Djur älskar villkorslöst!

Det är ingen hemlighet att jag älskar djur, snarare tvärtom, jag är väldigt noga med att poängtera det. Detta filmklippet har fått mig, om möjligt, att älska djur ännu mer! Jag har aldrig gråtit, skrattat och njutit så mycket av ett filmklipp tidigare. Helt underbart! Titta, gråt, skratta, le, njuuuut! Glöm inte läsa texten till!



Det är alltså slutet som får mig att gråta. Kolla bara lejonets (vid namn Christian) reaktion när dem kommer och hälsar på honom efter ett år! Han minns dem! Djur är fantastiska, och jag önskar att alla människor på vår jord kunde förstå det och ta vara på vårt vackra djurliv istället för att bara bry sig om människan.

Titta en gång till vettja! :)

Kommentarer
Postat av: Thessan

Vilken fin film! Grät och skrattade!

2008-07-12 @ 09:30:54
Postat av: Frida Lindström

Hej!



Mitt namn är Frida och jag har äntligen, efter två års arbete, blivit klar med en bok som jag arbetat med. Jag har valt att göra boken på egen hand helt utan inblandning från förlag etc vilket också innebär att jag inte har tillräckligt med resurser för att marknadsföra boken. Den främsta målgruppen är tjejer och jag har därför letat upp en hel del intressanta bloggar för att visa upp boken där. Anledningen till det är att jag vill se om det finns något intresse av den, jag har har nämligen inte tryckt den ännu och min fråga är därför om det är någon som tycker att boken verkar vara intressant så att jag vet på ett ungefär hur många jag kan trycka. Kolla gärna in länken och hör av er om ni tycker att den verkar intressant. Ursäkta ”reklamen”. Tack på förhand! http://www.mattraningangest.se/

2008-07-12 @ 11:01:40
URL: http://www.mattraningangest.se/
Postat av: melinda

hehe den där är så söt :D

2008-07-12 @ 13:32:26
URL: http://melindalin.blogg.se/
Postat av: melinda

tackar, ett lycka till satt fint hehe... e lite nervös :)

2008-07-12 @ 14:48:43
URL: http://melindalin.blogg.se/
Postat av: Annika

Fällde också en och en annan tår till det klippet idag! Det är så underbart gulligt! Som du skriver, djur älskar verkligen villkorslöst! Ha en bra lördagkväll!

2008-07-12 @ 17:19:23
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: ♥S A N D O R A K

Åh, vad rörd & glad man blir :´) Ja, djur förstår & minns mer än man tror!

2008-07-12 @ 18:25:25
URL: http://sandorak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0