Inredning - Rusta

På Rusta kan man faktiskt hitta en hel del fräsch inredning. Fyndade t.ex våra hatthyllor där. Dem är fortfarande mina favoritmöbler i lägenheten, trots att dem är i ek ;)
Kikade in en sväng på hemsidan nu för jag skulle kolla efter cerisa runda mattor. Känner att hallen skulle behöva en färgklick. Hittade dessa badrumsmattor (inget annat funkar för oss eftersom katterna spyr/kissar/whatever på mattorna så dem behöver vara tvättbara) i cerise. Kostar 29:- Två sånna i hallen kanske? Funderar dock på om det blir en för stark kontrast till det vita.

Sen så är jag ute efter ett fårskinn, eller rättare sagt något som ser ut som ett fårskinn för något äkta vill jag inte ha. Köpte ett från Haléns en gång men det åkte ganska snabbt i soporna för det såg allt annat än verklighetstroget ut. Hittade detta på Rusta, nån som vet hur det är i verkligheten? Endast 99:- Skulle vilja ha det i sovrumsfåtöljen sen.

Sist men inte minst hittade jag ett överkast jag kan tänka mig. Men även där, någon som vet hur det är i verkligheten? Får nog bli en sväng till Rusta helt enkelt! :) Överkastet kostar 299:-

Bild: Rusta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0