En hemmadag till

Vi valde att stanna hemma idag. Bättre att göra lite nytta hemma och sen åka till Ikea när vi fått lön och verkligen kan handla nåt istället. Man blir ju så frustrerad av att gå på Ikea utan att kunna köpa nåt :) Dessutom hade vi inte ens pratat igenom vad vi isf skulle köpa och då blir det bara massa tjafs på varuhuset ;)
Vid 6-tiden kommer Madde och dem för att hämta bordet (dem kom inte igår) så då blir vi äntligen av med det. Vet i sjutton hur länge vi hade fått ha det ståendes här annars. Kanske ingen som hade ringt på det om vi hade satt ut annons. Tur jag har Madde :) O tur jag har Thina som köpte tavlan :)
Dags att plugga nu, har ju faktiskt bara idag o imorn innan jag börjar, ja torsdag med iofs men då börjar jag ju på ett sätt eftersom jag ska dit och lära mig lite. Dessutom kan det va skönt att bara ta det lugnt kvällen innan. För övrigt spelar det nog ingen roll när jag skickar in tentan längre, läraren har säkert gått på semester nu ändå (?). Bara jag vet innan hösten så jag kan söka csn så är det lugnt. Men vore ju ändå skönt att veta direkt.. Ska hålla en tumme att han inte har semester :)

PUSS

Kommentarer
Postat av: Anna

Samma här! :)



Tack så mycket! :)

2008-06-17 @ 16:14:51
URL: http://annaphe.se
Postat av: Madde

Vet inte om just det är nattskräck, men de klassiska symptomen är att man vaknar mitt i natten, oftast runt samma tid och är hysteriskt ledsen och otröstlig, i princip okontaktbar. Sen minns man inget av det morgonen efter. Så är ju med andra ord inte direkt skadligt för barnet (om det nu inte har en bakomliggande orsak), den som drabbas värst är föräldern som är med barnet och försöker trösta det, för det är i princip omöjligt, och är ju läskigt att se sitt barn så hysteriskt och otröstligt utan att kunna göra något.



Vem vet, kanske hade din vän nattskräck, eller så hade hon helt enkelt nattliga besökare i form av spöken eller monster? Vem vet...

2008-06-17 @ 17:21:47
URL: http://madeleneo.blogspot.com
Postat av: Anna

KLart djur ska få vara fria ( även människan ;)

men det är under sina regler det också, vad som är bäst för än själv, för mig är det inte bäst för katten att springa löst bland onda människor och farliga sjukdomar på marken där människor förorenar och där även katten kan dra in sjuka djur i min bostad. Hon får mer än gärna va ute, men med mig och det gör ingen större skillnad. Hon är lite rädd för allt ute endå :)

2008-06-17 @ 19:05:55
URL: http://annaphe.se
Postat av: Anna

Usch fy fan! Men jag vet dock inte det jag, hade det varit en vilddjur från början hade jag låtit det vara så, men katten är ju född i mänsklig närvoro och även om det varit riskfritt ute hade jag nog inte velat det, för risken att katten inte kommer hem igen vore hemskt, jag vill inte förlora det bästa jag har.

2008-06-17 @ 19:17:28
URL: http://annaphe.se
Postat av: M a r i a

haha :D men jag kan sova var som helst, när som helst och hur som helst... typ :D

Det är jobbigare att få mig att vakna än att sova på konstiga ställen

2008-06-17 @ 21:26:41
URL: http://mariiaa.webblogg.se/
Postat av: Anna

Nja kanske inte det värsta som kunde hända, men det vore nog jobbigt att leva med :)

2008-06-17 @ 21:38:59
URL: http://annaphe.se
Postat av: Nina

Ha en superhärlig kväll.. kram

2008-06-17 @ 23:11:53
URL: http://shoppingmania.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0