Bender golvlampa

Den här lampan väcker svåra ha-begär hos mig. Ha-begär som inte går att stilla, åtminstone inte för tillfället. Priset är nämligen 4450 kr. Den är från norska Northern lightning, design Morten Kildahl och finns att köpa hos Vitdesign.

Visst är den bara för läcker?? :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej tjejen!

Fick du min långa kommentar som jag skrev förut? Tror nämligen inte att den kom fram..:/ Så jag svarar på din kommentar igen:DInte bra att få ig på ett prov:P Men skulle du ha fått det så får du väl försöka kompensera det senare istället:)hihi, näe, det kanske inte ses som helt lagligt att skicka en kattunge med posten. Men bebisar kommer ju med storken, så jag kan ju alltid be honom svänga förbi hemma hos dig med en liten misse:) Fast förhoppningsvis så blir det inga alls!Hm, förra helgen..tror inte att vi gjorde så jättemycket..kollade på Idol på fredagen, i lördags så fick jag besök av en kompis, så vi satt och pratade och käkade ostkrokar:) Och i söndags så var vi i Ramsjö och hälsade på Kristians familj, plus att han tog upp båten. Var väl på tiden med tanke på att den hade frysit fast redan:DVi flyttar in den 1 december, men förhoppningsvis så får vi börja flytta någon dag innan. Kommer bli så stressigt annars, jag har bara tagit ledigt en dag från jobbet nämligen. Funderar nästan på att ta en till dag, utifall att.Nej, Catrine Schröder vet jag inte vem det är. Är det någon från Ljusdal?Kramkram

2008-11-09 @ 11:41:31
URL: http://inside.bloggspace.se
Postat av: fanny

klart jag orkar svara :) vi bredspacklade hela vardagsrummet, ett jäkla jobb, men det är bra! det blev mycket bättre än det vi gjorde i sovrummet och var faktiskt billigare också. vi använde renoveringstapet som det så fint kallas i sovrummet och den sög åt sig sjuuukt mycket färg :S så mitt tips är om ni inte orkar slita bort all tapet som är under att bredspackla :) kram!

2008-11-09 @ 17:33:44
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Åh den är verkligen jätte läcker =)

Kram Rebecka

2008-11-09 @ 19:03:48
URL: http://roomdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0