Bestå

Idag har vi då varit på Ikea och köpt ny tv-bänk. Det blev 2 st 120 cm Bestå, så den kommer bli lika lång som den vi hade innan, fast inte lika djup och så vägghängd istället. Oj, så luftigt det kommer bli här nu. Ny tv blev det med :D Bilder på tvn och tv-bänken kommer efter nyår.
Köpte även lite smått på Lagerhaus. :) Som jag längtat till den butiken! Hihi. Kan dem inte öppna i Linköping åtminstone?

KRAM

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej gumman!

Tack ska du ha, får önska dig också god fortsättning!



Julafton och julhelgen var super! Fick dock inte så mycket julklappar i år, då vi hade bestämt det. Fick lite pengar istället. Men jag fick iaf en parfym från Naiomi Campell, vita Cult Design krukor, kläder, pajformar, prenumeration på HUS&HEM + lite annat. SÅ igår var vi också och köpte en ny TV. Var ni på Media Markt? Där köpte vi våran iaf :] Bara ny TV-bänk som fattas, men det får bli efter Nyårshelgen o så då vi åker bort om några dar.

Hoppas ni också har haft en bra jul, synd att du skulle bli sjuk, hoppas du är frisk nu :]

Ja, varsågod! Det var så lite så, skulle ju ändå själv till Nordik och titta på de där stolarna. Jag själv tycker de är supersnygga, Jonas tyckte väl det också men han är som din C. Tyckte inte de var sköna. Och det kommer väl mest bli J som sitter på dem så han får väl lov att bestämma liiiite då :p



Ha nu en riktigt fabulous nyårsafton och Gott Nytt År!! Kramar

2008-12-30 @ 17:37:34
URL: http://lifeofmia.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0