Bestå

Idag har vi då varit på Ikea och köpt ny tv-bänk. Det blev 2 st 120 cm Bestå, så den kommer bli lika lång som den vi hade innan, fast inte lika djup och så vägghängd istället. Oj, så luftigt det kommer bli här nu. Ny tv blev det med :D Bilder på tvn och tv-bänken kommer efter nyår.
Köpte även lite smått på Lagerhaus. :) Som jag längtat till den butiken! Hihi. Kan dem inte öppna i Linköping åtminstone?

KRAM

Underbara Ghost Candelabra

Min önskelista (ja jag fyller ju faktiskt år snart haha) bara blir längre och längre. Senaste tillskottet är denna underbara kandelaber i akryl och glas. Designad av Jon Russel. Just nu på rea hos Formodesign, "endast" 475:-, ord. pris 595:-
Skulle passa perfekt på våran tv-bänk sen (om katterna låter bli den vill säga..)!!

Bild: Formodesign

Julen är över för denna gång..

God fortsättning på er! Hoppas ni haft en bra jul och att ni fått allt ni önskat er ;) Jag är fortfarande ett litet barn när det kommer till julen, julklapparna är det viktigaste hihi.
I år önskade jag och sambon oss endast pengar så att vi kan köpa oss en ny tv (vi har en tjocktv nu). Så det verkar som det blir både ny tv och ny tv-bänk nu i dagarna. Våran nuvarande tv och tv-bänk ligger nu ute på Blocket. Skulle va himla skönt att bli av med dem innan. Dels för att slippa ha dubbel uppsättning här hemma och sen för att slippa lägga till så mkt pengar själva. Har dock fortfarande inte bestämt mig för vad det blir för tv-bänk ännu. Bestå eller fläktskåp.. Vet iaf att den ska vara vit och vägghängd.

Hur mår ni efter julhelgen? Knasigt att den redan är förbi. Jag mår iaf hyffsat idag, har haft några dagar nu när jag mått skit. Men idag är jag mest täppt. Jag och älskling firar 6 år & 3 månader idag så nåt ska vi väl hitta på. <3

Har blivit dåligt med inredningsinlägg på sistone, men jag är snart igång igen! Har lite nytt att visa iaf :)

KRAM

God jul!


God jul önskar jag er alla! Hoppas ni får en underbar julafton idag! Själv är jag sjuk, mindre kul förstås, men vi tänkte åka bort till mina föräldrar ändå. Jag tänker ju inte ställa in självaste julafton :) Mat måste jag ju äta ändå och sjuk kan jag lika gärna vara i deras soffa. Tyvärr fick vi ställa in besöket hos farmor som jag, älskling och min bror tänkte göra medans pappa jobbar och mamma sover efter att ha jobbat natt. Men men.. Som sagt, hoppas ni får en underbar jul!
KRAM

Knaskatt




Bioz nya favoritplats :) Katter har ju en förmåga att alltid ligga något. Tröskeln, halvtomhalvt på köksbordet halvtomhalvt på fönsterbrädan osv. Idag träffade hon iaf rätt paket, hon ligger nämligen på det som är till henne och Bianca ;) Jaa det är väl klart katterna också ska ha julklappar! :) Den största är till dem :D

Sen kan man ju även slänga sig över alla paketen, haha!

GOD JUL önskar vi och katterna!

Jul i vårt hus (lght)!

Här kommer en utlovad bild på julgranen. Den är mkt finare i verkligheten och att ta kort på den i dagsljus var ingen bra idé då bilden inte alls gör den rättvisa, sååå ni får nöja er med en halvkass kvällsbild utan blixt ;) Under ligger alla våra paket, hihi. Min fina tomte håller vakt :)

Igår köpte vi oss även en svart och vit tomte. Måste ju matcha, vill inte ha framme massa röda tomtar så fick bli en ny i år. Och en räcker gott och väl. Den fick stå bredvid adventsljusstaken på köksbordet. Om ni undrar varför vi inte har någon mossa i ljusstaken är det pga katterna. Förra året låg mossan utspridd i hela köket så i år struntade vi i den :) Hade tänkt pynta den med annat, men helt plötsligt var det tredje advent och nu känns det ganska meningslöst. Fjärde idag ju :O

That´s all! Känner jag mig själv rätt så åker det ner i kartongerna innan nyår ;)

Idag ska vi till älsklingens föräldrar och fira jul eftersom dem ska till hans syskon på julafton. Så det blir årets första julafton för oss idag, haha, med julklappar och julmat och hela grejen :) Den som väntar på nåt gott behöver aldrig vänta för länge ;)

Bianca hälsar att plastgranar är riiiiktigt smarriga! Haha!

