Hot hot hot!

Våran utetemperatur stod på 42 minusgrader i morse, haha! Liiiite missvisande bara eftersom det är hur hett som helst ute idag. Jobbigt om den är trasig nu... man går ju liksom efter den när man klär på sig om mornarna...
Vi har iaf bara varit borta i lekparken idag. Satte oss i skuggan och käkade lite lunch. Jag o Alicia hade vårt första gräl idag, hihi.

Har inte blivit att jag ringt chefen idag heller, får passa på o göra det imorn när Christopher är iväg på information hela dagen på sitt sommarjobb. Fatta hur härligt det är, att vi får LÖN båda två i ett par månader! Aldrig hänt förut... eller jo, 2003. Men det va länge sen och då bodde ju jag hemma hos mamma o pappa. Ska bli sååå härligt att få in två löner. O förhoppningsvis får vi csn båda två i höst. Great! Kanske det blir en utlandsresa i höst då iaf? Hoppas! Här kommer iaf lite bilder från den extremt varma dagen.. kunde inte välja ut bara några stycken idag så tog dem två finaste som stora och resten som klickbilder. Så klicka på! :)

image103
Alicia
image104
Isabell

                           
(Klicka på bilderna för större storlek)



Och nej, det var inte utnyttjande av städtjänster, dammsugaren var inte på ;P hihi.

Nu ska vi äta tacos, see ya later!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0