ut lite bilder på henne, tror du kan hitta någon bild under kategoin tankar lite några inlägg neråt :)

2008-06-15 @ 18:08:18
URL: http://annaphe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0