KRAM

Första och näst sista.

Ja, julinlägget alltså. ;) Hatar julpynt, men igår var jag och köpte lite nytt till granen. Vill inte ta in det vi har då det bara är massa färggranna grejer. I år blir det en vit och silvrig gran. Kommer ett inlägg sen när granen är uppe med (om den blir fin haha), men sen får det va bra med julinlägg på den här bloggen ;)

Svarta krukor

När vi var i Linköping i helgen sprang vi även in en sväng på Plantagen och köpte krukor till sovrumsfönstret. Det var på tiden att jag hittade några. Nu vill jag bara ha nya gardiner också. Förslag?


(Ursäkta kassa bilder, det är ju mörkt hela dagarna!)

<3


Kan man ha skönare tvättstil? Haha. <3

Älskade lampa

Det blev bara galgar på Ikea idag. Anledningen - total lycka när vi kom in på Nordik! Vet inte om jag bloggat om den här lampan som finns på Mio, men det borde jag gjort någon gång eftersom jag länge gått och dagdrömt om den. Iaf så har det varit just bara en dröm eftersom jag inte har lust att slänga ut 2500:- på en golvlampa, som den kostar på Mio. Men där var den, precis innanför ingången på Nordik. Exakt likadan men TUSEN kr billigare!! 1498:- fick jag hosta upp, men det gjorde jag så gärna för nu är den äntligen min! Så här fint blev det:


Ikea

Om 10 timmar bär det av mot Ikea igen. Denna gången får vi sällskap av min kära vän Cissi och hennes sambo och son :) Ska bli så skoj! Jag ska faktiskt inte köpa något speciellt, men något blir det ju alltid så det kommer nog ett inlägg om det här sen ;)

Förresten, jag har tänkt köpa tyg och göra en tillfällig fondvägg i hallen där ytterkläderna hänger. Jag skulle behöva hjälp med hur man på bäst sätt fäster tyget, någon som har bra förslag? Det måste vara slätt hela vägen från tak till golv eftersom hatthyllorna och skåskåpen kommer skruvas fast genom tyget. Skulle ju se konstigt ut om tyget sitter nån cm ut från väggen uppe och nere då. Min första tanke var att häfta fast det lite diskret, men det är betongväggar så den tanken fick jag släppa. Kommer iaf köpa tyg imorn och klura vidare. Har ni något förslag så hojta! :)

Hej så länge! O förlåt att jag inte svarat på era kommentarer.. det kommer! KRAM

Tidningsställ


Denna tidningsförvaring tycker jag var riktigt läcker! Skulle gärna ha den i sovrummet bredvid en stol sen. Lite dyr kanske, men sååå fin! Kostar 350:- och finns på Åhléns.

Bild: Åhléns

Hallförändringar

Förra gången vi var på Ikea köpte vi även två vita tavellister som jag inte har visat av den anledningen att jag inte har haft något att ha på dem. Dem har suttit där i hallen hela tiden men dem har liksom varit halvt om halvt tomma, halvt om halvt varit fulla med grejer jag inte gillar. Men ikväll kom jag på att jag ju har mina tavlor med Marilyn och Audrey. Dem har jag liksom glömt bort sen vi tog ner tavellisten i vardagsrummet. Tog även några ljuslyktor och satt i matchande värmeljus. Blev riktigt nöjd faktiskt. Nu ska jag bara lyckas övertala älsklingen att vi ska måla hallen vit innan nyår. Om vi ska vara här då vill jag ju ha det fint :)


RSS 2.0