Kan knappt fatta det själv

Varje gång jag väger mig nu så visar det ytterligare lite mindre än gången innan. Jag är på gång med andra ord! :) Så jäkla skönt att det ger resultat. O ändå är det inte så jättemkt jag har ändrat i mina vanor. Jag rör på mig liiiite mer, äter mkt mindre snacks och äter lite nyttigare mat. Jag rasar ju inte i vikt liksom, men det vill jag inte göra heller. Jag vill att det ska ta lite tid så jag kan hålla vikten sen. Men jag går åtminstone ner och inte upp som innan! :D Förut var det liksom hemskt att ställa sig på vågen, för den visade bara mer och mer för varje gång.

Haha, jag som sa att jag inte skulle väga mig.. sen blev det att jag skulle väga mig varannan vecka.. o så smygväger jag mig lite då o då ;) Men när jag har min riktiga "vägning och mätning" så skriver jag ju upp, och nästa gång är den 28 augusti. Då kommer jag ju väga mig ordentligt, dvs innan frukost. Nu vägde jag mig ju precis. Fast ändå visade det ju neråt så det är ju jättebra! *lycklig*

Puss alla som följer mig på vägen!

Kommentarer
Postat av: Astronauten

Hej! Jag söker modeller till ett projektarbete. Det är givetvis gratis. Är du intresserad?



Kika in på min blogg!

2008-08-16 @ 03:02:54
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: NIKKI

ja precis

2008-08-16 @ 08:20:33
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tack för att du är stöttande!

2008-08-16 @ 10:09:17
URL: http://myrrah.blogg.se/
Postat av: Roxanna

haha ja de förstås :P

2008-08-16 @ 10:22:55
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej!

Haha, jag är inte med på någon av bilderna:D Har jättefå bilder på mig själv i min blogg, blir så eftersom jag fotar så mycket själv, och så känner jag mig så dum när jag försöker ta ego-pics:) Så helt ärligt så har jag knappt nå bilder på mig själv. Får väl försöka ta och ändra på det kanske.



Har vädret varit okej så att du kunnat ta ut missarna lite? Fast helgen är ju långt i från slut, så det hinner du ju med än iofs:)

Skönt att du får lite sällskap när sambon jobbar i alla fall. Hoppas att ni får trevligt!

Vi har lite funderingar på att åka och fiska nu en sväng på dan, men vi får väl se om vi kommer iväg. Kvällen är ganska oplanerad än så länge, men något skoj skulle jag allt vilja hitta på!

Kramar

2008-08-16 @ 13:04:03
URL: http://inside.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0